Mondtad szét volt szedve a gép így a szerelőd ha ért hozzá eltakarított koszmentes feszítőt rakott bele és megnézte nem lóg e.
Tehát amit tehetsz leveszed a feszítőt és wd40el vagy fémekhez való mosószerrel kitisztítod és meglesed lóg vagy nem lóg.
Esetleg még a rugóján lehet állítani,hogy erősebb legyen de azt házilag nem ajánlóm.Közeledben megtudok adni egy illető elérhetőségét akinek már kb. 20éve zxr van és szerelő így nem kellene messzire motoroznod.
Ha meg már elégé log a feszítő belseje a házban akkor célszerű a csere kb. 15e körül van az új!
Maximum feszítőszétszedés után a rugó előfeszítése állítható ami rövid ideig megoldás lehet de elöbb vagy utóbb csere.Főleg ha már a rugó gyenge akkor a vezetőrész is biztos kopott.
Köszönöm.Megpróbálkozok vele.
Évekig állt a masina,ezért nem csodálom,hogy mindig akad szerelgetni való rajta.Amit kellett mindent kicseréltünk rajta,de van ami most adja fel a küzdelmet.(AC relé,hőgomba,km spirál,oldalsztender kapcsoló,most a feszítő...)
Szedd ki a feszitöt és nézd meg a ricnispályát a kis fog nem akad be járasd át és rakd vissza spannolj rá mást nem teheszt mert elvileg autómata de ha sok km van benne elgyengül és visszaereszt!
Menni megy.....Csak elkezdett elég csúnyán "zörögni",és a vezműlánc felől jön.Mikor elhoztam a szerelőtől,nem volt ilyen hangja.Kb 25km gurulástól illetve pár órányi járatástól (üresben,álló helyzetben) szerintem a lánc nem tud hirtelen megnyúlni......
Szerinted mit érdemes csinálni?
Ha kiszedem a feszítőt,honnan tudom,hogy jó-e vagy sem?
Gyáli piacra nem hiszem ,hogy kimegyek...de börzére inkább.
06305091793 küldj vasárnap egy sms.-t és ütközhetünk...
még egy veszélyes momentum az a szombat este ....sok a Gábor a baráti körbe...
gondolom lentebb tekerted.
Azért fullad le,mert úgy kevés az alapjárat ami lehet túl dús,túl szegény keveréktől illetve rossz szinkrontól.
Ugye fentebb tekert alapjárattal meg már jár csak épp olyan pillangó állásnál már nem tud elindulni ismerve a cv karbik működését..
a haverok zenélnek
akit érdekel holnap 03.27 szombat este a volt juharosban ( Dunaújváros ) fergeteges SKA koncert lesz!
fellép a helyi Pentele Ska Club és a spanyol Stoy Ke Trino!
Kicsit mahináltam az alapjáratot!
Most pöpecül indul viszont hosszabb menet után 2-ből 1-be visszaváltásnál már másodszor fullad le!
Ezen még finomítanom kell!
szombat du. azért jó lenne itt egyeztetni
én este koncertezek de reggel megnézem, ki mit írt, szal ha lennénk páran és nem fos az idő, akkor én felgurulok vasárnap dél körül ( új időszámítás szerint )
Mi még nem tudjuk mikor lesz a menet. Holnap nyilván fos idő lesz, úgyhogy ha holnap megyünk, akkor 4kerék. Ha vasárnap akkor talán motor, de vasárnap sem lesz fény pompa idő. Motort szerintem nem fogom kiállítani, ugyanis most nincs mivel felvinni, lábon meg nem fogom esőben felvinni.
Helló mindenki!
Ha bemérnek, nem állítanak meg és nincs a rendszám a képen akkor elvileg megúsztam a gyorshajtást igaz? És ha megállítanak és nincs a képen a rendszám akkor mi van?Köszi a válaszokat!
vasárnap 10-11 körül érek fel a börzére terveim szerint, de ha nektek a du. jobb, akkor nekem az is rendben van
viszek fényképezőt és a kis kamerát is, jó lenne ha összeröffennénk jó páran
Tom elvileg kiállítja a motorját, de gondolom ide is beírja mit hogy tervez
vasárnapra már elvileg nem mond esőt, csak felhős égboltot
Ne nyulj hozzá!
Vezlánc feszítő automata!
Karbisort kipucolni meg csak úgy van értelme ha mind a 4db karbit atomjaira egymástól szétszeded a köztük lévő csövekben is szokott lerakodás lenni de akkor meg már szinkron is kell annak meg csak szelephézag után van értelme.
Menj vele így ha nincs komoly tünet.
Szeretnék kimenni.DE!Ma szólt a fiam,hogy hétvégén nálam lesz.(Szinte mindig nálam van,de ez egy másik műsor)
Ma elgurultam a szerelőmhöz.Hétvégére 2 feladatot adott:
1: karbisort szétszedni és átpucolni,kitakarítani
2: vezműláncon feszíteni ha lehet,és ha jó a feszítő
Ja!És lehet,hogy bográcsozunk,ha az idő engedi...
Tehát amit tehetsz leveszed a feszítőt és wd40el vagy fémekhez való mosószerrel kitisztítod és meglesed lóg vagy nem lóg.
Esetleg még a rugóján lehet állítani,hogy erősebb legyen de azt házilag nem ajánlóm.Közeledben megtudok adni egy illető elérhetőségét akinek már kb. 20éve zxr van és szerelő így nem kellene messzire motoroznod.
Ha meg már elégé log a feszítő belseje a házban akkor célszerű a csere kb. 15e körül van az új!
Maximum feszítőszétszedés után a rugó előfeszítése állítható ami rövid ideig megoldás lehet de elöbb vagy utóbb csere.Főleg ha már a rugó gyenge akkor a vezetőrész is biztos kopott.
Évekig állt a masina,ezért nem csodálom,hogy mindig akad szerelgetni való rajta.Amit kellett mindent kicseréltünk rajta,de van ami most adja fel a küzdelmet.(AC relé,hőgomba,km spirál,oldalsztender kapcsoló,most a feszítő...)
Lassan csak a blokk-öntvény amit nem cseréltem.
Mi lenne,ennek a "szakszerű" munkamenete?Most a hétvégén van időm molyolni.
Szerinted mit érdemes csinálni?
Ha kiszedem a feszítőt,honnan tudom,hogy jó-e vagy sem?
06305091793 küldj vasárnap egy sms.-t és ütközhetünk...
még egy veszélyes momentum az a szombat este ....sok a Gábor a baráti körbe...
Én megyek vásárolni!
Tőled sincs szerintem messze.
Vagy valaki?
Több fő esetén kawa expóra átugorhatunk 12után ha gondoljátok,egyedül max a piac és aztán jövök haza.
Fent a púp meg kint voltam kakucson szétnézni, meg kőröztem 1-et csak nem a pályán....
Azért fullad le,mert úgy kevés az alapjárat ami lehet túl dús,túl szegény keveréktől illetve rossz szinkrontól.
Ugye fentebb tekert alapjárattal meg már jár csak épp olyan pillangó állásnál már nem tud elindulni ismerve a cv karbik működését..
akit érdekel holnap 03.27 szombat este a volt juharosban ( Dunaújváros ) fergeteges SKA koncert lesz!
fellép a helyi Pentele Ska Club és a spanyol Stoy Ke Trino!
Most pöpecül indul viszont hosszabb menet után 2-ből 1-be visszaváltásnál már másodszor fullad le!
Ezen még finomítanom kell!
én este koncertezek de reggel megnézem, ki mit írt, szal ha lennénk páran és nem fos az idő, akkor én felgurulok vasárnap dél körül ( új időszámítás szerint )
Ha bemérnek, nem állítanak meg és nincs a rendszám a képen akkor elvileg megúsztam a gyorshajtást igaz? És ha megállítanak és nincs a képen a rendszám akkor mi van?Köszi a válaszokat!
viszek fényképezőt és a kis kamerát is, jó lenne ha összeröffennénk jó páran
Tom elvileg kiállítja a motorját, de gondolom ide is beírja mit hogy tervez
vasárnapra már elvileg nem mond esőt, csak felhős égboltot
Vezlánc feszítő automata!
Karbisort kipucolni meg csak úgy van értelme ha mind a 4db karbit atomjaira egymástól szétszeded a köztük lévő csövekben is szokott lerakodás lenni de akkor meg már szinkron is kell annak meg csak szelephézag után van értelme.
Menj vele így ha nincs komoly tünet.
remélem azért pár fotót dobtok fel
Ma elgurultam a szerelőmhöz.Hétvégére 2 feladatot adott:
1: karbisort szétszedni és átpucolni,kitakarítani
2: vezműláncon feszíteni ha lehet,és ha jó a feszítő
Ja!És lehet,hogy bográcsozunk,ha az idő engedi...