en csinaltam egy jo par atalakitast az en 7esemen es mondhatom hogy sokkal jobban es linearisan megy...adhatok egy par otletet (amiket en is a netrol szettem ossze es bevalltak) ha gondoljatok
Tom!Egyenlőre nincs viszonyítási alapom csak annyi ,hogy Janav R-je sokkal jobban megy...
Szivessen oda adom ha találkozunk és majd megállapítod ,neked több rutinod van 7- ek terén....
Te féle 7R-eden kicsit több lépcsőben állíthatóak a csillapítók, gondolom könnyebb is elbaszni. Kíváncsi lennék, tényleg olyan hosszú az RR-ben az egyes?
Remélem ,hogy 1 hét alatt összepakolják csak jövő hét csüt. nem most ....és ez a cumó ,így nem lehet élvezkedni rajta +
ha elhozom akkor lehet ,hogy a futóművészhez is bedobom....
kap egy guma szettet és akkor lesz
100000%-os nekem meg az kelll!
mint mindenkinek
Együtt érzek ha ez segít!
Én eldöntöttem addig nem rakom össze a motort amíg nem betonozom le a műhelyt meg nem veszem meg az almatúrákat és pár olyan szerszámot amim még nincs.
Ha Kakucson lesz tali MZ vel kilesek legalább fényképezni befogtok míg ti köröztök:)
Bár lehet hamarabb rakom össze a zxr t mint a 7R,mert ha blokkot széthúzom hibátlanul akarom összerakni,mindent kimérni és amit kell javítani/csere.
zxr hez karbi, tank, lánckerék, olaj, szelepfedéltömítés, aksi kell:)
Euroringen is a husveti vasarnap 6-an korozgettek csak, az is szoba johet. Fel orat motorosok fel orat meg autok voltak. Az is ritka elmeny megnezni, multkor csehek voltak valami formula autokkal. szepen gumiztak a palyat
ha jó idő lesz, akkor legalább egy találkára összejövünk, dumálgatunk, és aki akar az max felmegy a pályára.
én is max csak egy du-i jegyet veszek, mert egész napost csak akkor akarok majd, ha már totál rendbe leszek és a MITO is kergethető
engem már meg is fűztél 17-e vagy 18-a szerintem jó is lesz, bár a térdem sajnos még nagyon szar, de sisakot meg rucit már tudok venni, szal elgurulni mindenképp el tudok
jó lenne összehozni az első 7-es találkát
Egy heten belul azert megcsinaljak?
Ugy nezem a kovetkezo hetvegetol kezdenek melegek lenni. Be kene helyezni a programba egy Kakucsot. Szerintem GURO-t is meg lehetne ra fuzni
Prop-tech.-es gyulytás van benne ami állítható csak nem lett beállítva és már 11.500 nál ledurrog meg alacsony fordulaton 3000-5000 között bedadog.... és ezt kell beállítani +
kalbulátor szinkron....
+ szelephézagot kellene belőni
sajna messze laksz tőlem és pénteken cseréljük, a tolómérő szerint egyezik a zxr-ével . ha viszont még kell valami a blokkba legalább tudom kihez kell fordulni.
Szivessen oda adom ha találkozunk és majd megállapítod ,neked több rutinod van 7- ek terén....
Mekkora lenne!
Ha otthon lesz az enyém és beindul én megyek!
ha elhozom akkor lehet ,hogy a futóművészhez is bedobom....
kap egy guma szettet és akkor lesz
100000%-os nekem meg az kelll!
mint mindenkinek
Én eldöntöttem addig nem rakom össze a motort amíg nem betonozom le a műhelyt meg nem veszem meg az almatúrákat és pár olyan szerszámot amim még nincs.
Ha Kakucson lesz tali MZ vel kilesek legalább fényképezni befogtok míg ti köröztök:)
Bár lehet hamarabb rakom össze a zxr t mint a 7R,mert ha blokkot széthúzom hibátlanul akarom összerakni,mindent kimérni és amit kell javítani/csere.
zxr hez karbi, tank, lánckerék, olaj, szelepfedéltömítés, aksi kell:)
én is max csak egy du-i jegyet veszek, mert egész napost csak akkor akarok majd, ha már totál rendbe leszek és a MITO is kergethető
jó lenne összehozni az első 7-es találkát
Ugy nezem a kovetkezo hetvegetol kezdenek melegek lenni. Be kene helyezni a programba egy Kakucsot. Szerintem GURO-t is meg lehetne ra fuzni
kalbulátor szinkron....
+ szelephézagot kellene belőni
Jövőhét csütörtökre kaptam időpontot nem hiszem hogy pénteken mehetek érte....
Esetleg lehetne itt is egy tali,nem? Aztán onnan elmehetnénk vmerre..
sok sikert