Ezek a kis dögök hol lelhetők fel? Te merre laksz? Ez a titán nem valami sűrű szín, egyszer láttam szembe jönni a 7es főúton valahol Pettend környékén.
A sima mar uton van, az iridiumos mas modszerrel jon, lassan lehet ezekkel dulore jutni. Aprilis eleje lesz, mire az ideer.
A sima lehet itt lesz ket heten belul.
Dragabbert persze ide tudna ez is erni hamarabb, de vagy olcson es lassan jon, vagy dragan es gyorsan.
Színük alapján mindkettő mondható gyárinak, a balos 2000 utáni szín, azért vannak olyan minták rajta, a jobbos 96-os szín, neki olyan a gyári mintája. Viszont a gyárin látszik a kókányság, ahogy azt már megjegyeztéte, nincs benne helyzetjelző, fejidomkitámasztó kókány lábtartó is gány.
ha az adatlapomat megnézed, akkor az enyémen van dekor csík, de sajna a bal idom után gyártott, bár elég hitelesre sikerült kikevernünk a színt a matricát meg legyártották és simán fel van ragasztva
Guro ha jól tudom amiről te beszélsz az talán egy rossz példa volt tőlem mert vissazolvasva megtaláltam hogy ez a motor már volt téma és csúsztak vele tehát tudi újra van festve.
Orbirrje köszi erről beszéltem. eredeti festés és nincs rajta csak kawa meg ninja matrica, semmi dekorcsík. ugye eredeti a festés?
nekem ami a 2. képen gyanús az színre fújt felni!
egyszer asszem gyártottak olyat, ami nem fekete volt, de az meg az a roppant csúnya lilás színben tobzódott, én nem emlékszem zöld felnis 7-esre, de persze én is tévedhetek.
Más: az amerikai meg az eu modellek között fényezésbeli eltérés is van, nem szólva a a lámpáról, meg a kis légbeömlőről a lámpák felett
a km óráról most nem beszélek
A képeket csak példaként hoztam fel a kérdéseimhez, az egész csak elméleti síkon mozog . Nem konkrét motorról van szó csak egy érdekes kérdés volt, ami felvetődött az egyik haverom és köztem.
De azért köszi a segítséget és a választ.
hali...a brorganisation-en megjelent a végleges versenynaptár az idei évre, a márkakupák pontos dátumaval. A kérdés már csak az hogy lessz-e az idén ZX Kupa ?! EN NAGYON REMELEM !
Sziasztok, egy új fórumos vagyok és nem okoskodni szeretnék de a kérdésre válaszolnék. A csikok mire gondolsz 99-töl vannak elötte lévö évjáratnál ne keress! Ha van ugy tették rá utólag, egyébként szerintem nem gyári a fényezése, mert a vezető ülés alatt a háromszögnél gyárilag mindig matrica van!És a fejidom belseje a fehér és a zöld találkozása nem a legjobban sikerült,és hiányzik a hejzetjelző lámpa pedig csak ugy nempottyan ki, és a tartókonzol sem gyári , de senkit nemszeretnék megbántani csak a kérdésre válaszoltam.Ettöl függetlenül lehet jó a moci,mégis csak 7es! Nekem a harmadik hetesem van most 99-es elötte pedig kettő 98as volt,de soha nemvolt gondom velük bátran ajánlom !Remélem tudtam segíteni!F2.tomnak üzenném nem túl messze lakunk egymástol összefuthatnánk ha kijön a jobb idő,majd teszek képeket.Üdv minden Kawásnak!
Dekorcsíkokon a képen látható kawa felirat alatt a látható fekete és fehér dekorcsíkokra gondolok, amelyek a második képen levő motoron már nem jelennek meg, ez valószínűsítheti, hogy a második már nem eredeti festés?
Köszi emberek a válaszokat sokat segítettetek. De ha a ninja vagy kawa felirat rajta van és eredeti a matrica gyöngyház, flipflop, de nincs a felirat mögött dekorcsíkhalmaz ( a dizájncsíkok) akkor kigurulhatott a gyártósorról, vagy ezeknek mind kötelezően szerepelnie kell a motoron.
Hi,
ha közelről vizsgálod észre lehet venni a különbséget, hidd el.
a festékvastagság mérőt meg asszem csak fém felületen lehet használni, legalábbis 3 éve amikor még egy "pinás" autófényezőben dolgoztam, akkor mi sem tudtunk vastagságot mérni Pl Thalia első sárvédőjén de azóta lehet hogy erre is van már megoldás
Az enyém a titán színű, a zöld Ninja-s a Gábor barátomé, a zöld zászlós Imi barátomé.
Köszi előre is ha pénz kell szólj és rohanok vele...
A sima lehet itt lesz ket heten belul.
Dragabbert persze ide tudna ez is erni hamarabb, de vagy olcson es lassan jon, vagy dragan es gyorsan.
Ha rám gondoltál a gyertyával kapcs. akkor én rendeltem de a janav intézi , ő meg azt mondta hogy 3hét kb
Orbirrje köszi erről beszéltem. eredeti festés és nincs rajta csak kawa meg ninja matrica, semmi dekorcsík. ugye eredeti a festés?
Sikerült rendelni gyertyát? Csak azért,mert kezdem számolgatni,rendelgetni a cuccokat.
Köszi
lehet gyári attol függ ,mikor és hogy melyik piacra gyártották...
egyszer asszem gyártottak olyat, ami nem fekete volt, de az meg az a roppant csúnya lilás színben tobzódott, én nem emlékszem zöld felnis 7-esre, de persze én is tévedhetek.
Más: az amerikai meg az eu modellek között fényezésbeli eltérés is van, nem szólva a a lámpáról, meg a kis légbeömlőről a lámpák felett
a km óráról most nem beszélek
De azért köszi a segítséget és a választ.
ha közelről vizsgálod észre lehet venni a különbséget, hidd el.
a festékvastagság mérőt meg asszem csak fém felületen lehet használni, legalábbis 3 éve amikor még egy "pinás" autófényezőben dolgoztam, akkor mi sem tudtunk vastagságot mérni Pl Thalia első sárvédőjén de azóta lehet hogy erre is van már megoldás