Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép szép , de mégsem zöld
Szép a piros7es
semmi gond, remelem az is megerkezik hamarosan
Szia!
Sajnos nem jól emlékszel!Nekem sima kell,CR9E !
Csokis, dobj pár képet a mocidrol!
van, de varjuk meg a szerdat, nehogy valami pitty putty tortenjen.
Mittomen nem eszi meg az emberem a makos tesztat vagy ilyesmi.
Megbizhato a futarom, de a kezemben van, akkor kell csak a penz.
Igy csak en anyazok ha gubanc van.
Full szopas a jovo hetem, de valamelyik este kozlekedek haza szerintem. Tesom szerzett erden valami szerelot es az befejezi szegyenszemre a kipufogo project-et. Na es haza kell vigyem ugyis a gepet.
Kozben ott fenyezik nalatok a tankot ujrra, mert lyukas volt az is.
de a het vegere csak osszeall.
Zöldségbőrzére mocival kéne már menni szerintem és ott meg is lehetne nyitnunk az idényt...
Janav...
Mikor vagy Hernád citybe?Mert akkó át dobom neked a pézet..Vagy beadjam esetleg a Sanyinak? De meg is látogathatsz Dabason ha van kedved bratyizni...
Ja kell a penz mehekre.
Meg most mondja a batyam, hogy lehet azon a hetvegen meg kene logni az olaszokhoz. Messze van meg
akkor lehet a kawabörze lesz business day?
nekem ráér, mert egy szezon van a gyertyákban, szal még bírják , de gondolom neked azért kellene a píííííz
Kispesten vagyok hetkozben vegig, meg azon a hetvegen is.
a fizetés és az átadás hogy legyen?
nekem az is OK , ha Tom-nak adod az enyémet, mert hozzá megyek majd az olajamért is és akkor megvárom a gyertyákat is, csak a fizetést mond meg hogy legyen, mert nem akarom Tom zsebét még ideiglenesen sem terhelni
Eddig akkor nektek kell CXR9EIX
Ftom
orbirje
jimmy1
GURO
A simak meg postan vannak, nem tudom mikorra ernek
Jovo szerdara itt vannak az Iridiumos gyertyak. Ha meg kell valakinek szolhat pentekig tudok meg hozza rendelni
ez egy kis túlzás... de azért köszi
istennő vagy
ez a börze hol lesz pontosan?
nem zárkózom el a dologtól , meg lehet találok egy első sárhányót is
Nem tudom ki hogy tervezte, jön e vagy sem a Kawa börzére március 27-28-án, de akár csaphatnánk ott is egy rögtönzött topic-találkozót.
Melyik nap tervezitek a börzét?
Gondolom lattatok a hireket a zx kupaval kapcsolatban, meg a kawa borzevel. ez utobbin remelem jo lesz az ido is.
Van egy ilyenem, 20e Ft... "eleg" nyitott.. "Loud pipes save lifes" ahogy az osi romaiak is mondtak..
Sziasztok!Na végre beiindítottam 1 kört mentem is. A téli álom alatt +20ló biztos beköltözött még Elég nehezen indult,gondolom,mert leengedtem a karbiból a benzint,de lényegtelen ,megy és ez király érzés
Hát nem tudom. Könnyebb, mint a 7R, de nagyon érződik hogy 600. Én nem vennék.
2001-2002 csak sajnos, amit te irsz egy miller korul vannak