Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem is csinált ilyet 1x. Akkor megtört a benzincső,szinkron után rossz helyre került.
Benne vagyok egy 7es taliban én is (vagy ninja tali,mindegy is ) De nekem csak ápr 1. után jó,addig kivonva vagyok De addig nem is lesz szerintem jó (min20fok) idő. Siófok akár jó is lehet!
Kitartás mindenkinek!
Amúgy főleg 3. fokozatban végig, nem kell váltani. 60-70-80 km/h-sok a kanyarok az egyenesben 120-140-re lehet max felgyorsulni, aztán satufék, szóval nagyon fárasztó.
Polírozást vállalok.
Képek :adatlapom/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön.
Üdv.
Esetleg külső nézetből egy évvel korábbról...Kakucs
Javaslom nézd meg a videómat és meglátod. Kakucs
Nagyon technikás, lassú, és fárasztó. Imádom! Legjobb hely tréningezni. Remélem tavasszal közösen ellátogatunk oda is!
Hát ja-ja!
Én addig endurozok egy kicsikét....
F2... Milyen a kakucsi pálya? arra értem,hogy mennyire gyors vagy technikás? magyarul fasza? Kb töllem 5,5perc
Nem tudom már mikor lesz itt jóidő, de valahogy nehezen tudom elképzelni hogy 4 hét múlva már menni fogok. Sokan már márc 15re tervezik a túrákat, aztán még fél méter hó van.
hát azért áprilisig ne várjuk már az első röffenés hamarabb is lehetne
Lecsusszanok én is az tuti!
Beülhetünk valahova halazni meg gurulhatunk a környéken is egy kicsikét v pl a balatonringet is megpupillázhatjuk ,de ha csak punnyadunk a parton az is jó progi...
Mikor is márc-ápr ?
nekünk Siófok kikötő tökéletes kb 35km csak lenne már jobb idő!
szia igen a 3.hetesem csak jó tapasztalatom van a hetesekröl, mondjuk egy elöző pontosabban a 2. megtréfált teletankoltam és mentem kb.5km. elkezdett rángatni volt mikor elkapta vissza raktam dadogott és megált, hazavittük biztam benne nincs nagy baj, másnak szétszedtem a benzinpunpát megpucoltam stb. utánna semmi gondom nemvolt vele!
jó és kedves válasz..
hát persze már akinek van egy ilyen csinosabb darab mint pl Te
akinek meg nincs, az majd talál magának az aktuális kínálatból
a csajok... mármint barátnők..?!
Siófok, napsütés, csajok, 7-eskék
Egyszer ha már jön valami jóidő megbeszélhetnénk pl Siófok kikötőben egy kis találkát. Szoktunk lejárni arra hétvégente időnként.
Akkor remélem ti is benne vagytok tavasszal egy kis hetes összeröffenésben.
Most olvastam amit nemrég írtál... ez akkor a 3. zx
Akkor van már tapasztalatod e téren
Nekem ő az első és még szinte csak gurultam vele ,de már nagyon várom a jó idő legyen
Mióta van meg a vas?Pályáztok vagy túráztok inkább?
köszi szépen a tiéd is nagyon szép!
Gratt a gépekhez mind a 3 nagyon szép!
én Magyarkeszin lakom és az Imi barátom is itt lakik tőlem kb 800méterre a Gábor pedig Iregszemcsén tőlünk 7km és van még egy piros 98as Tamásiban 22km de sajnos nem csináltam fényképet róla az is szép, egyébként az enyém nem sima titán ,nagyszemcsés gyöngyház olyan mint a körömlakk napsütésben vagy rávillágitva minden szinben csillog majd teszek fel ilyen képet is.
még a végén kiderül, hogy több 7-es van Mo-on mint gixxi
akkor sem adom el soha!