Mert megjött Angliából A kesztyűm! És ott kell átvennem.
Ha elvinnél, nagyon megköszönném! Természetesen beleszállok némi pénzzel a benzinbe. Ja, és ez akkor lenne aktuális, hogyha hétvégén retek idő lesz motorozáshoz.
Ja és mégvalami... Hétvégén átugorhatok? Meg akarok veled beszélni egy fontos dolgot négyszemközt
most néztem az időképet, elvileg vasárnap lesz melegebb, szombatra csak 13 fokot ír jelenleg vasárnapra meg 16-ot
pénteken este mindenki lépjen be és akkor fixáljunk!
Gyerekek!
Elvittem az RR-t Esztergomba!
Csak legyen kész vasárnapig és akkor nekem is mindegy hogy hová megyünk!
Ha Balcsi akkor én Siófokot javasolnám.... vagy esetleg Velencei tó...?
Janav te ,hogy állsz a kérdéshez?
Nekem most lesz 15én pénzosztás, bár a szervízre még félre van kerítve egy 60 papiros. Remélem elkészül szombatra a rokka, mer fölgyújtok valakit ha nem..
még szép hogy megyek, csak menjünk már
most volt fizu, szal a Km-ek nem számítanak csak mondom, a térdem lesz a gyenge pont, sűrűbben kell majd pihenőt tartani
A keret nekem is véges,viszont az még elfogadható távolság jó idő esetén.
No meg amúgy is kell gyűrni a km-eket a mociba,hogy minél hamarabb túllegyek a bejáratós időszakon....
Ha elvinnél, nagyon megköszönném! Természetesen beleszállok némi pénzzel a benzinbe. Ja, és ez akkor lenne aktuális, hogyha hétvégén retek idő lesz motorozáshoz.
Ja és mégvalami... Hétvégén átugorhatok? Meg akarok veled beszélni egy fontos dolgot négyszemközt
akkor itt tartjuk a kapcsot, bár a végső megoldás a tel.
Egy gyors matek.......
kösz kawazsolti
pénteken este mindenki lépjen be és akkor fixáljunk!
Elvittem az RR-t Esztergomba!
Csak legyen kész vasárnapig és akkor nekem is mindegy hogy hová megyünk!
Ha Balcsi akkor én Siófokot javasolnám.... vagy esetleg Velencei tó...?
Janav te ,hogy állsz a kérdéshez?
most volt fizu, szal a Km-ek nem számítanak csak mondom, a térdem lesz a gyenge pont, sűrűbben kell majd pihenőt tartani
No meg amúgy is kell gyűrni a km-eket a mociba,hogy minél hamarabb túllegyek a bejáratós időszakon....