most úgy néz ki nem kell menni Bcsabára, de persze majd csak pénteken lesz ez tuti.
Nekem Fehérvár, majd Balaton vagy Kakucs is jó, bár tesztelni ezzel a térddel nem merek, mert elég instabil a lábletételem
nekem tényleg mindegy merre megyünk, csak legyünk minél többen és végre kezdjük el a szezont hetesek módjára
Szevasztok!
Eladó a Kawasakim, ZXR 750 középvezláncos, szét van szedve, hengerfej le lett véve róla, és kell bele 4db szívószelep, átalakították streetfighternek, vannak hiányosságai, de olcsón adom mert kell a pénz, megszorultam anyagilag... 110E-ért odaadom, csak vigyétek el mindenkéép! harminc-590-78-harminchét vagy itt is irhattok, vas megyében van a motor!
Köszi!
nekem lehet végül a szombat is jó lenne, de a vasárnap az tuti!
helyszín ügyében rugalmas vagyok.
holnap megyek ortopédiára, kiderül mit lehet tenni a térdemmel
sziasztok
ha megvan az időpont és a hely irjátok már ki légyszi,szivesen elmennék,ha időm engedi.Szivesen váltanék pár szót 7es tulaokkal.
Ja jó nekem hogy itt a mátra.
vasárnap nekem is tökéletes! bárhol az országon belül max hamarabb kell indulnom és többször meg kell állnom, mert a térdem sajnos csak 30% körüli és iszonyatos fájdalom a motorozás, de hát ezt nem hagyhatom ki
jöjjön mindenki!
F2Tom! Itt vannak a képek, bár ebből nem nagyon lehet megmondani, hogy milyen. Amikor fent volt a motoron jó, passzentos volt. Ha érdekel, a többit beszéljük meg telefonon, vagy e-mail-on. Mint már írtam, nekem nem kell, tuti meg tudunk egyezni az árban. viri01@freemail.hu, 06 20 312 2446
Viri! Engem főleg a karbin levő tálca, maga az airbox, meg a fedele érdekel, ez a 3 alkatrész. Ram air cső az nem kell, meg légszűrő sem.
Akkor lenne jó, ha nincsenek az illesztéseknél mm-es hézagok. Az enyém a hőtől elvetemedett, azt már sikaflexxel kell tömítgetnem.
Mi lenne az ára?
Nekem Fehérvár, majd Balaton vagy Kakucs is jó, bár tesztelni ezzel a térddel nem merek, mert elég instabil a lábletételem
nekem tényleg mindegy merre megyünk, csak legyünk minél többen és végre kezdjük el a szezont hetesek módjára
Eladó a Kawasakim, ZXR 750 középvezláncos, szét van szedve, hengerfej le lett véve róla, és kell bele 4db szívószelep, átalakították streetfighternek, vannak hiányosságai, de olcsón adom mert kell a pénz, megszorultam anyagilag... 110E-ért odaadom, csak vigyétek el mindenkéép! harminc-590-78-harminchét vagy itt is irhattok, vas megyében van a motor!
Köszi!
Meg ha lesz GP800
helyszín ügyében rugalmas vagyok.
holnap megyek ortopédiára, kiderül mit lehet tenni a térdemmel
Akkor mindenkinek a vasárnap jó? Ötletek?
ha megvan az időpont és a hely irjátok már ki légyszi,szivesen elmennék,ha időm engedi.Szivesen váltanék pár szót 7es tulaokkal.
Ja jó nekem hogy itt a mátra.
Jársz valamikor mostanában a Ferencváros stadionjának környékén?
jöjjön mindenki!
Remélem jössz Te is!
Neketek? Hol legyen?
Viri! Ma hívlak majd!
Tom itt te vagy a mommeg ez így van !ezt senki nem firtatja....
Akkor lenne jó, ha nincsenek az illesztéseknél mm-es hézagok. Az enyém a hőtől elvetemedett, azt már sikaflexxel kell tömítgetnem.
Mi lenne az ára?