Hello!
Lenne 1 kérdésem 91-es ZX7R Ninján hova kell rárakni a karbiszinkron állításhoz az órákat? (sokat segítene ha képet mutattok):) előre is köszi, széles utat...
Árak ilyesmik nem voltak kirakva, gondolom a honlapon látszik.
Mikor leszel üzemképes? Remélhetőleg egy hét múlva lesz motor, aztán utána egy kaucsukot kéne tolni.
Vezműlánc-feszítő.
Fékkar csere.
A karbisor szerinte nem üzemel tökéletesen...és van benne igazság!Egy pucolás és szinkron ráférne.
A motor hangját alapvetően jónak találta,csak kicsit bizonytalanul jár.
Amiért mentem,azt megcsináltuk.
Jó fejnek tűnik.Remélem hosszútávú ismerettség lesz belőle.
Igazából jó véleménnyel volt a mociról,szerinte nem kellene eladnom.Mondtam,hogy csak akkor adom,ha megfizetik !
Igazából többet beszélgettünk,mint szereltünk......
Múltkor én javítottam anyukája tévéjét(bár még van mit finomítani rajta) meg régebben Sanyi tévéjét is,meg szoktam neki segíteni)
Rendes csóka csak sajna kevés az ideje és nem jut 1ről 2re:(
Motorodra mit mondott?Ha nem publikus mailba elküldheted.
Valaki holnap vagy kedden nem látogatna meg egy 1300-1600Nm lég kúlcssal 1/2" fejem van tehát ha a kulcs 3/4" kellene átalakító.Levegőt szabványos gyors csatin tudok adni.
Nagy segítség lenne.
Sajnos nincs futóm így gumishoz nem tudok menni.
Nem jön le az a szájbakúrt kis lánckerék anya meg a kuplung anya!
Skacok!
Aksit vett mostanában valaki?
Azt hiszem az enyém meg adta magát.
Vagy ha valaki dobna egy linket, hogy honnan rendeljem, meg melyiket, az is jól jön.
YTX12-BS van a vaterán is meg a teszveszen is 8000 ezerért.
mikor levettem a lánckerék felőli deklit a következőt találtam
a kérdésem a következő: mi az ami nekem kitört,mitől lehet,hogy lehet orvosolni, lehetőleg gyorsan
Ha TV szerelős könyv kell,nyugodtan szólj.....Adok annyit,hogy sosefogyel! Híradásipari sulit végeztem ,igaz a szaktudásom az nulla ,viszont könyveim vannak,mert az érettségit nekem se a legyek hordták össze....
Lenne 1 kérdésem 91-es ZX7R Ninján hova kell rárakni a karbiszinkron állításhoz az órákat? (sokat segítene ha képet mutattok):) előre is köszi, széles utat...