A bowdent idáig a Kawaszatinál XIV.ker. csináltattam mindig.Nem a legolcsóbbak,de jók és gyorsak.
A km-spirálom náluk csináltatom majd.Nem foglalkozok se újjal,se bontottal,mert nem éri meg.....
Szépek a szombathelyi 7-ek!
Az enyém áll....pedig olyan szép az idő is.....nincs kedvem megint szétszedni ,spoiler le,karbisor le,ezt levenni,azt kicsavarni,alkatrészt beszerezni.....
És még a biztosító is szivat,mert állítólag múlt héten elküldték a KGFB csekket,ami persze nem jött meg... A rendőrnek meg én magyarázkodjak,h ideiglenes forgalomból kivonás után nem az én hibámból nincs befizetve a kötelező! Vicc az összes Biztosító meg Alkusz cég...
Lehet kezdek sznob lenni de bowdennel én se pöcöslnék.
Rendelnem kellene már 2db gyári húzót.
Most nekem nem is 7R bowden van bent épp hogy elbírtam fűzni kormányig:P
Hali!
Enyém a másik zöld szörnyeteg . Mindenképp szólunk ha feléd járunk. De az se lenne rossz, ha te jönnél, Ausztriába fasza az út nagyon. http://www.sportmotor.hu/motor...
Szia! Mind a ketten Szombathely mellett lakunk. ( felhasználó neve viri)
Zalában nem szoktunk járni, inkább Ausztriába megyünk a hegyekbe. (sokkal jobb az aszfalt minősége ) De ha arra járunk feltétlenül szólunk.
Valóban nincs sok ilyen gép
Szia! Nahát, Tesók megjöttetek
A képeid közt van egy "Tesó" nevezetű ,Ő honnan van? Mert ugyanaz,mint az enyém,zx7 (amcsi) . Ha zalában jártok írd ki ide és talizhatunk. Nem sok ilyen gép jár,mint a miénk
Hali
Hát igen, erre kicsit kevesebben vagyunk, de remélem 7R találkozóra innen is összeverődünk páran.
Kösz Tom, szerintem hozatok akkor újat, de szerintem a másikat is cserélem, mert az meg túl lazának tűnik, és már nem lehet feszíteni rajt. Vagy az alapból olyan?
Attól függ milyen olaj kell. Mol-t 9600-ért hoztam többieknek, de most így 4l-t nem tudom mennyiért fogok tudni szerezni. Esetleg Castrol Power 1-et tudnék ilyen 12 körül 4l-t. Szűrőt 1500-ért Hiflofiltrot tudok.
Halo. Én cseréltem már, mert 2szer is elszakadt a húzóbowden. Egyszer megjavítottam, de amikor másodszor pont kakucs előtt 5km-rel szakadt megint el, akkor eldurrant az agyam, és rendeltem gyárit. Érdemes újat venni, 6eft körül van az ára a húzónak és érezhetően sokkal faszábban csattan utána a gáz.
Hy!
Valaki cserélt már közületek gázbóvdent? Olyan kérdésem lenne, hogy mennyibe kerül kb, és hogy hol érdemes megvenni? Nézegessek ebay-en vagy inkább újat vegyek kereskedésből?
Sajna úgy jártam, hogy a kis sodronyból már csak egy szál tartott, és a többi meg elszakadva felgyűrődött a bovdenház falára. Így mikor tegnap indítottam a gépet egy kis melegítés után fennakadt a gáz, szerencsére gyorsan kapcsoltam és leállítottam. Ezután szétkaptuk szegény 7-est, és láttuk meg a problémát. Szerencsére ez nem utköben, mondjuk egy tempósabb kanyarban történt, bele se nagyon akarok gondolni....
Tom!Tudnál nekem szerezni olajat,meg szűrőket?Ha igen akkor mennyiért ,és mikorra?
A szerelőm megint kért egy hetet ,úgyhogy addig is az olajcserét meg akarom ejteni,meg a gyertya cserét...
Köszi
igen, kerestelek, mert a börze után Kakucson keresztül mentünk haza és gondoltam Dabason dumálhatunk egyet, de hát ez van, minek iszik aki nem bírja
a számomat elmentheted, hogy bármikor tudjunk egyeztetni
Szia Guro!
Barátnőm mondta ,hogy kerestél de nagy rakás ..... voltam .Picit megcsúztam a szombati bulin ,úgyhogy nem mentem sehova vasárnap... pedig jó lett volna
Meg volt a piac.
Műhelyem sok szerszámmal gyarapodott :P
Így megint csak időt kellene teremteni a szerelésre itthon de hát munka mellett nehéz a gépészmérnök tanulók élete
Vettem 20méter levegőtömlőt így akár az utcára kihúzva is tudok pneumatikus berendezést üzemeltetni legyen az egy gumipumpálás vagy netalán valami apróság
Sajnos sok volt a munkam, es nem tudtam vasarnap sem elszabadulni. Vagy Guro, vagy Tom viszont jon kakucsozni valamikor, azt mondtak, hogy nekik raer meg. Nekem meg mindegy, de ha ugy dontessz, hogy neked viszont surgos lenne, akkor el is postazhatom egyszerre a 3 garnit Tomnak. Ahogy szeretnetek.
En itt vagyok kispesten egesz heten hetkoznap, vagy Hernadon a hetvegen, ha jo valaki Kakucsra, akkor kiugrok. Szoljatok hogy mi legyen. A gyertyak itt vannak az asztalomon, mar csak 1 garni CR9E maradt, de ennek rendelek meg utana
A km-spirálom náluk csináltatom majd.Nem foglalkozok se újjal,se bontottal,mert nem éri meg.....
Szépek a szombathelyi 7-ek!
Az enyém áll....pedig olyan szép az idő is.....nincs kedvem megint szétszedni ,spoiler le,karbisor le,ezt levenni,azt kicsavarni,alkatrészt beszerezni.....
És még a biztosító is szivat,mert állítólag múlt héten elküldték a KGFB csekket,ami persze nem jött meg... A rendőrnek meg én magyarázkodjak,h ideiglenes forgalomból kivonás után nem az én hibámból nincs befizetve a kötelező! Vicc az összes Biztosító meg Alkusz cég...