1 órája értem haza!Kinéztem még K.lacházára gyorsulási versenyre + Kakucsra a pályára...
A Kawa börzéé nem volt nagy szám...de legalább Guro.-val mociztun egy fajinat.
jelentem voltam a börzén!
nem sok minden van,elég kevés volt az emberke, de legalább összetalálkoztunk orbirrje-vel
többen megnézték a két 7-est mint bármi mást,szal ha összeröffenünk majd rendes számban, vihetünk magunkkal elsősegély cuccot, hogy az ámulatba esett embereket kijózanítsuk
bird ZXR750 R je nem gyenge, de azon kívül, hát....
A szerelő elérhetőségét megköszönném,bár én megbízok az enyémben.Ő is azt mondta,hogy lehet,már "visszaenged" a feszítőm.Mivel Ő nem speciálisan Kawa szerelő így nem emlékezett rá,hogy pontosan hogyan is van a feszítő megoldva(automata v állítós).Ezért kértem tanácsot tőletek.
Nem vagyok egy önjelölt szerelő,de amit meg tudok csinálni,azt inkább én csinálom.Mondjuk váltót nem cserélnék,vezérlést nem piszkálnám,stb...ezeket végezze szakember!
Továbbra is számítok a segítségetekre és köszönök szépen minden tanácsot.
Csak ugye egy "kezdő önjelölt szerelő" -nek veszélyes rugófeszítésen állítani,mert ha szétugrik közben isten legyen a talpán aki beállítja meg ha túlfeszíti és eltörik a rugó 2napmulva jöhet a motorgenerál meg a szelepvásárlás.
Elvinnéd Tomnak az én gyertyámat is?