Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt egy héten belül szeretném megrendelni, csak még egy két visszajelzést várok. Ha összejön 30l olaj, akkor nincs postaköltség, vagyis 9600/4l áron megvan. Ha jó neked, akkor adok számlaszámot és oda kéne elutalnod az összeget. De tőlem személyesen is összefuthatunk, úgyis lassan motoros idő van.
Köszi de azt már megvettem.
Mikorra jön ez meg?
Szűrő?
stage 1-es es 110 eurot kérek érte....
szollolacy23@yahoo.com
Szeva Tom.
Nekem is kellene 4 liter az olajból!
Szevasz!

Ha megadod a vázszámát segitek benne hogy milyen volt az eredeti szin matricázás!
Stage hanyas?
Mennyit kersz erte?
Én voltam egy motoros árverésen, még valamikor a 2000-es évek elején. Akkor ott elárvereztek egy USA-ból származó (talán 2-3 éves) Muzzy-s gépet. - valahol 1-1,1MFt körül ment el... így tíz év után is rohadtul bánt, h nem vittünk annyi pénzt magunkkal
Szia! van egy Imail cimed?
Hello, nem érdekel valakit egy dynojet kit ZX7R-be (1996-2003) ? Ha igen, irjatok...Erdélyböl vagyok de postán gondolom el tudom küldeni.
köszönöm de a te 7esed sem semmi ,a 7es a második kedvenc motorom !
OK, és akkor a pontos összeget is írd meg.
kösz
Rendben van, adok majd számlaszámot, ahova utalni kéne.
Tom,

a március közepe is jó nekem, a konzolodat meg megpróbálom a hétvégén elvinni neked, max az újat majd ha megyek az olajért.
Ha nem gond, akkor nekem rendelhetsz 8 liter oljat meg 2 szűrőt is, mert úgy is cserélni kell majd a szezon alatt, legalábbis így tervezem megyek vele 10-12 ezret
és így már lehet ki is viszik neked házhoz ingyé
Találtam egy jó motor alkatrész oldalt, gagyi kinézet, de rengeteg cucc(heteshez is több mint ötszáz találatot ír). Már rendeltem is.

www.bike-teile.de
Valakit nem érdekel még Mol Dynamic Racing 4T 10w-50 2400/l áron? Még egy két motorra való rendelés kéne és akkor ingyen hozzák házhoz.
Rendben!Akkor majd küldöm a címemet és megbeszéljük a fizetést!
Távol álljon tőlem, hogy alkudni akarjak, csak kérdezem.
nem tudsz alkudni, igy se jon ki valami jol, de ha mar mondtam, akkor marad a 2200
Ok Janav!
7eur/db, az sacc 8eft/4db?
Nyugodtan. Szép a 12-es!
köszönöm ,később még felkereslek emiatt ha nem gond .
euro?