Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Elvinnéd Tomnak az én gyertyámat is?
Ha nem esik az eso, arra kanyarodok
Megyünk fel 11 fele, Ha jössz, hozd a gyertyákat. dél, fél egy fele max ott leszünk.
Tom te holnap nem is jossz ki? Mert akkor nem eroltetem magam, csak szabadulnak a gyertyaktol
Nem volt ott az sem
Nem vittem fel, mer fosnak ígérkezett az idő, futóm meg nincs. Másik 7R is lett volna kirakva.
Janav köszönöm a kipuff tartót művészi lett!
Találj rá ki valami foritot.
Kerestük a géped!Guroval!
Jó ám! Mi lesz ha 10 cápa fog portyázni?!
Ezen a kawa kiállításon 7R nem volt kirakva?
jó hogy összefutottunk orbi, kibeba..tt jó dolog a tükörben a cápapofát nézni, meg a seggét is, ha épp az adódik
Jó elindultam motort mostni 10kor... !
1 órája értem haza!Kinéztem még K.lacházára gyorsulási versenyre + Kakucsra a pályára...
A Kawa börzéé nem volt nagy szám...de legalább Guro.-val mociztun egy fajinat.
219 oldal eme topicban
régebben vele együtt mentem ki Brno-ba, akkor 7-ese volt, de csak ennyi az ismeretség
van zxr750r is a csapatban? Még nem is láttam itt.
Tudod,hogy van ez....
Fától a paraszt nem látja az erdőt amíg gesikszer tíz null null a divat nem gondolják a 7R milyen atom király űber brutál moci:)
jelentem voltam a börzén!
nem sok minden van,elég kevés volt az emberke, de legalább összetalálkoztunk orbirrje-vel
többen megnézték a két 7-est mint bármi mást,szal ha összeröffenünk majd rendes számban, vihetünk magunkkal elsősegély cuccot, hogy az ámulatba esett embereket kijózanítsuk
bird ZXR750 R je nem gyenge, de azon kívül, hát....
Este mailban küldöm,freemail most megint sztrájkol.
A szerelő elérhetőségét megköszönném,bár én megbízok az enyémben.Ő is azt mondta,hogy lehet,már "visszaenged" a feszítőm.Mivel Ő nem speciálisan Kawa szerelő így nem emlékezett rá,hogy pontosan hogyan is van a feszítő megoldva(automata v állítós).Ezért kértem tanácsot tőletek.
Nem vagyok egy önjelölt szerelő,de amit meg tudok csinálni,azt inkább én csinálom.Mondjuk váltót nem cserélnék,vezérlést nem piszkálnám,stb...ezeket végezze szakember!
Továbbra is számítok a segítségetekre és köszönök szépen minden tanácsot.
Mi legyen,mert én motorral Gyálra megyek de onnan még nem tudom...
Innen ma sem nezett ki rossznak az ido, hatha holnap jobb lesz, ha nem esik mehetunk motorral.
mind1 engem melóhelyen lehülyézett egy részeg köcsög tegnap,hogy 3hengeres motornál nem lehet 1mekszakítóval gyújtást megoldani.

Tudod hogy van sok az ambíciókkal megáldott bátor ember :P
Én már nem is merek szólni olyan dolgokkal megkeresnek bátor emberek, hogy hogy kell szét-összerakni váltót stb stb stb
Csak ugye egy "kezdő önjelölt szerelő" -nek veszélyes rugófeszítésen állítani,mert ha szétugrik közben isten legyen a talpán aki beállítja meg ha túlfeszíti és eltörik a rugó 2napmulva jöhet a motorgenerál meg a szelepvásárlás.