Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagány a géép....!
Fain lett a dekor te lőcsarcú! Hallod, lehet hogy nem lesz kész a motor hétvégére. Megyünk sétálni?
Bocs 24. én levan foglalva kakucs akkor 25. : O)))

Egész fain az új lapjuk.....
Csősztök.Ezt sikerült idáig összetaknyolnom a garázsban : O)) Nem kiálítási darab,de sóderbe esésre pont megfelelő

Szevasztok!

Ja egyébként ha az időjárás oylan lesz én 24. e szombaton kakucson leszek ha minden klappolni fog....
Na szóval, itt van még 2 kép . Nekem ennyi cuccom van a légszűrőhöz amit eladnék. Én úgy látom, hogy ez nincs megvetemedve. Remélem a képen is látszik...
Hy!
A váz, az első és a hátsó villa lett festve eddig meg a 2 felni. A többi még várat magára....
Én vasárnap viszem a gépet a szerelőhöz,van még pár apró dolog,meg bele rakja a dynojet kittet.Kiváncsi leszek rá,nagyon.Van valakinek benne?
Nagyon animállos!Farkas is kengurú bőrbe csapat!
lime party, Hring , elég kacskaringós?
persze előtte is bárhol, csak legyenek meg a gépek, meg a térdem is
Össze lehetne hozni egy 7végi programot is a nyáron,valami jó kis szerpentines helyen.?
vazzeg!
Testvér, kell akkor emelőszem?
Szép a felni. A villa is volt festve?
Benne van a kép, ha nem akkor feltolom ide. Erre a kis tálcára gondolok, hogy megvan e? Meg annyi, hogy meg tudod nézni, hogy ahogy csatalkozik az alja a boxnak ahhoz a tálcához, az sík e? Mert az enyém ott van vetemedve. Meg nekem a kis tálca is vetemedve van...
Hello!
Eddig egy levél jött tőled.
Remélem, hogy én is tudok néha veletek menni túrázni a közeljövőben. De addig még össze kell rakni a vasat . Eddig újra van festve a 2 kerék, a többi meg készül....
Ez a kód:
Farkas Berci
Kódot csatold hozzá .......
Egy mosógép centrifugálásának fázisainak második szakaszát felelevenítve agyunkban összezuhanunk magunkból..
Legyen akkor jövő héten azaz 25 .én legalább marad köröm az újjamon....
Guronak meg lába.....
Matchboxozunk a veteményesben
Mire gondolsz?
jelenleg az időkép szerint az egyetlen esőmentes nap a jövőhéten a vasárnap
persze addig még sok minden változik és remélem már tudni fogok motorozni
Ezt nem ígérhetem, de majd vasárnapra összekapom magam.
Ha már jövő hétről van szó, akkor valami össznépi bumfordiskodást kell csapni.
de akkor nem sokat iszol majd
Csak jövő héten nekem szombaton esküvőre kell mennem, szóval akkor megint csak vasárnap maradna.