Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Szóval akkor felhívtad
az enyémben most van 26000 Mp, azaz 41000Km!
én mondjuk 4123Mp-del vettem amcsiból, de azóta a kötelező cserélendő dolgokon és beállításokon kívül még nem kellett vele foglalkoznom.
mindenből a legjobbat adom neki, amit amikor kell cserélem, pl olaj 6-7000 ként.
nem bánod meg, ha erre a típusra váltasz, és legalább mi is egyel többet mondhatunk a köreinkben
ez nem gixxer, ebből nincs minden sarkon, aki ért a motorokhoz, az megnézi még így 14 év után is
Sziasztok!

Most akarok zx7r-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltok alapján, mennyire sok, ha 45000km van a motorban. Tudom, h ha eszetlen volt a tulaj akkor régen kuka már az a blokk, de ha normálisan használta akkor azért elmegy ez még egyszer ennyit is , nem?
Típushiba, vmi amire figyeljek vásárláskor?

Köszi a segítséget! (remélem nemsokára klubtag leszek :) )
Mi lesz Orbi, varazsolnak neked valamit?
Sisakom kell meg?
Kismillióan lesznek, főleg hogy szombaton valamiféle verseny lesz. Kakucs csak hétköznap...
Vasárnap Kakucs?
Oda MZvel kinézhetek,nincs messze.
Balatonig nincs kedvem 70el elpöfögni.
nem tudom nézegetitek-e, de vasárnapra napsütést és 20 fokot jósolnak!
én már töltöm a kamera aksiját
mindenki, aki él és mozog jöjjön!
Srácot hívtam !
mondtam neki ,hogy vegye elő a varázspálcáját!
hétvégére kell a moci.....
Totál kész a gépezet. Át van gumizva, nagyon durván fordul ezzel a Rennsporttal, olyan mint egy Ducati. Megkapta a friss olajat is, már csak húzni kell.
Az csunya látvány volt. Szegény hetes úgy lángolt mint egy szivárgó gázcső.
Helyes, mondd nekik, hogy:
- Ha véletlenül savanyú lesz a tej, nem vagyok buzi hogy beszopjam!
Akkor ketten már vagyunk
Jó reggelt kollégák!
Úgy döntöttem elviszem ma a ninját a szerelőhöz. Még garanciában cserél(ha az a baja ami eddig ) Aztán bízzunk benne,hogy nem komoly és belehúznak,hogy hétvégén gurulhassak.
ha jól emlékszem kawabiker rájött a trükkre hogy lehajtott oldaltámasszal 1-esbe rakva indítózol és akkor a benzinpumpa kap csak áramot.
Bocsi fiuk, nekem minden fel van keszitve mar a szezonra.
En meg idovel allok szarul. Sehogy nem lehet kerek az elet
Sziasztok. Kérdésem , lehet e a benyapumpát közvetlenül a gyújtásra rákötni , ahogy ráadnám a gyújtást termelje fel a naftát , mert jelenleg a pumpám valamiért elereszti és így sokáig kell tekerni mire beröffen.
Az lenne ám az egyediii........
Bár ha jobban belegondolok Akira Yanagavát felhívom neki már van tapasztalata e téren biztos elmondja milyen érzés!
az nekem még mindig ereszt
de ki nem szarja le
Vérzik-vérzik mégis megy ...de még hogy
nekem tényleg csak az időjárás szab határt
szal ott leszek ha esik ha fúj
Most mondanák a buzi honda fanatikok, hogy a sok hikomatos zöldség több sebből vérzik. Nekem a víztartályom eresztett, én ennyivel szolidarítok...
Te meg szögeld össze a vasat. De csak óvatosan. Nem lángoló 7RR-t akarok látni...
Gyere, viszem a gyertyádat! Meg neked is Guro.
ez a megfelelő válasz