Szia!
Pontos vázszám kell lehet kpl rendelni 21000ft
Van benne egy rugó?, egy tömités az 2500ft és a dugattyú 9000ftDpd futárral küldök bármit! Ha szükséged van valamire hétfö délig kell rendelni a kawánál! Ha van raktáron akkor 6 nap alatt van itt!
Váltótengelyen én két nagy golyóscsapágyat látok az egyik 6980ft a másik 24000ft és van egy a kukactengelyen az 4800ft én csak ezt a hármat látom ott van még egy pár tügörgös csapágy és kifujt! Ha valami kell ma délig rendelhetsz! Pontos alvázszám kell!
szia!
a kérdésem a következő:létezik-e szimering vagy felújítókészlet a 7-es kuplungmunkahengeréhez, az alsóhoz. ha nincs mik a lehetőségek, illetve a vásárlás feltételei.előre is köszönöm
igen a 4db golyósra,mert 1db kuka akkor már érdemes lenne ennyi km és igénybevételnél mind a 4et.
Ezek a siklócsapágyak(nyugvó és hajtó) gyáriak vagy után gyártott?
Ha után gyártott márkát tudnál mondani?
Meg nem nézted el az árakat?ILYEN OLCSÓ VAZZEEE?
Rendelni szerintem nyár vége felé fogok,mert akkor már mindent egybe(tömítés, láncok blokkba, láncok kerékhez, csapágyak, gáz bowden)
Meg ugye a főtengely-hajtókar csapágyaknál amíg nem szedem teljesen szét nem tudom a méretet,hisz több "alapméret" van a pontos illesztés miatt.
hajtókar szett 19900ft
nyugvó szett 24990ft
váltótengely csapágyon a gyári golyós csapágyra gondolsz?
Arra figyelj ha kell hétfö délig kell rendelni a kawánál!
elméletileg minden csavar kiszedve és a két blokk fél mégse jön szét:(
Csapágy kuka a fészkébe a hátsólánckerék irányában kb0,1-0,2mm kopás.
olajteknőm már javítva volt két komponensű trutyival.Olajteknő teli törmelékkel(csapágy vagy váltó darabok).
ismét itthon 3 lyuk a térdemen, pénteken varratszedés,de a hétvégén ha megrohadok is felülök a vasra, szal csak találjuk majd ki hogy hova menjünk
egy kawa vezet a 24 óráson !
Pontos vázszám kell lehet kpl rendelni 21000ft
Van benne egy rugó?, egy tömités az 2500ft és a dugattyú 9000ftDpd futárral küldök bármit! Ha szükséged van valamire hétfö délig kell rendelni a kawánál! Ha van raktáron akkor 6 nap alatt van itt!
nájsz
Használt már vki continental sport attack gumit hátul?
Kb végleges állapotban a dizájnt illetően....
Minden jót Szevasztok EE !
a kérdésem a következő:létezik-e szimering vagy felújítókészlet a 7-es kuplungmunkahengeréhez, az alsóhoz. ha nincs mik a lehetőségek, illetve a vásárlás feltételei.előre is köszönöm
A csapágyra holnap tudok árat mondani, akkor leszek bent a boltban.
Ezek a siklócsapágyak(nyugvó és hajtó) gyáriak vagy után gyártott?
Ha után gyártott márkát tudnál mondani?
Meg nem nézted el az árakat?ILYEN OLCSÓ VAZZEEE?
Rendelni szerintem nyár vége felé fogok,mert akkor már mindent egybe(tömítés, láncok blokkba, láncok kerékhez, csapágyak, gáz bowden)
Meg ugye a főtengely-hajtókar csapágyaknál amíg nem szedem teljesen szét nem tudom a méretet,hisz több "alapméret" van a pontos illesztés miatt.
nyugvó szett 24990ft
váltótengely csapágyon a gyári golyós csapágyra gondolsz?
Arra figyelj ha kell hétfö délig kell rendelni a kawánál!
Illetve a 4db váltótengely csapágyra?
100ekm hez közel lehet újracsapágyaznék mindent azt megint 12évig no problem....
Csapágy kuka a fészkébe a hátsólánckerék irányában kb0,1-0,2mm kopás.
olajteknőm már javítva volt két komponensű trutyival.Olajteknő teli törmelékkel(csapágy vagy váltó darabok).
hát asszem operált térddel ez azért nem annyira egészséges, de azért jól esett
találjátok ki hogy vasárnap hova menjünk!
ismét itthon 3 lyuk a térdemen, pénteken varratszedés,de a hétvégén ha megrohadok is felülök a vasra, szal csak találjuk majd ki hogy hova menjünk
egy kawa vezet a 24 óráson !