Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűűűj de bután mutatnék kawás bőrbe rajta !
nem égetem magam holmi ducutival..........
ha nem lesz kész a 7-es, esetleg hozd el haverod 1198-asát
most mutassa meg a gyerek milyen haver , mond meg neki, hogy esetleg nem nézünk ki a sorból
Előőőőőőreeee!
na végre!
ez az optimista hozzáállás
Nyugííí ,mondom én ...
Még nem tudom én sem miböl lesz kifizetve....Megoldódik....
Legfeljebb te az olajat,én meg a benzint szórom odáig..
Hááát,nem de köszi!
Csak viccelek,mondtam én ,hogy szívás minden.Csórónak miért is lenne szerencséje
Akkor dudin vagy te is báttyus!Eggyütt érzek veled,ha ez boldogít!
Hát jimmynek kihullik a haja
Az olaj továbbra is folydogál.Arról a részről ahonnan eddig is (amire 5hetet vártam) Most vagy megint elfosta magát a lánckerék szimmering ,vagy folyt eddig is erről az ismeretlen helyről.Akkor viszont miért nem vették észre? Különben meg honnan folyhat még? Váltórudazat szimmering is ki lett cserélve. Ezt el nem hiszem már. Felhívtam őket és mondták,hogy "soron kívül" megnézik,de ott kell hagyni. Szóval a franc se tudja mi lesz a 7végével
A faszomat lesz gépem akkor is összerakatom ,úgy ahogy van majd ha meg lesz a tömítés elhozom azt már berakatoma a Tomi haverommal!
nem érdekel ha húzok egy benzin csíkoot akkor is elmegyek !
Nem lesz mocim.....
nagyon mennék pedig
RÖFF! + DUPLA RÖFF!
Az érdekesen nézne ki
Én meg viszem a fényképezőt, azt megörökítem.
Ugy nezem meg lesz a gepe, hozom hat, ha mas nem a honom alatt
Jol van, nekem csutortokre derul ki, hogy hetvegen mennyi melom van, de eleg sanszos a vasarnap
Janav,

Orbit el tudod hozni?
rendben, nekem elvileg OK, te meg ne igyál sokat
a találkapont meg a TECSÓ parkolója lehet, mert azt nem lehet elbaszni
többiek?
Ja úgy gondoltam 11 innen, akkor Janinak is van azért ideje leérni, aztán valahol itt találkozunk, azt gyí tovább.
a 11 órai indulást gondolom fehérvárról gondoltad.
nekem jó, oda elgurulok fél óra alatt és mehetünk tovább együtt.
várom a többiek hozzáröffenéseit
Jó lenne időben elindulni, 11 körül kb vagy ilyesmi, bár én szombaton lagziban leszek, úgyhogy
Akkor legyen Balaton, kérdés hogy merre. Északi partot javasolnám Tihany , Füred környéke, az Jimmynek is jó szerintem.
Kakucs az inkabb hetkoznap, rengetegen voltak a nyito napon is, en fel se mentem. Euroring auto + motor nyiltnap mindket napon. De akar a balaton is jo lehet
szombaton kakucsring kupa, szal mindenki vasárnap fog motorozni menni, így kakucsot most én se javaslom!
vasárnap lesz vmi! 7-es találkozó
kérdés hogy pontosan mikor és hogy hol?
én elmegyek bármerre, pénteken megszabadítanak a varratoktól, szal a vasárnap rendben van
Siófok vagy arra felé?
Sajnos pályázni egy ideig még nem tudok, de gurulni bármerre elgurulok!
Makkpörköltet fogunk főzni magunknak mindenképpen.
Kéne menni valamerre. Szívem szerint balaton felé mennék. Vélemény? Kakucsra nem merek felmenni vasárnap, mert szerintem szarásig lesz.