Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én veszprém terén inkább a fehérváriakra hagyatkoznék, ők biztos jobban ismerik
általános infó mindenkinek, aki szeretne jönni a telszámom: 70/933-4053
hívjatok szombaton, meg vasárnap is hogy ki hol van éppen, amint észreveszem félreállok és visszahívok mindenkit, de szerintem jó, ha legalább egy telszám közismetrt
addig meg jó lenne 90%-osra lefixálni itt a dolgokat, hogy minden gördülékenyen mehessen
buczy!
ha pest felől jössz, akkor az első fehérvári lejáró ( fehérvár,agárd ) után mész végig az úton, ez a Budai út és a Veszprémi úti (8-as számú út ) elágazásnál ( nagy lámpás kereszteződés, kitáblázva hogy Veszprém jobbra ) elfordulsz jobbra és mész mész mendegélsz egyszer csak jobb kezed felől meglátod azt a szép feliratot és megérkeztél
mint már említettem, mi Tommal úgy terveztük, hogy 11 kor talizunk a fehérvári tecsó parkolójában, onnan szerintem Veszprém max 40 perc.
persze ehhez Tomnak fel kell tudnia kelni a lagzi után, de ezt rá bízom
Tom, jelezz már vissza,hogy akkor tényleg 11 a 11 vagy lehet akár 10:30 is?
Veszprémben mikor lesz a tali? Azon belül hol?
Ami biztos pont az a mcdonalds ?
szakbme most olvastam ,hogy pápa felöl jöttök ....Bocsi
Akkor Veszprém!
Viri van egy kamu német redszámom ha gondolod....
buczy és szakbe talizhatunk Bp.-en vagy Érden 7 es mellett 10-11 magasságában...
Guro veletek meg Veszprémben....
Ok?
Csaknem fognak feljelenteni. Abból már elegem van. Nyáron 5ször voltak nálunk a zsaruk . Csendháborítás volt a vád
Majd ha találkozunk, ami remélem mihamarabb bekövetkezik, akkor majd kiderül, h tényleg hangos-e?
(most már az első sárvédő sincs rajta, de a héten mentem vele úgy kb 200km-t, láttak a zsaruk is, de nem szóltak, csak kinevettek, mert lassan gurultam)
Hogy ne lenne jó ?!
Talizhatunk 9 kor Dabason a Motelnál ott iszunk egy kávét és mehetünk tovább ....
Hali!
Úgy néz ki, én is le tudok menni Balira. Jó lenne Veszprémben találkozni, és onnan együtt gurulni tova. Egy haverral megyünk, aki igaz nem kawás, de mégiscsak motoros. Mi Pápa felől közelítünk, már csak az a kérdés Veszprémben hol legyen a talákozó? És köbö ki mire ér oda, mert akkor én is úgy kalkulálok.
köszi ,ha van mozgás jelzek!
Oké, megértelek, hasonló cipőben vagyok, már kezd fogyni az is amit a műszakira tettem félre....
Várok türelemmel.
Ugy intezem Orbi, hogy mehessunk egyutt. csak jo legyen az a paripa
Rajta vagyok az ügyön,de meg kell várnom míg az én üzletem is beérik leégés van ,magas szinten
jimmy1!
Megvan még a karbi, nem is hirdetem sehol sem. Be van csomagolva a szobámban
Remélem mihamarabb sikerül nyélbe ütni az üzletet, mert csak utána fog megszépülni a vasam
én pályán döngetnék fehérvárig utána mehetnénk együtt.már csak az a kérdésem a tecsót merre találom.
a pályáról az első lehajtó, megyek a város felé és egyszer csak ott a tecsó?
Szia! Megvan még a karbi? Rajta vagyok ám az ügyön
csak érdekesség képpen mondtam hogy bennne volt a videóban. és furcsáltam . mert egyből az ugrott be ( ne bántsatok ezért ) hogy a cbr 600 az 100 le kb. csak persze az főtengelyen ez meg keréken
ja én már régen túl vagyok a lóerő mizérián. nemnagyon számít nekem már az a pár ide vagy oda.. ugysem tudom kimotorozni...
szerintem jól mutat, hiszen ez egy meztelen kawa
de közszemérem sértésért lehet feljelentenek majd ha így mész műszakira
egy picivel azért több, de szerintem nem a Le-k számítanak csak.
fontos az, ahogy leadja az erejét, de a legfontosabb a futómű
régebben 90-es évek, a német piacra a nagy vasak is csak 100 Le vel érkeztek, mert akkor ott az volt a határ, de ezek is könnyen átalakíthatóak voltak.
ne a Le-k alapján válassz magadnak gépet!
legyél te is különleges gép tulaja, legyen ZX7R-ed
Hello!
Én nagyon szívesen mennék, de nincs műszakim, mert az idomokat még csinálják. A gép már járóképes, csak ha így elvinném műszakira, kiröhögnének
Nektek viszont jó időt kívánok!
Meg jó utat
igen. akkor ami papiron 98 pl egy 600as régebi vas azmeg keréken vagy 70?
123 Le a gyári adat
a vidit nem néztem meg, de lehet ők keréken mérték
...keréken,nem főtengelyen!