Gyanús volt hogy nem nagyon emlegetitek sehol az Avont! Azt hiszem hozzáértőt kell megkérdeznem! Valami telefonszámot tudok szerezni mert szokták reklámozni a tv-be hogy: "kérdezze meg avon tanácsadó nőjét ..." Mondom hát ezt még itt is nyomatják, világmárka!
amúgy meg ha jól nézegettem eddig a képeket, akkor szinte az összes lehetséges színben fel tudunk vonultatni gépeket!
ezt egyszer össze kell hozni!, megnézném a nép arcát, amikor ennyi szépség ennyi színben elgurul előttük
nem mellesleg lemérhető melyik jön be legjobban a csajoknak és akkor lehet menni a fényezőhöz
Én elvagyok utcán szar gumival, akár kopottal is, poénos vezetni ahogy 150-nél keresztberakja a farát. Pályán már nem vicc, mert előfordult már hogy kagylósra kopott Racetec miatt majdnem highside city lett
ilyen guma volt,van Turbozombi SV-jén is, kipróbáltam tavaly és tényleg faszán fog, elég élesen dől, de ott marad még az az ideges természetű V2-es is az íven vele rendesen
ja ja, a vasárnap jobbnak ígérkezik.
a találkára nekem is jó az ápr 15 utáni időszak, de június első felében valszeg ismét Koreában leszek, de addig azért legalább egy találka meg egy közös túra vagy pályanap csak összejön
Találkozóval kapcsolatban most hétvége időjárásfüggő, de lehet a vasárnap sanszosabb, a 7R találkozó meg nekem ápr 15 után lenne jó, mivel jövő héten viszem szelepeket cseréltetni, valószínű 2 hétig motor nélkül leszek. Azt mondta a haver, aki csinálja, hogy szinte új motorom lesz , tök meg fog változni. Karburálva is lesz, lehet azért sokall el most, mert már a fáradt szelepek okozta vákum kevés a karbinak és azért van elsokalltatva nagyon.
Gumitémában én a Metzeler-re esküszök mostanában. Tavaly Racetec volt, idén Rennsport lesz. A Racetec K2 elsőt sikerült egy Kakucs alatt kinyírnom nullára, persze a szélén. Szépen kagylósra kopott, meg szénné égett, a közepén meg ott figyelt 4mm
reggel induláskor illetve az 5. menet után
senki ne mondja, hogy ez nem jó gumi
a pályázós képek meg az albumomban megleshetők, bár szerintem már mindenki látta Kakucs 090927
nekem a mostani 180/55 de volt fent 190/60 is, később ért le a lábtartó és 2.ban 180 volt a vége, míg most "csak" 160. de vhogy a 190-es nekem már szélesnek tűnt.
persze mikor milyet kap az ember jó pénzért
na ez az a kopási állapot, amikor már a helyszínen megba..nak kegyetlenül, bár középen még volt vagy 2.5 mm
egy a lenyeg, Macadamot nem szabad ratenni , sem kinai bakelitot. Nalunk nem veszik olyan komolyan ezt a gumi temat a rendorok mint pl a nemeteknel. Ott a gumis nem is rakja fel neked akarmit csinalsz. Csak ami a forgalmiban van, betu szerint.
Nekem pl volt fent D211F elol, BT014 hatul, nem volt rossz, de az elso valahogy mar megsem tapadt ugy, mint a mostani. A hatso tette a dolgat, egesz addig, amig 1-es nyomassal nem kakucsoztam egyet. Na az megviselte. Paran eskusznek a 205/55-re vagy /60-ra. Feljebb kerul a hatulja, meg hogy kanyarban jobban tapad. Sajnos nem vagyok palyan olyan jo, hogy maximalisan ki tudjam hasznalni a jelenlegit. 180/55 van nekem hatul. A -1 -ben nyelgaznal sem forgott el tavaly, igaz szarabbul is ment mint most. Elso kawa napon kiderul.
nekem is ez az első zsír új gumi, igaz 3 éves volt, úgymond "túltárolt", de szerelve a pár megérte a 40 et.
tavaly szept 26-án tették fel és 27-én 5 ször fél órát kapott kakucson, bemelegítés után (2 kör ha igazán meleg az idő) lapig fektethető, akár két személlyel is , de a közepén nyoma sincs a kopásnak, pedig lábon járok le.
amit még én sem hittem el, az az előző conti race attact soft első gumája volt, bár a végén egy kicsit túlzásba estem, de azért 8000 Km 3 kakucsolás 1 lime party és végül pár kör kalocsa után lett ilyen
ezt egyszer össze kell hozni!, megnézném a nép arcát, amikor ennyi szépség ennyi színben elgurul előttük
nem mellesleg lemérhető melyik jön be legjobban a csajoknak és akkor lehet menni a fényezőhöz
elég csúszósra emlékszem, bár akkor még csak épp hogy döntögettem
a találkára nekem is jó az ápr 15 utáni időszak, de június első felében valszeg ismét Koreában leszek, de addig azért legalább egy találka meg egy közös túra vagy pályanap csak összejön
Avon Azaro (aszem ST). Ezzel van valami tapasztalatotok?
Nekem ez van rajta! Nálam eddig jól szerepelt, igaz nem nagyon nyúzom őket!
szerintem gyerekek ne is menjünk többet kakucsra, mert túl drága mulatság
senki ne mondja, hogy ez nem jó gumi
a pályázós képek meg az albumomban megleshetők, bár szerintem már mindenki látta Kakucs 090927
persze mikor milyet kap az ember jó pénzért
na ez az a kopási állapot, amikor már a helyszínen megba..nak kegyetlenül, bár középen még volt vagy 2.5 mm
Nekem pl volt fent D211F elol, BT014 hatul, nem volt rossz, de az elso valahogy mar megsem tapadt ugy, mint a mostani. A hatso tette a dolgat, egesz addig, amig 1-es nyomassal nem kakucsoztam egyet. Na az megviselte. Paran eskusznek a 205/55-re vagy /60-ra. Feljebb kerul a hatulja, meg hogy kanyarban jobban tapad. Sajnos nem vagyok palyan olyan jo, hogy maximalisan ki tudjam hasznalni a jelenlegit. 180/55 van nekem hatul. A -1 -ben nyelgaznal sem forgott el tavaly, igaz szarabbul is ment mint most. Elso kawa napon kiderul.
tavaly szept 26-án tették fel és 27-én 5 ször fél órát kapott kakucson, bemelegítés után (2 kör ha igazán meleg az idő) lapig fektethető, akár két személlyel is , de a közepén nyoma sincs a kopásnak, pedig lábon járok le.
amit még én sem hittem el, az az előző conti race attact soft első gumája volt, bár a végén egy kicsit túlzásba estem, de azért 8000 Km 3 kakucsolás 1 lime party és végül pár kör kalocsa után lett ilyen