Szerelő srácnak montam ,hogy probáljon meg mindent.....
de annyira ritka ,hogy ennyi idő kell a beszerzéséhez.
Most mi a g.....it csináljak.....?
Ha kell kimennék bécsbe érte .....leszarnám ...vagyok annyira hülye!
E VAN!
Azt hallottam, hogy a síktolattyús karbi nem egyszerű dolog. Karburátortömítést lehet venni utángyártottat, nem hiszem hogy 2 hét, a légszűrőtömítés meg nem létszükséglet. Nekem sok helyen sikaflexxxel van kitömítve a légszűrőház, mert össze vissza van vetemedve,
Szét KÚREL az ideg!
Nem lesz motorom min 2 hétig.....Rohadjon meg a DRZ is beokádott....
A kesztyűt ajándékba kaptam nem adom el, de használd nyugottan!
Nekem hetkoznap vegig halal. A hetvege eselyes, hogy vegre raulhetek a vasra. Visszaraktam a nyitott dobot, igy legalabb menni fog rendesen. Latom be vagy indulva Orbi! En is a fene enne meg, szunjon mar meg ez a kva eso
Csaó! Meghoztam az Alpinestars GP Pro-t! Hallooood... A feketét nem adod el nekem? Tartalékba jó lesz, vagy ha mondjuk utast viszek, akkor neki...
Remélem, hamar hazacsatangol az eReR, mert már rég mentünk ketten... Tisztelettel: SpeedBike #1
Csörögtek a proptech-től ,hogy tömítések kellenek a kalbulátorhoz ,meg a légszűrő házhoz honnan tudnék a leggyorsabban szerezni mert szerintük nem lesz meg 1 héten belül.... ?
Már láttam a galériádat és már írtam is hozzá ápr.5én ....
Csak arra voltam kíváncsi hogy mennyit baszakotál vele ,hogy ilyen precízen osszeraktad....
Nagyon tetszik....
Most beszéltem Prop-tech bácsival és megdícsérték az RR .-t nincs agyon-szét szerelve a masina ...
a héten még nem lesz kész mert kalbulátorja igényelt egy pár munkaórát.... nem egyszerű állítólag...
Jövő hétre gyúrjunk!
Makett
Itt megnézheted a fázisokat, ahogy épült. Ez egy makett, ráadásul 97-es makett, szóval volt vele gond. Illeszkedések nem voltak tökéletesek, plusz kettétörtem a fejidomot, mert el volt vetemedve, meg ilyesmi.
Amúgy cseppet sem vagyok fanatikus...
A 10R-re nagyon kívánsi vagyok már. Gondolom az is szinte magától csinál mindent.