Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben a vidiben 101 le-nek irják a 7est. ez reális?
alakul ez
mi Tommal 11 kor indulunk Fehérvárról én 10 kor indulok a garázsból
Orbi, Janav: jöttök erre Dunaújnak és megvárjalak titeket, vagy inkább száguldoztok otópáyán?
Az enyémben 55555 mérföld van pontosan
láss csodát működik,már csak a karbit kell felújítani,kicsit kopott.
Megyek én is skacok
Viszont ha törik,ha szaka max16 órára Keszthelyen kell lennem!
Szóval Tihanyból én elindulnék max 14.45kor.
Veszprémben talizunk? Vagy hogyan áll most a dolog?
Vki Keszthely felől(SZOMBATHELYIEK?)
KISKAR? ? ? ? ? ? ?
Neked azt tudom javasolni, hogy lapozz vissza jópár oldalt, már többször felmerült a kérdés potenciális vásárlók részéről, hogy milyen a 7R, biztosan választ kapsz minden kérdésedre. Ha mégsem, akkor szívesen válaszol szerintem bárki. Én annyit tudok hozzátenni, hogy nekem 79ekm-t futott 98-as 7Rem van. Most kapott új szívószelepeket, hengerfej fel lett újítva. Elment volna még, de pályázok is vele időnként, meg nem bízom a véletlenre.
50ekm az nem méter egy hetesnek. Én 51-el vettem. Vannak achilles sarkai a típusnak, de abban az esetben, ha nem vagy Valentino Rossi, akkor a legjobb motort választottad.
Igazi méretes, tökös gép ez, nem kevés erővel, tuningolhatósággal, jó futóművel, nagy súllyal és stabilitással.
Azért tisztelettel kell vele bánni, nem egyből letegezni, és akkor meghálája a törődést.
Sok sikert a vásárláshoz!
Faszányos lesz, gyertek minél többen. Innen Fehérvárról is csatlakozik pár kawás kollega.
na végre, nem csak ketten leszünk Tommal
ráadásul egy unicum csatlakozik Orbi RR-je személyében
Holnap megyek a Kawáé........szerinted nómáis (Margit) Esztergomba ,hogy utánna viszem ugyan oda vissza..
Elvileg elhozható állapotba lesz igaz ideiglenessen megoldva a tömítés de hát ez van ....
Janav megyünk együtt?
Szép a Kawa is, csak nem kékfehér!
kösz, és azért a kispályás talit sem vetném el
na lépek innen a melóhelyről
azért szép a gixxi, csak nem zöld
Ha van kedvedek kispályázni, majd összecsaphatunk!
Ez mind szépen, és jól hangzik! Kár, hogy errefelé a pénz dominál... Sok sikert zöldek!
ez normál nagy pályás csapat, bár sokan kis pályán is nyomják a srácok közül.
a klub alakításról még nekünk is össze kell szedni az infókat, de nem hiszem, hogy túl nagy összeg lenne. az tudom, hogy kell hivatalos licensszel rendelkező edző, ezt a srác meg is csinálta, de a klubbelnöki pozícióba akárki beülhet
megye 3 ban meg még nem kell saját pálya, és ahol most edzünk, azt használhatjuk majd hazai meccseken ( Pálhalma )
Nagypályán akartok, vagy kispályán? Mi kispályán nyomulunk.
Mennyibe vana klubalapítás?
Én játszottam egy fél évet a szomszéd faluban, de teljesen elment a kedvem a klubélettől. Jobbszélsőt játszottam, aztán minden meccsen elvárták tőlem a 60 percen át tartó, 100 méteres sprinteket, labdát meg alig láttam. Na vettem a kalapom, elköszöntem, összeszedtem a régi cimborákat, eljártunk a tornaterembe, és összecsapunk mindig a vecsésiek ellen. Végre elöl játszom, nekem az az igazi helyem
szavadon foglak és szívesen játszunk majd edzőmeccset veletek
mi tavaly ősszel alakítottuk meg a csapatot, lassan a klubbot is létre kell hozni és akkor hivatalosan is nevezhetünk majd az MB3-ban Hankook néven , ősszel szeretnénk már elindulni, előtte meg persze edzőmeccseket játszani
Jaaa, úgy érthető... Szar azé az ilyet olvasni. Én azért vigyázok magamra foci közben is, amúgy is a fair play híve vagyok.
Na majd egy GURO-féle csapattal szívesen összemérném a csapatunk erejét Rólunk csak annyit, hoyg már 3 hónapja veretlenek vagyunk az NB2-es vecsésiekből álló alakulat ellen Hiába no, a dabasi, azon belül a sári kemények sosem adják fel!

Motorozás... No, az még kialakulóban van errefele. Azé a lakóhelyi szegmensre rendesen rátett egy lapáttal a Kissólyom megjelenése Má csak a bratyónak kéne néha elsántikálni errefelé, hirdetni az igazi életsítlust...
régen kéziztem keményen, a foci meg csak hobby szinten ment, itt a cégnél egy vezető kollégával megalakítottuk a focicsapatot és hát a tavalyi kakucsi bukta után 3szor kiment a térdem és végül egy hete meg kellett műteni ( mondjuk akkor éppen a MITO-t szereltük és az a kis dög meg kigyulladt , azért menz ki a térdem )
szal a fociból mostantól már csak a csapat irányítása, szervezése, edzések tartása maradt, mert nem ér annyit az egész, hogy lebénuljak, motorozni meg ugyebár kötelező
Miért Guro, te is focizol? Majd este gurulok. Mégpedig kint robogóval az AldiRingen! Olyan szépen eltüntettem a múlt héten a majrécsíkom...
Áhh, hagyomány már a futball nálunk... 13 és fél éve járok má ki szakadatlanul!
Gyógyulj...
no akkor meg te se focizni menjél vasárnap, hanem gurulni egyet a szép napsütésben , ha eljön a sárga 7-es és egymás mellett gurultok, akkor úgy is zöldnek lát majd titeket mindenki
a foci meg amúgy is veszélyes, nekem e miatt műtötték a térdemet pénteken
Ki akarja elcsábítani! Csatlakozni akarok komám! Meg én amúgy is csak szombaton érek rá, vasárnap futballrangadó! Koptatni kell valahogy a stopliscsukát is...
el ne csábítsd mán a 7-esek táborából he!
Orbi, ha megvan a gépsas, akkor nincs kifogás, vasárnap jönnöd kell!
Ha hétvégén megkapod a gépsast, és van kedved körözni Dabas környékén, szójjá rám báttya!
Velem olyan menéssel számolj, hogy pézem nincs tankolni, viszont a tankom tele van.
elvileg oda, az északi partra tervezzük Tihany környékére.
az olajcsere meg a fékfolyadék csere összesen 1,5 óra, a karbiszinkron meg belefér a túra után
nincs kifogás! jönnöd kell!
Hy!
Olvasom rendszeresen a fórumot, de nem tudom pontosan hol/hova lenne a vasárnapi találka. Mivel Budapesten tanulok, de a motor otthon van Szombathelyen így nekem az a környék mondjuk Balaton Északi Part a jó, mert különben nagyon sokat kell menni.
Ettől függetlenül sajnos nem valószínű, mivel ha minden jól megy akkor most vasárnap tudom elintézni a szezonra felkészítést: olaj,olajszűrőcsere, fékfolyadékcsere, karbiszinkron szelephétzagállítás, esetleg gumicsere de ezt majd még meglátom.
Szia! Nyugodtan vedd meg ez motor! ! Alkatrész minden van hozzá ,de nem sok kell!Ez nem suz,hond,yam! Ha bármi gond adódik vele akkor segitek!
vasárnapi találkára jönnél?