Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balaton felé már én is mennék szívesen. Guro, jössz erre?
most úgy néz ki nem kell menni Bcsabára, de persze majd csak pénteken lesz ez tuti.
Nekem Fehérvár, majd Balaton vagy Kakucs is jó, bár tesztelni ezzel a térddel nem merek, mert elég instabil a lábletételem
nekem tényleg mindegy merre megyünk, csak legyünk minél többen és végre kezdjük el a szezont hetesek módjára
Nekem valahol a Balaton körül lenne jó. Sajna kimerült az ehavi keret már
Szevasztok!
Eladó a Kawasakim, ZXR 750 középvezláncos, szét van szedve, hengerfej le lett véve róla, és kell bele 4db szívószelep, átalakították streetfighternek, vannak hiányosságai, de olcsón adom mert kell a pénz, megszorultam anyagilag... 110E-ért odaadom, csak vigyétek el mindenkéép! harminc-590-78-harminchét vagy itt is irhattok, vas megyében van a motor!
Köszi!
Ki merre menne?
Nem mész békéscsabára? Nekem is jó mindkét nap. Annyi, hogy szombaton tesztelni akarok itt Fehérváron az ivanicsnál Z1000-et.
Meg ha lesz GP800
Tennék fel képet,csak nem igazán megy ez nekem.A fotogaériát megcsináltam,de itt elakadtam.Helyben miben gondolkodtok,megközelitőleg?
Szombat és vasárnap is jó lenne nekem...
nekem lehet végül a szombat is jó lenne, de a vasárnap az tuti!
helyszín ügyében rugalmas vagyok.
holnap megyek ortopédiára, kiderül mit lehet tenni a térdemmel
Viri írtam egy ímélt. Kösz a képeket!
Akkor mindenkinek a vasárnap jó? Ötletek?
amint végleges ki lesz írva, de te meg tegyél fel pár képet
sziasztok
ha megvan az időpont és a hely irjátok már ki légyszi,szivesen elmennék,ha időm engedi.Szivesen váltanék pár szót 7es tulaokkal.
Ja jó nekem hogy itt a mátra.
Csaó báttya!

Jársz valamikor mostanában a Ferencváros stadionjának környékén?
vasárnap nekem is tökéletes! bárhol az országon belül max hamarabb kell indulnom és többször meg kell állnom, mert a térdem sajnos csak 30% körüli és iszonyatos fájdalom a motorozás, de hát ezt nem hagyhatom ki
jöjjön mindenki!
KiKar!
Remélem jössz Te is!
A vasárnap nekem tökéletes egy fórumtalira
Neketek? Hol legyen?
Viri! Ma hívlak majd!
F2Tom! Itt vannak a képek, bár ebből nem nagyon lehet megmondani, hogy milyen. Amikor fent volt a motoron jó, passzentos volt. Ha érdekel, a többit beszéljük meg telefonon, vagy e-mail-on. Mint már írtam, nekem nem kell, tuti meg tudunk egyezni az árban. viri01@freemail.hu, 06 20 312 2446
OszTom
Tom Mommeg (Kawasaki Szakértő)
Ezek a ZXR -ek is mennyire ütőssen néznek ki....
Tom itt te vagy a mommeg ez így van !ezt senki nem firtatja....
Jobbat, itt szakad az eső, de mindegy úgyis megyek aludni...
A J a porszívós, az oldalon nem odavaló kép van. A többi stimmel.
Jó reggelt
Ez eddig világos volt számomra is. De a küldött linkednél is a "J" -nél van a képek közt 1ram air-es Eddig azt hittem "J" =porszívócsöves verzió
Viri! Engem főleg a karbin levő tálca, maga az airbox, meg a fedele érdekel, ez a 3 alkatrész. Ram air cső az nem kell, meg légszűrő sem.
Akkor lenne jó, ha nincsenek az illesztéseknél mm-es hézagok. Az enyém a hőtől elvetemedett, azt már sikaflexxel kell tömítgetnem.
Mi lenne az ára?