kösz, de most csak a balost cseréljük, a garázsban vettem észre hogy nedvedzik a szár. mivel tavasszal volt cserélve az olajjal együtt, most elég lesz csak ezt az egyet kicserélni. vagyis remélem
nagyszerű
én meg most értem haza, a MITO-ból kiszereltük a kerekeket, haver viszi majd felpattintani rá a slick-eket, amit brain-től rendeltem
ja, meg vettem egy sötét plexit a 7-re, majd felteszem néha,mert ütősen néz ki, csak szerintem akkor meg a kamera nem lát majd eleget, de kiderül
Hali! Kellene egy kis segítség, Kawa ZXR 750 hez H1es.
Az miért van hogy a tüzelőanyag szivattyúra csak 8V körüli fesz. érkezik? Lehet szar a relé? Mert próbáltam kimérni a lábait de semmi ellenállást nem mutat.
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem,a fater öreg gpz 1000rx-e hisztizik!
valami miatt nincs szikra:a jel jön--megy a trafóba,de onnan nem jön ki.már cseréltem trafót is, kanócot is, de semmi . szívesen fogadok minden ötletet
kérdeztem már ezer boltot, aztán kimondottan amerikai autós boltokat is, de csak a nagy fejűből van nekik izzó. Tiszta röhej.
lehet inkább felforrasztok egy új foglalatot, mert akkor egyszerűbb lesz a dolgom
Legközelebb szólok.
lehet jobban teszed, ha magadnak betárazol szimmeringből, mert brutkó a féked, durva az áttételed, motorozásodról ne is beszéljünk
de én még nem is mentem vele!
én meg most értem haza, a MITO-ból kiszereltük a kerekeket, haver viszi majd felpattintani rá a slick-eket, amit brain-től rendeltem
ja, meg vettem egy sötét plexit a 7-re, majd felteszem néha,mert ütősen néz ki, csak szerintem akkor meg a kamera nem lát majd eleget, de kiderül
Az miért van hogy a tüzelőanyag szivattyúra csak 8V körüli fesz. érkezik? Lehet szar a relé? Mert próbáltam kimérni a lábait de semmi ellenállást nem mutat.
Gyújtáskapcsolót nézted már,mert elvileg van benne egy biztosíték az kimehetett.Nekem ez miatt nem volt szikrám
De ez csak egy ötlet.
egy kis segítségre lenne szükségem,a fater öreg gpz 1000rx-e hisztizik!
valami miatt nincs szikra:a jel jön--megy a trafóba,de onnan nem jön ki.már cseréltem trafót is, kanócot is, de semmi . szívesen fogadok minden ötletet
lehet inkább felforrasztok egy új foglalatot, mert akkor egyszerűbb lesz a dolgom
mondjuk inkább izzót vennék csak, a 15 píz az nem kevés egy pár indexre