Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen akkor úgy, akkor én sem szívom a fogamat, hogy nem tudok ottlenni.
Küldtem ímélt, de szarozik az ímélkiszolgáló, nem tudom elment e?
Legyen akkor elnapolva(szerintem),ne kelljen kapkodni senkinek sem.Ha így van,akkor már a jövő7 nekem is nyugisabb.
Nekem is jobb a jovo hetvege, hatha akkor mar jobb ido is lesz
Mari tevagyaz?
Hogy ezek a 7R-esek milyenek
elvileg vasárnap már hazaengednek majd, ha tudok jelentkezem
ha összejön a gurulás csináljatok képeket meg videót
Ha elkészül, én biztos motorozok, de ez majd pénteken derül ki.
Jobbulást. Úgy látom nem nagyon jön össze a dolog, nekem motorom nem lesz, neked meg lábad..na jó csak viccelek.
Felőlem áttehetjük jövő7re is.
hello mindenki!

rossz hírem van!
most értem vissza a kórházból, holnap reggel be kell feküdnöm, péntek reggel műtik a térdem!
bocs srácok, de így vasárnap nem tudok motorra ülni
Nye, ebből hatalmasat profitál az Ivanics 1eft/karika...
Gyerekek, most beszéltem a szerelővel, nem biztos hogy elkészül a gép hétvégére.
Most kezdi el összerakni, de ki tudja mikor készül el...
Nahát mik történnek itt Remélem rátalálsz itt
Csak azért írok ide h hátha látja akinek szól!

Volt egy pasim, sőt szerelmem!Ő is motoros!Bármit megtettem volna érte, de ő ezt nem értékelte! Ő volt az Életem! De nem tudott értem változni... Pedig együtt öregedhettünk volna meg... Terveztük h elmegyünk a 7r-el Egerbe...Remélem magadra ismersz! Tudd h érdekel mi van Veled!
Nagyon jó lenne menni és biztos szuper lesz , csak sajna a hülye suli miatt fent kell maradnom Budapesten a gép pedig otthon van
Jönne vki nyugatról? Remélem KISKAR jössz!
Szintén Bp...Az M0 teljesen jó lenne,nincs messze tölem.Én kicsit "lassítom" a társaságot,ha együtt megyünk,mert szeretném az új gyűrűsort épségben megőrizni.Bejáratásnak teljesen jó kis túra.
Jó nekem is .
buczy talizhatnánk valahol MO -M5 környékén és akkor mehetnénk ketten....
Ki van még Bp környékéről fussunk össze....?!
nekem jó Tihany is Veszprémi találkával, döntsön a többség
Mi lenne ,ha Veszprémben taliznánk és lezúznánk onnan Tihanyba!Azt még élvezni is lehet.Ott pl tudok egy jó éttermet,ahol talán kedvezményt is kapunk ,kávézunk vagy bármi,hely van beszélgetni
De ,ha a többségnek a déli part a jó ,akkor nekem is
nekem a vasárnap OK. országhatáron belül.
remélem addig a tifuszból is kimászok
Figyelem a topicot.Mennék is mint már írtam....
Nagyságrendileg merre mennénk?
17.-én délelőtt egy másik talira megyek.(Ford,Városliget)
Jonnek en, de grizes a hetvege. Amikor jo ido van, szombat vagy vasarnap mennem kell a meheim utan Zahonyba egesz napra. Vasarnap delutan meg csaladi program. + meg belekavar az egesz motoros programba, hogy a batyam megfogott egy arkot kb 100-al. Neki meg 2-3 het mig megint lehet menni