Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amint fel tudom venni a bőrruhát és a sisakot én is csatlakoznék
bárhol, legyen az közel vagy távol, csak végre tudjak ismét motorozni
Ez régen igaz volt de mamár az ezreseken van pl ZX-10r 525!
De természetesen van 525 ös ZVM az 29900ft
Naná! Jó lenne! Mondjuk az enyém még mindig nincs kész. Megőszültem már és azóta kihullott a hajam is...de úgyis sisak lesz rajtam
Nem hiszem hogy gond lenne. Bár valamikor pár hét múlva összefuthatnánk egy motorozás erejéig, értem ezt a többiekre is.
köszi,annyira nem sürgős.Gondot ne csinálj belőle.Majd 1x csak talizunk
Nekem legkorábban április közepén lesz motorom, mivel most szervizelik a hengerfejet. Elvileg tesómék jönnek hétvégén, csak én meg Szlovákiában leszek. Ha találkozok velük, akkor odaadom nekik, aztán adok egy telefonszámot, aztán valahol összetalálkoztok Keszthelyen.
Egy kis érdekesség, bár lehet ismeritek.
Mikor jársz erre?Vagy a találkozót mikorra tervezzük/tervezitek?
Megjöttek a gyertyák, köszönet!
Jimmy ,GURO nálam vannak a gyertyák!
7R blokkos gokart
Jó játék
Egy 7R-re 525ZVM2 dukálna. Ilyet mennyiért tudsz rendelni?
a levszürö hiflo filter a gyári 4000ft Lánckerék JT de tudok renthált,susnstart stb de ez minöségi mind. A lánc japán DID520ZVMX a bowdenek gyáriak és a láncvezetö is abban nincs más alternativa!
Nem nagyon vagyok híve a nem gyári megoldásoknak, de ez buzikeményen fest
Légszűrő gyári Kawa? Láncszett pontosan mit és milyen alkatrészeket tartalmaz. Gyári lánckerekek? /2db/ és lánc? Lánc is gyári?
Sziasztok!

Ez a motor eladó, esetleg alkatrészei bontva! Motorhibás. Ezt leszámitva nagyon szép állapot. Fékbetét, láncszett, gumik sportkipu....Müszaki októberben lejárt, igény esetén a müszakit megoldom....
220 papir....esetleg cserejavascript:smile(document.frmmsg.body,'22');document.frm
msg.body.focus()
Azért kinéztem neked de ha rendeled kell a vázszám! Légszürö normál 2500ft sportszürö 17000ft
bowden kpl 5980ft/db gyári
láncvezetö 8980ft gyári
láncszett kpl 34000ft
kérnék egy vázszámot!
pepecselős pepecselős, de nem kell agyon szedni hozzá a gépet, így értettem
bocs a félreérthető fogalmazásért
bár lehet azért gondolom így, mert amikor a szerelő haverral szinkronizáltunk motorokat, akkor igazából nem merültek fel különösebb problémák és elég hamar sikerült a megfelelő szívási nyomásokat, levegő/benzin arányt beállítani
Szegény gép elég fellelt állapotban van. Kár hogy nem érteni mit karattyol.