persze, hogy tudni akarod, hisz ilyen egy rendes gazda
amint a kezemben van hívlak és ha nem lesz ekkora hó viszem is majd vissza!
az olajjal mi a helyzet?, mert jó lenne, ha egy úttal azt is el tudnánk majd intézni
egy esti sötét felvételt már csináltam, a hanghatás fantasztikus, de sajna nem tudtam feltölteni, mert a kis kamera AVI-t csinál, most keresek vmi progit, hogy átkonvertáljam, meg egy kicsit emberibb méretet adjak neki
amint kész vagyok, felteszem
Hi,
nem tom ki irányított hozzám, de igaza volt, tényleg vettem kamerát
még csak itt a melóhelyen próbáltam ki, tényleg jó a képe és a hang felvétele is szerintem.
a hétvégén elvileg lesz egy kis "sárkány"járatás, a vidijét majd felteszem ide a fórumra.
menet közbeni felvétel meg majd jó időben, de lehet kocsiból is csinálok vmit, hogy lássuk mit tud a cucc
az eladó srácot ( Balázs ) meg csak ajánlani tudom, full korrekt, minden a megbeszéltek alapján történt.
a gyerektöl ilyen kulcstartó kamerát!? Motoron, vagy gyorsan mozgásból tesztelted már? nem kell nekem HD csak ilyen motoros bohockodos, de ha motoron nem müxik akkor nem kell! Várom a véleményed! Adatlapomon mailcim Köszi!
Tavaly 350km motorozás után megsült az aksi túltöltés miatt. A fesszabályzónál néhány kábel megolvadt a hő hatására, meg a fényszóró foglalatánál. Ezek cserélve lettek, illetve lebontottam az egészről a szigetelést, de a többi kábel jó állapotban van. De gondoltam ha már felújítom akkor nem javítok hanem új lesz, de alapanyagot beszerezni... Közel 100 méter vezeték, 32 színben, meg a csatlakozók is elég egyediek ahhoz hogy egy normál villamosságis boltban ne tudjanak adni. Nemsokára megírom a kalandot a blogra. Azóta fent figyel a töltés mérő a műszerfalon
Ma voltam kábeleket venni meg sarukat, meg csatikat... de alig kaptam valamit, úgyhogy csak amit kell azt cserélem, meg felújítom a sérült részeket rajta. Aztán szinterezés, összeszerelés. Még egy darabig eljátszom vele
Köszönöm, a fotó kedvéért kipolíroztam a blokkot, meg fogkefével sikáltam, mer amúgy dől belőle az olaj orrán száján..
Nemám, csak szeretem tisztán elrakni télire a cápácskát
amint a kezemben van hívlak és ha nem lesz ekkora hó viszem is majd vissza!
az olajjal mi a helyzet?, mert jó lenne, ha egy úttal azt is el tudnánk majd intézni
azt már tudom,hogy normál mennyiségű fény kell neki
egy pár már nálam van, fel is próbáltam, minden OK rajta, a héten elvileg megkapom a tiédet is. a nyersanyag beszerzésnél voltak egy kis gondok
amint kész vagyok, felteszem
nem tom ki irányított hozzám, de igaza volt, tényleg vettem kamerát
még csak itt a melóhelyen próbáltam ki, tényleg jó a képe és a hang felvétele is szerintem.
a hétvégén elvileg lesz egy kis "sárkány"járatás, a vidijét majd felteszem ide a fórumra.
menet közbeni felvétel meg majd jó időben, de lehet kocsiból is csinálok vmit, hogy lássuk mit tud a cucc
az eladó srácot ( Balázs ) meg csak ajánlani tudom, full korrekt, minden a megbeszéltek alapján történt.
http://www.expressz.hu/foto_vi...
a gyerektöl ilyen kulcstartó kamerát!? Motoron, vagy gyorsan mozgásból tesztelted már? nem kell nekem HD csak ilyen motoros bohockodos, de ha motoron nem müxik akkor nem kell! Várom a véleményed! Adatlapomon mailcim Köszi!
azért remélem Tom is ezt fogja válaszolni
Nemám, csak szeretem tisztán elrakni télire a cápácskát