Nekem tényleg ennyit bír,ez van..lehet a hátulja is a levegőben van Utcaiban még nem volt jó gumim,persze ,ha van lóvé ,akkor új a nyerő.Ha nincs lé,akkor nem motorozunk,vagy veszünk használt utcai szart,vagy zsír vágottat,ami tapad..
Nekem a fórumtali csak áprilisban jó,addig kivonva és még a 7en szerelőnél van
megyéje és rendőre válogatja, mennyire nézik a gumit.
a vágott slick azért hamarabb kopik, főleg hátul és főleg két személlyel, és lassabban is melegszik, persze olcsóbban ki lehet vele jönni.
pályázni biztos jobb, de ha meg oda kell, akkor minek megvágatni?
az a lényeg, hogy lehetőség szerint mindig legyen normál mintamélység és ha tehetitek szerintem párban használjátok a gumákat, mert úgy azért frankóbb
én tavaly több garnitúra használtat is feltettem ( D209, Conti Race attact soft..), mindegyiknek voltak előnyei hátrányai, de a mostani pilot power race 2CT (medium-soft)ról még nem tudok rosszat mondani
meg ne kövezzetek most ezért
ui.: vasárnap elvileg csak elszórtan lesz zápor, lehet akkor kéne a találkát összehozni a börzére!
..a kopás pedig valóban kb 5-5500km és még mindig van rajta.Nem égettem,nem nyüstöltem,viszont elég tempósan használtam( átlag 180km/h),2 személlyel főleg.
Nekem hidegen is jobban tapadt,mint pl egy pirelli diablo,persze nem feszegetve egyiket sem! Rendőr nem nézi,vizsgán nem nézik!
A különbség csak az írás az oldalán,de erre sem kpm-en,sem máshoz nem olvasnak Legyen meg a mélység szemre és akkor nem állnak neki nézegetni,kötekedni..
Lehetoseg tehat revenger, a vagott slick-el meg ayert van hatrany is, vizsgan, meg ha a rendor eszreveszi. Azert a slick hamarabb kell kopjon es kesobb is melegszik, merthogy arra terveztek, hogy nagyobb hofokon vegezze munkajat. Persze ha nem feszegeted a hatarokat nincs gond
Szerintem meg vegyél vágott slicket! Olcsó,kurvára tapad és nekem a hátsó simán kibír 5000km-t utcán.Az első meg ennek dupláját.
Eladó gumik közt keresd Gábort,aki 18-ért hirdet 1 párt .Többször vettem nála és abszolút megbízható Ő is,meg a gumik is.Tőle rendelhetsz postán is nyugodtan,csak jókat árul.Nem jár belőle nekem százalék,csak Neked ajánlom Szóval 60eFt-ból veszel 3 garnitúra gumit,felszerelve és 3x annyit mész,mint a gyári gumival,közel sem olyan tapadással. Nekem soha nem lesz annyi zsém,hogy új gumit vegyek és ne lebegjen a szeme előtt,hogy a 32eft gumi ugyanakkor kopik el,mint a 10-12 eftos slick hátsó,jobb tapadással.
Ez is csak egy vélemény,azokból is a sajátom
En ajanlom ami nekem is van, ketseg nem fer a jo tapadashoz Sportec M3 es tartos, nekem 1500km-van benne, es nem latszik meg semmi rajta. Ugy tudom most van is ra valami akcio (60korul van a par) Michelinnel nincs jo tapasztalatunk, (ct2) batyamnak hamar kopott, es fele mintaval csuszkalni kezdett. Akik igyekeznek tobbet palyazni, azok a Racetec M3 -ra eskusznek. Bridgestonebol a BT014 jo, ez egy komponensu, a BT016mar ket komponensu, de nagyon hamar kopik.A Dunlop meg jo valasztas, a Qualifier-ek azert eleg hamar kopnak. Dunloppal F2Tomnak van tapasztalata
Ami szempont lehet, ha sokat hasznalod kozuton majd, akkor erdemes ket komponensut venni
Frecska János fogja szerelni az RR t
Komoly arc és itt van a környéken (Alsónémedin) unokaöcskös (SpeedBike)ajánlásával... MAMI-n tanít .... csak összerakja faszányossan
nem is mondtam komolyan
mondjuk nekem egy kis izzó beszerzése sem volt egyszerű, de azon kívül tényleg nincs gond vele
meg szebb is profilból,mint a "félszemű" testvérei
Nekem a fórumtali csak áprilisban jó,addig kivonva és még a 7en szerelőnél van