Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajat még nem mostanában szerzem be, de szólok ha aktuális.
persze, hogy tudni akarod, hisz ilyen egy rendes gazda
amint a kezemben van hívlak és ha nem lesz ekkora hó viszem is majd vissza!
az olajjal mi a helyzet?, mert jó lenne, ha egy úttal azt is el tudnánk majd intézni
Nem sürgős, csak tudjam mi újság.
a videok között látható, de inkább csak hallható a kis kamera által elsőként rögzített anyag
azt már tudom,hogy normál mennyiségű fény kell neki
Hi,

egy pár már nálam van, fel is próbáltam, minden OK rajta, a héten elvileg megkapom a tiédet is. a nyersanyag beszerzésnél voltak egy kis gondok
Mi a pálya a motyóval?
egy esti sötét felvételt már csináltam, a hanghatás fantasztikus, de sajna nem tudtam feltölteni, mert a kis kamera AVI-t csinál, most keresek vmi progit, hogy átkonvertáljam, meg egy kicsit emberibb méretet adjak neki
amint kész vagyok, felteszem
amint meglesz közzé teszem, természetesen fizetős oldalon
Várom én is
Várom a mozgo vidit ha jó máris rendelem! Köszi, Üdv!
Bocsi
Hi,
nem tom ki irányított hozzám, de igaza volt, tényleg vettem kamerát
még csak itt a melóhelyen próbáltam ki, tényleg jó a képe és a hang felvétele is szerintem.
a hétvégén elvileg lesz egy kis "sárkány"járatás, a vidijét majd felteszem ide a fórumra.
menet közbeni felvétel meg majd jó időben, de lehet kocsiból is csinálok vmit, hogy lássuk mit tud a cucc
az eladó srácot ( Balázs ) meg csak ajánlani tudom, full korrekt, minden a megbeszéltek alapján történt.
Hi guro... onboard topikbol irányitottak hozzád! Te rendeltél ettől

http://www.expressz.hu/foto_vi...

a gyerektöl ilyen kulcstartó kamerát!? Motoron, vagy gyorsan mozgásból tesztelted már? nem kell nekem HD csak ilyen motoros bohockodos, de ha motoron nem müxik akkor nem kell! Várom a véleményed! Adatlapomon mailcim Köszi!
Nekem a szelepfedéltömitésnél jön némi olaj, pedig már cseréltük a tömítést újra. Szerintem marad a loctite...
sziasztok ma lett kész aszámitógép,de látom nem sok mindenről maradtam le. ha holnap is ilyen idő lesz elő veszem a motort.14.-én ki jön a yeti-re
Tisztában vagyok az Arrow rendszerrel.
Szerintem csak kormos ott! Biztos kifúj!
az enyémen sincs, de ha megnézed ez se gyári rendszer, ott vannak rajta a gyorsrögzítés rugói
azért remélem Tom is ezt fogja válaszolni
Az 1-4-es könyök között a cső nincs a helyén vagy optikai csalódás?
Eladó Dainese kabátom! Full, kemény protektor és kivehető termo bélés! 40e rupettína! Vegyétek és vigyétek
Tavaly 350km motorozás után megsült az aksi túltöltés miatt. A fesszabályzónál néhány kábel megolvadt a hő hatására, meg a fényszóró foglalatánál. Ezek cserélve lettek, illetve lebontottam az egészről a szigetelést, de a többi kábel jó állapotban van. De gondoltam ha már felújítom akkor nem javítok hanem új lesz, de alapanyagot beszerezni... Közel 100 méter vezeték, 32 színben, meg a csatlakozók is elég egyediek ahhoz hogy egy normál villamosságis boltban ne tudjanak adni. Nemsokára megírom a kalandot a blogra. Azóta fent figyel a töltés mérő a műszerfalon
Mi történt a kábelekkel?
Ma voltam kábeleket venni meg sarukat, meg csatikat... de alig kaptam valamit, úgyhogy csak amit kell azt cserélem, meg felújítom a sérült részeket rajta. Aztán szinterezés, összeszerelés. Még egy darabig eljátszom vele
Te géped hogy áll?
Köszönöm, a fotó kedvéért kipolíroztam a blokkot, meg fogkefével sikáltam, mer amúgy dől belőle az olaj orrán száján..
Nemám, csak szeretem tisztán elrakni télire a cápácskát