az enyémben most van 26000 Mp, azaz 41000Km!
én mondjuk 4123Mp-del vettem amcsiból, de azóta a kötelező cserélendő dolgokon és beállításokon kívül még nem kellett vele foglalkoznom.
mindenből a legjobbat adom neki, amit amikor kell cserélem, pl olaj 6-7000 ként.
nem bánod meg, ha erre a típusra váltasz, és legalább mi is egyel többet mondhatunk a köreinkben
ez nem gixxer, ebből nincs minden sarkon, aki ért a motorokhoz, az megnézi még így 14 év után is
Most akarok zx7r-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltok alapján, mennyire sok, ha 45000km van a motorban. Tudom, h ha eszetlen volt a tulaj akkor régen kuka már az a blokk, de ha normálisan használta akkor azért elmegy ez még egyszer ennyit is , nem?
Típushiba, vmi amire figyeljek vásárláskor?
Köszi a segítséget! (remélem nemsokára klubtag leszek :) )
Totál kész a gépezet. Át van gumizva, nagyon durván fordul ezzel a Rennsporttal, olyan mint egy Ducati. Megkapta a friss olajat is, már csak húzni kell.
Jó reggelt kollégák!
Úgy döntöttem elviszem ma a ninját a szerelőhöz. Még garanciában cserél(ha az a baja ami eddig ) Aztán bízzunk benne,hogy nem komoly és belehúznak,hogy hétvégén gurulhassak.
Sziasztok. Kérdésem , lehet e a benyapumpát közvetlenül a gyújtásra rákötni , ahogy ráadnám a gyújtást termelje fel a naftát , mert jelenleg a pumpám valamiért elereszti és így sokáig kell tekerni mire beröffen.
Szóval akkor felhívtad