rossz hírem van!
most értem vissza a kórházból, holnap reggel be kell feküdnöm, péntek reggel műtik a térdem!
bocs srácok, de így vasárnap nem tudok motorra ülni
Volt egy pasim, sőt szerelmem!Ő is motoros!Bármit megtettem volna érte, de ő ezt nem értékelte! Ő volt az Életem! De nem tudott értem változni... Pedig együtt öregedhettünk volna meg... Terveztük h elmegyünk a 7r-el Egerbe...Remélem magadra ismersz! Tudd h érdekel mi van Veled!
Szintén Bp...Az M0 teljesen jó lenne,nincs messze tölem.Én kicsit "lassítom" a társaságot,ha együtt megyünk,mert szeretném az új gyűrűsort épségben megőrizni.Bejáratásnak teljesen jó kis túra.
Mi lenne ,ha Veszprémben taliznánk és lezúznánk onnan Tihanyba!Azt még élvezni is lehet.Ott pl tudok egy jó éttermet,ahol talán kedvezményt is kapunk ,kávézunk vagy bármi,hely van beszélgetni
De ,ha a többségnek a déli part a jó ,akkor nekem is
Jonnek en, de grizes a hetvege. Amikor jo ido van, szombat vagy vasarnap mennem kell a meheim utan Zahonyba egesz napra. Vasarnap delutan meg csaladi program. + meg belekavar az egesz motoros programba, hogy a batyam megfogott egy arkot kb 100-al. Neki meg 2-3 het mig megint lehet menni
ha összejön a gurulás csináljatok képeket meg videót
rossz hírem van!
most értem vissza a kórházból, holnap reggel be kell feküdnöm, péntek reggel műtik a térdem!
bocs srácok, de így vasárnap nem tudok motorra ülni
Most kezdi el összerakni, de ki tudja mikor készül el...
Volt egy pasim, sőt szerelmem!Ő is motoros!Bármit megtettem volna érte, de ő ezt nem értékelte! Ő volt az Életem! De nem tudott értem változni... Pedig együtt öregedhettünk volna meg... Terveztük h elmegyünk a 7r-el Egerbe...Remélem magadra ismersz! Tudd h érdekel mi van Veled!
buczy talizhatnánk valahol MO -M5 környékén és akkor mehetnénk ketten....
Ki van még Bp környékéről fussunk össze....?!
De ,ha a többségnek a déli part a jó ,akkor nekem is
remélem addig a tifuszból is kimászok
Nagyságrendileg merre mennénk?
17.-én délelőtt egy másik talira megyek.(Ford,Városliget)