Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd azért még üzenek.
Ok.
Akkor csütörtökön 21h előtt ott vagyok
Estefelé is jó? Mert akkor ha megyek dolgozni, akkor előtte 21h körül a plázánál vagyok, ott szállok fel a 15-re.
Akkor csütörtök legyen.
Bármikor csak délután legyen
Ma nem dolgozok, holnap zh-t írok, holnap nem jó, szerda vagy csütörtök inkább.
Hali
Holnap délután meddig pihensz?
Mert akkor utánna összefuthatnánk a plázánál.
Akármikor is
Az király.
Mikor lehet átvenni
Inkább a 10w-50 Dynamic Racing-et ajánlom, ez nagyon szélsőséges, tök fölösleges.
szia erre gondoltam. ilyen vékony olajat használ itt valaki
?
Megjött az olaj!
Erről konkrétan nincs tapasztalatom, de elég tágak a hőmérséklethatárok. Szerintem túl híg lehet. Pontosabb típus?
szia látom benne vagy az olaj témába .
a Mol dynamic 5w 60asról érdeklődnék ,személyes tapasztalat?
...hello, továbbra is eladó a stage 1 kit, ha valakit érdekel szolljon
legyen jó idő és kiderül, mert akkor találkozunk újra a 7es tulajával
Na, nem lesz 7R?
tenksz
Én Castrol RS4T-t használtam bele, de a Motul 7100, vagy a Mol Dynamic Racing 4t is jó bele, teljesen szintetikust szereti, 10w-40 minimum, de jobb az 50 vagy 60, és API-SG környéki vagy annál jobb.
tsá !

neked f2 volt, milyen olajat ajánlasz bele?
Jovo het szerdatol talan mar lesz nappal 7-8 fok es elall a szel. Elobb utobb csak meleg lesz
Hát az én tököm is kezd teleszaladni ,de hát már kezdem megszokni hogy nállunk igy mennek a dolgok....
Jövő héten szerintem nem fogunk motorozni -3 -4et is mondogatnak ...
Mikor lesz már jó idő!?
Na latod ezert van nekem is MS rendszam, elkezdtem a magyart es tele lett a tokom. ott is ket honapot kellett varni a muszakira, de utana ket hettel meg lett minden. Itthon ugy el van bonyolitva az egesz, hogy az elettol is elmegy az ember kedve.
Enyem szerdara kesz, csinaltak rajta egy ket okossagot. Viszem majd valamelyik nap a gyertyadat, ugyis ki kell probalnom
OK, kipróbálom, de ha engem is megfertőzöl ezzel a tuningolgatással, akkor nem tom mit csinálok veled
Jah próbáltam már úgy, jó a szivattyú. lehet kap egy rendes relét oszt jó napot. Pont van itthon raktáron.
Papper....Jövő hét kedden...hiper gyors az ügyintézés
Ha jövő héten sincs dobom rá a német rendszámot oszt gyí!