Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a kis dögök hol lelhetők fel? Te merre laksz? Ez a titán nem valami sűrű szín, egyszer láttam szembe jönni a 7es főúton valahol Pettend környékén.
Sziasztok! Itt vannak a képek amiket ígértem.
Az enyém a titán színű, a zöld Ninja-s a Gábor barátomé, a zöld zászlós Imi barátomé.
Részemről jó ...
Köszi előre is ha pénz kell szólj és rohanok vele...
ZXR 750 legvegebol gyari leomlo meg mindig nem kell senkinek?
A sima mar uton van, az iridiumos mas modszerrel jon, lassan lehet ezekkel dulore jutni. Aprilis eleje lesz, mire az ideer.
A sima lehet itt lesz ket heten belul.
Dragabbert persze ide tudna ez is erni hamarabb, de vagy olcson es lassan jon, vagy dragan es gyorsan.
F2 ez szerintem is igy van ahogy irod
Az enyimé... az ,másik szerintem se gyári
Hülyeséget mondtam a jobbos az ilyen keverék, az oldalidom az 96os szív, a far 98as, a tank meg 2000 utáni.
Jimmy...
Ha rám gondoltál a gyertyával kapcs. akkor én rendeltem de a janav intézi , ő meg azt mondta hogy 3hét kb
Színük alapján mindkettő mondható gyárinak, a balos 2000 utáni szín, azért vannak olyan minták rajta, a jobbos 96-os szín, neki olyan a gyári mintája. Viszont a gyárin látszik a kókányság, ahogy azt már megjegyeztéte, nincs benne helyzetjelző, fejidomkitámasztó kókány lábtartó is gány.
Állok elébe.
ha az adatlapomat megnézed, akkor az enyémen van dekor csík, de sajna a bal idom után gyártott, bár elég hitelesre sikerült kikevernünk a színt a matricát meg legyártották és simán fel van ragasztva
Guro ha jól tudom amiről te beszélsz az talán egy rossz példa volt tőlem mert vissazolvasva megtaláltam hogy ez a motor már volt téma és csúsztak vele tehát tudi újra van festve.
Orbirrje köszi erről beszéltem. eredeti festés és nincs rajta csak kawa meg ninja matrica, semmi dekorcsík. ugye eredeti a festés?
Szia!
Sikerült rendelni gyertyát? Csak azért,mert kezdem számolgatni,rendelgetni a cuccokat.
Köszi
A zöld felni szerintem is sántít..
Csumi!
lehet gyári attol függ ,mikor és hogy melyik piacra gyártották...
nekem ami a 2. képen gyanús az színre fújt felni!
egyszer asszem gyártottak olyat, ami nem fekete volt, de az meg az a roppant csúnya lilás színben tobzódott, én nem emlékszem zöld felnis 7-esre, de persze én is tévedhetek.
Más: az amerikai meg az eu modellek között fényezésbeli eltérés is van, nem szólva a a lámpáról, meg a kis légbeömlőről a lámpák felett
a km óráról most nem beszélek
A képeket csak példaként hoztam fel a kérdéseimhez, az egész csak elméleti síkon mozog . Nem konkrét motorról van szó csak egy érdekes kérdés volt, ami felvetődött az egyik haverom és köztem.
De azért köszi a segítséget és a választ.
hali...a brorganisation-en megjelent a végleges versenynaptár az idei évre, a márkakupák pontos dátumaval. A kérdés már csak az hogy lessz-e az idén ZX Kupa ?! EN NAGYON REMELEM !
Sziasztok, egy új fórumos vagyok és nem okoskodni szeretnék de a kérdésre válaszolnék. A csikok mire gondolsz 99-töl vannak elötte lévö évjáratnál ne keress! Ha van ugy tették rá utólag, egyébként szerintem nem gyári a fényezése, mert a vezető ülés alatt a háromszögnél gyárilag mindig matrica van!És a fejidom belseje a fehér és a zöld találkozása nem a legjobban sikerült,és hiányzik a hejzetjelző lámpa pedig csak ugy nempottyan ki, és a tartókonzol sem gyári , de senkit nemszeretnék megbántani csak a kérdésre válaszoltam.Ettöl függetlenül lehet jó a moci,mégis csak 7es! Nekem a harmadik hetesem van most 99-es elötte pedig kettő 98as volt,de soha nemvolt gondom velük bátran ajánlom !Remélem tudtam segíteni!F2.tomnak üzenném nem túl messze lakunk egymástol összefuthatnánk ha kijön a jobb idő,majd teszek képeket.Üdv minden Kawásnak!
Dekorcsíkokon a képen látható kawa felirat alatt a látható fekete és fehér dekorcsíkokra gondolok, amelyek a második képen levő motoron már nem jelennek meg, ez valószínűsítheti, hogy a második már nem eredeti festés?
Nem tudom mit értessz dekorcsíkon, minden évjáratnak megvolt a maga színe, maga matricázása, az kötelezően rajta van amikor kijön a gyárból.
Köszi emberek a válaszokat sokat segítettetek. De ha a ninja vagy kawa felirat rajta van és eredeti a matrica gyöngyház, flipflop, de nincs a felirat mögött dekorcsíkhalmaz ( a dizájncsíkok) akkor kigurulhatott a gyártósorról, vagy ezeknek mind kötelezően szerepelnie kell a motoron.
Hi,
ha közelről vizsgálod észre lehet venni a különbséget, hidd el.
a festékvastagság mérőt meg asszem csak fém felületen lehet használni, legalábbis 3 éve amikor még egy "pinás" autófényezőben dolgoztam, akkor mi sem tudtunk vastagságot mérni Pl Thalia első sárvédőjén de azóta lehet hogy erre is van már megoldás
A szériamotorok többségén depressziós porlasztó van. A 7RR-en van pl sík, az YZF 750 SP-n, szóval a prémium típusokon.