Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..micsoda futómű és micsoda kidörrentő
muszáj fájdítani az emberek szivét
azért gratula
Mit találtam
Odébb lesz még hogy elő lehet tolni a gépet, csupa só minden, nem szívesen maratom meg a verdát.
Helló 7-r tartók!Ma sikerült Békés-megyében 60km-t menni jó11c°-ban .Kacsintgat a tavasz !
4hónap alatt mintha felszedett volna 20le-t ,így jövő télen is a kondigépek közt tárolom!
Mihamarabbi jóidőt mindenkinek!
Na majd ezt meg kell nezzem, mert nem akarok kellemetlen perceket az osztrak alpokban. Valahol meg legyartatom.
Meg lehet marciusban mar lesz egy Garda to kerules, de az olaszok csak nem olyan kenyesek erre
ja vazzeg EVO VIII be is szarnék , ha lehetne egy olyan sportautóm, de egyenlőre csak egy Cagiva Mito EVO-t viszek magammal ruha nélkül, csupaszon.
csak sajna még mindig nem találtam rá 110-es első meg 150-es hátsó slick gumát
mi a másik?
Ja ez úgy van ,hogy EVO huzza az utánfutót és azon két moci ...
Szólj ezt meg kell néznem!
Ja-ja
Tzr -el keztem meg majdnem be is fejeztem ,akkorát estem mint állat...(térd ,csukló törés+ bőr csontig innen-onnan)
Azzal voltam Ujszilváson is meg Kunmadáron is egyszer ,persze 50es papírral
De volt simóm,gilera rc 50 , meg Jog zr-em amibe 20ezret tettem és még mindig meg van ( és megy...)
Honda cbr 600,cbr900-1000, xx et csak szerettem volna ...
A drz-e 4 éve van meg de azt is nagyon szeretem endurozás is nagyon király ...
Kakucs alap ha minden jól megy akkor 2 mocival szeretnék legtöbbször megjelenni, és megölni a kis EVO-t
Siófok meg persze 20 fok körül kellemesebb, de én haverommal tuti hamarabb is elgurulok, mert mi a 10 fokos vízben egyszer egyszer meg szoktunk már mártózni

kitartás! minnyán itt a tavasz
Az enyémhez gyárilag van egy ilyen perforált műpimpli.
Kösz! Jól látom hogy volt TZR125-öd? Én is azzal kezdtem nagymotoros pályámat.
Társulok!
joval gyorsabb, aszem 4-ig lehet feltenni. Tobb temposabb kanyar van benne. Tibi baratunknak volt egy jo videoja
http://www.sportmotor.hu/motor...
De gyorsabb? Vagy itt is 3. max
Szeptemberben voltam, sokat javotott a seprogep beszerzese.
Egesz kellemes, nem vesz ki annyit az emberbol mint kakucs.
Meg van egy ket nehezebb kanyar, fun
Euro ringről valaki tud nyilatkozni..., az talán gyorsabb pálya .
Mágus?(F2)
F2! Nagyon fasza a video most néztem meg őket...Nagyon teszed ide-oda kíváncsi leszek magamra 6 év endurozás után hogy fogok forogni...
Kipufogosok tudnak gyartani valami betetet, ami halkabba teszi?
Jovo heten mar kiderul mennyire hangos lett, de lehet hozza kell nyulni. Van erre valami beszerelheto megoldas?
Talakozoban en is benne vagyok.
De ha jobb az ido Kakucs egy perc nekem is. Amint normalis az ido en megyek is
Még nem hallottam ilyet ,de az a véleményem ,hogy bekaphatják a kis himbilimbit!
Majd betömjük rongyal ,nem?
Osztrakoknal van ilyen, azoknal nem lehet viccelni.
Itthon szerintem szoko evben egyszer ha talalkozol majd ilyennel.
Nagy reszuk nem ert az ilyen dolgokhoz. Mashoz se. KPM-eseknel talan? De azok meg ugyis a 7.5 tonna felett mazsolaznak. Ott mozognak a nagy lovek
nem tudom hallottátok e a pletykát, de állítólag a rendőröknél jan. 1-től lehet zajszintmérő készülék,nem tud erről valaki valamilyen infót?
oszták barátom szerint náluk ez már rég van és akár 1000 euróra is büntetnek, esetleg forgalomból is kivonnak
én is megvárnám a jó időt (min 20 fok)
nem túl jó dolog hurrikánba találkozót tartani