Szia!
Azt én meg nem mondom neked... Régen voltam a garázsában, akkor még nem volt. Mondjuk nem is tudom, hogy hova tenné, hiszen tele van a kecó verseny-Pannóniákkal, és sportmotorokkal
Én is "napmeleg" motornál mostam le, de a benne maradt mosogatószer csapatás után illatozott! Mint egy nagy citrom! :)
Elképzeltem ahogy jönnek mögöttem és érzik a citrom illatot meg látják a sárga motort!
Én az összképre adok nem csak a kinézetre!
Neonfénynél garázsban olyan citromos színe van, tűző napon meg majdnem narancs, majd meglátod a fórumos találkán!
Jó a cakkozás is mert így nem tudnak belekötni ha picit el lenne csúszva a csík!
Hétvégén megsikáltam a hűtőt! Televolt legyekkel és mosogatószeres, permetezős, fogkefés sikálással megtakarítottam! Aztán tegnap mentem egy kört és amikor haza értem megcsapott a citrom illat! Olyan mosogatószerrel mostam le, elkapott a röhögés! Amúgy hogy kell azt szakszerűen hogy a kis rácsok vagy mik ne görbüljenek és tiszta legyen?
Hi,
vagy nem itta meg a fényező a reggeli adagját és remegett a keze te meg ráfogod, hogy ha már ilyen, akkor így is marad
amúgy szerintem nagyon ütős a színe, csak ez a kis ciráda volt furcsa, de most már értem a dolgot
Cső!
Hát még is csak a Prop-tech mert cseréltem olajat a Tomival,és ő azt javasolta hogy oda vigyem mert töllük vette a gyulytáselektronikát az RR be és faszán be tudják lőni...
meg aztán 3hete várok a Frecska Úrra...
ha késöbb lesz vele valami akkor majd felkeresem.
Mi hiányzik a blokkból?
Remélem ha szétkapom nem lesz kopott semmi de ha mégis......
Kapott ez a hetes elég sokat....
Meg még mit fog ha beindítom újból:P
Tavaly voltunk a Prop-technel, GSXR-t meg ZX636R-t hangoltatni, hat nekem kisse csalodas volt... feltoltottek par terkepet, (ami a net-en is fent volt a PCIII-hoz) megmeregettek, es a legjobb maradt... (mondjuk latatlanban en is az toltottem fel magamtol, mivel a description alapjan az hasonlitott leginkabb az en cuccaimhoz)
Nem tudom vidd el a tied és lesd meg vagy www.kawasaki.com és parts manuál és ha azonos a cikkszám azonos a tengely!
zxr ből is volt h,j,k,l modell,sőt nagyon sokban a h1-h2 se azonos(még a lánckerekekben is van eltérés).
Nem lehetetlen,hogy jó bele,egy próbát megér!
Anyagminőségre tuti jó,mert azonos terhelésnek van kitéve de geometriára én nem tudom fejből....
Na végre van már időpontom szakihoz!
Marad a Prop-tech mégiscsak úgy is töllük van a gyulytáselektronika meg aztán bitangul fel vannak szerelve....!
Aztán gyíííííí!
Alig várom!
megtudnád nekem mondani. hogy az zx7, illetve zxr750 léptetővilla tengelye megegyezik-e. nekem sajna lepattant a vége a lánckerék felől ahol rögzítve van , a zolinál vecsésen meg csak zxr 750 van ha nincs más megoldás, illetve megegyezik beraknánk azt
előre is köszönöm a szakértést
kösz a biztatást, alakulgatok , ja és még az eddiginél is több bőr lesz majd a képemen
ha már itt tartunk, akkor a sárgaságodon a fehér mintázat széle az gyárilag ilyen cirádás?
Hmmm ennek a Guro gyereknek még van bőr a képén, wazz!
Viccel félretéve jobbulást!
(kicsit olyan rémálom az elm utcábanra hasonlítós a kép )
Tényleg gyógyulást!
remélem mihamarabb üzemképes leszek, a történtekhez képest kurva jól gyógyulnak a sebeim
az én gépem is elkészült, csak el kell majd hozni a sráctól, de szerintem csak péntek lesz belőle, mert addig is kicsivel több bőr lesz még a nyakamon
ezen a hétvégén egy Skóciából épp itthon lévő haveromnál leszek, de már motorral szeretnék menni hozzá és hát neki sincs ellenére a kiruccanás
Jó neked... Akkor nekem se most lesz átnézve a gépsas.
Azt én meg nem mondom neked... Régen voltam a garázsában, akkor még nem volt. Mondjuk nem is tudom, hogy hova tenné, hiszen tele van a kecó verseny-Pannóniákkal, és sportmotorokkal
Elképzeltem ahogy jönnek mögöttem és érzik a citrom illatot meg látják a sárga motort!
Én az összképre adok nem csak a kinézetre!
Jó a cakkozás is mert így nem tudnak belekötni ha picit el lenne csúszva a csík!
Hétvégén megsikáltam a hűtőt! Televolt legyekkel és mosogatószeres, permetezős, fogkefés sikálással megtakarítottam! Aztán tegnap mentem egy kört és amikor haza értem megcsapott a citrom illat! Olyan mosogatószerrel mostam le, elkapott a röhögés! Amúgy hogy kell azt szakszerűen hogy a kis rácsok vagy mik ne görbüljenek és tiszta legyen?
vagy nem itta meg a fényező a reggeli adagját és remegett a keze te meg ráfogod, hogy ha már ilyen, akkor így is marad
amúgy szerintem nagyon ütős a színe, csak ez a kis ciráda volt furcsa, de most már értem a dolgot
Guro ez nem gyári dizájn! A matyóhímzés meg a szín és a kinézet nem az eredeti! Szóval a cakkozás is olyan kitalált festésminta!
Hát még is csak a Prop-tech mert cseréltem olajat a Tomival,és ő azt javasolta hogy oda vigyem mert töllük vette a gyulytáselektronikát az RR be és faszán be tudják lőni...
meg aztán 3hete várok a Frecska Úrra...
ha késöbb lesz vele valami akkor majd felkeresem.
- vezermutengelyek
- a blokk haza
- fotengely
- 1 v. 2 hajtokar + dugo
- a valtobol az egyik fogaskerek
a tobbi szerintem megvan
Remélem ha szétkapom nem lesz kopott semmi de ha mégis......
Kapott ez a hetes elég sokat....
Meg még mit fog ha beindítom újból:P
Vett dynopadot a lecsó?
Akkor Prop-tech, vagy Alsónémedi?
még egy kérdés:mi a tosztól törhet el egy ilyen tengely?
zxr ből is volt h,j,k,l modell,sőt nagyon sokban a h1-h2 se azonos(még a lánckerekekben is van eltérés).
Nem lehetetlen,hogy jó bele,egy próbát megér!
Anyagminőségre tuti jó,mert azonos terhelésnek van kitéve de geometriára én nem tudom fejből....
Marad a Prop-tech mégiscsak úgy is töllük van a gyulytáselektronika meg aztán bitangul fel vannak szerelve....!
Aztán gyíííííí!
Alig várom!
előre is köszönöm a szakértést
ha már itt tartunk, akkor a sárgaságodon a fehér mintázat széle az gyárilag ilyen cirádás?
Viccel félretéve jobbulást!
(kicsit olyan rémálom az elm utcábanra hasonlítós a kép )
Tényleg gyógyulást!
az én gépem is elkészült, csak el kell majd hozni a sráctól, de szerintem csak péntek lesz belőle, mert addig is kicsivel több bőr lesz még a nyakamon
ezen a hétvégén egy Skóciából épp itthon lévő haveromnál leszek, de már motorral szeretnék menni hozzá és hát neki sincs ellenére a kiruccanás