Nekem legkorábban április közepén lesz motorom, mivel most szervizelik a hengerfejet. Elvileg tesómék jönnek hétvégén, csak én meg Szlovákiában leszek. Ha találkozok velük, akkor odaadom nekik, aztán adok egy telefonszámot, aztán valahol összetalálkoztok Keszthelyen.
a levszürö hiflo filter a gyári 4000ft Lánckerék JT de tudok renthált,susnstart stb de ez minöségi mind. A lánc japán DID520ZVMX a bowdenek gyáriak és a láncvezetö is abban nincs más alternativa!
Ez a motor eladó, esetleg alkatrészei bontva! Motorhibás. Ezt leszámitva nagyon szép állapot. Fékbetét, láncszett, gumik sportkipu....Müszaki októberben lejárt, igény esetén a müszakit megoldom....
220 papir....esetleg cserejavascript:smile(document.frmmsg.body,'22');document.frm
msg.body.focus()
Azért kinéztem neked de ha rendeled kell a vázszám! Légszürö normál 2500ft sportszürö 17000ft
bowden kpl 5980ft/db gyári
láncvezetö 8980ft gyári
láncszett kpl 34000ft
pepecselős pepecselős, de nem kell agyon szedni hozzá a gépet, így értettem
bocs a félreérthető fogalmazásért
bár lehet azért gondolom így, mert amikor a szerelő haverral szinkronizáltunk motorokat, akkor igazából nem merültek fel különösebb problémák és elég hamar sikerült a megfelelő szívási nyomásokat, levegő/benzin arányt beállítani
bárhol, legyen az közel vagy távol, csak végre tudjak ismét motorozni