van, de varjuk meg a szerdat, nehogy valami pitty putty tortenjen.
Mittomen nem eszi meg az emberem a makos tesztat vagy ilyesmi.
Megbizhato a futarom, de a kezemben van, akkor kell csak a penz.
Igy csak en anyazok ha gubanc van.
Full szopas a jovo hetem, de valamelyik este kozlekedek haza szerintem. Tesom szerzett erden valami szerelot es az befejezi szegyenszemre a kipufogo project-et. Na es haza kell vigyem ugyis a gepet.
Kozben ott fenyezik nalatok a tankot ujrra, mert lyukas volt az is.
de a het vegere csak osszeall.
Janav...
Mikor vagy Hernád citybe?Mert akkó át dobom neked a pézet..Vagy beadjam esetleg a Sanyinak? De meg is látogathatsz Dabason ha van kedved bratyizni...
a fizetés és az átadás hogy legyen?
nekem az is OK , ha Tom-nak adod az enyémet, mert hozzá megyek majd az olajamért is és akkor megvárom a gyertyákat is, csak a fizetést mond meg hogy legyen, mert nem akarom Tom zsebét még ideiglenesen sem terhelni
Sziasztok!Na végre beiindítottam 1 kört mentem is. A téli álom alatt +20ló biztos beköltözött még Elég nehezen indult,gondolom,mert leengedtem a karbiból a benzint,de lényegtelen ,megy és ez király érzés
Sajnos nem jól emlékszel!Nekem sima kell,CR9E !
Mittomen nem eszi meg az emberem a makos tesztat vagy ilyesmi.
Megbizhato a futarom, de a kezemben van, akkor kell csak a penz.
Igy csak en anyazok ha gubanc van.
Full szopas a jovo hetem, de valamelyik este kozlekedek haza szerintem. Tesom szerzett erden valami szerelot es az befejezi szegyenszemre a kipufogo project-et. Na es haza kell vigyem ugyis a gepet.
Kozben ott fenyezik nalatok a tankot ujrra, mert lyukas volt az is.
de a het vegere csak osszeall.
Mikor vagy Hernád citybe?Mert akkó át dobom neked a pézet..Vagy beadjam esetleg a Sanyinak? De meg is látogathatsz Dabason ha van kedved bratyizni...
Meg most mondja a batyam, hogy lehet azon a hetvegen meg kene logni az olaszokhoz. Messze van meg
nekem ráér, mert egy szezon van a gyertyákban, szal még bírják , de gondolom neked azért kellene a píííííz
nekem az is OK , ha Tom-nak adod az enyémet, mert hozzá megyek majd az olajamért is és akkor megvárom a gyertyákat is, csak a fizetést mond meg hogy legyen, mert nem akarom Tom zsebét még ideiglenesen sem terhelni
Ftom
orbirje
jimmy1
GURO
A simak meg postan vannak, nem tudom mikorra ernek
nem zárkózom el a dologtól , meg lehet találok egy első sárhányót is