Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papirok megvannak?
Majd próbáld ki, ha összefutunk. Elég böszmedék a jószág.
Köszi....Kecsón Czencnél lecseréltettem mert úgy is ott volt..van...
Legközelebb szólok.
Tom,
lehet jobban teszed, ha magadnak betárazol szimmeringből, mert brutkó a féked, durva az áttételed, motorozásodról ne is beszéljünk
Meg mondjuk nem is kéne az elejét szippantanom
kösz, de most csak a balost cseréljük, a garázsban vettem észre hogy nedvedzik a szár. mivel tavasszal volt cserélve az olajjal együtt, most elég lesz csak ezt az egyet kicserélni. vagyis remélem
Nekem minden évben cserélni kell, egyszerűen nem bírja a nagy súlyt az elején. Dehát ez van, legalább nem punnyad bele az olaj
Szerváljak neked szettet? 6500-ért tudok Szimmering párat + Valvoline 10W-s 1l-es olajat. Én is ilyet használok.
Csak hogy mondjak valamit ,Nekem is cserélni kell...
de én még nem is mentem vele!
nekem is cserélni kell a balos szimmeringet, mert elfosta magát, de nekem tuti nem egykeréktől
Legyen úgy! Én meg cserélhetek telószimmeringet már megint. Szerdán majdnem hanyattbaszott a bestia. Jó ez a rövid áttétel. Drága egykerekezés volt
nagyszerű
én meg most értem haza, a MITO-ból kiszereltük a kerekeket, haver viszi majd felpattintani rá a slick-eket, amit brain-től rendeltem
ja, meg vettem egy sötét plexit a 7-re, majd felteszem néha,mert ütősen néz ki, csak szerintem akkor meg a kamera nem lát majd eleget, de kiderül
Hi! Vasárnap érkezik az olajunk elvileg! Szűrők már megvannak!
Próbálj meg direktben az akksiról 12V-ot adni a pumpának, ha működik, akkor valószínű a relé szar. Bár ha az szar lenne, akkor 8V sem jutna rá...
Hali! Kellene egy kis segítség, Kawa ZXR 750 hez H1es.
Az miért van hogy a tüzelőanyag szivattyúra csak 8V körüli fesz. érkezik? Lehet szar a relé? Mert próbáltam kimérni a lábait de semmi ellenállást nem mutat.
Hali
Gyújtáskapcsolót nézted már,mert elvileg van benne egy biztosíték az kimehetett.Nekem ez miatt nem volt szikrám
De ez csak egy ötlet.
kösz nem, tavaly vettem 1 donort az olaszoktól 1. gazdi 29000km valamivel jobb mint egy felújított
segiteni nem tudok ,de van egy eladó rx-em olcsón papirok nélkül tökéletes felújított blokkal ,ha érdekel irj mail-t.
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem,a fater öreg gpz 1000rx-e hisztizik!
valami miatt nincs szikra:a jel jön--megy a trafóba,de onnan nem jön ki.már cseréltem trafót is, kanócot is, de semmi . szívesen fogadok minden ötletet
Bocsi még nincs rolla de mihejt kész lessz akkor rakok fel!
De a piros hetes mindent visz!
kérdeztem már ezer boltot, aztán kimondottan amerikai autós boltokat is, de csak a nagy fejűből van nekik izzó. Tiszta röhej.
lehet inkább felforrasztok egy új foglalatot, mert akkor egyszerűbb lesz a dolgom
Ugyan az mind a tied! de szerintem beviszed egy rendes égö boltba nem létezik hogy nem tudnak segiteni!
kép van róla?
mondjuk inkább izzót vennék csak, a 15 píz az nem kevés egy pár indexre
Szeva! Nem tudom még aktuális még de izzót külön nem találtam ellenben kpl indexet igen a pár 15000ft