Én ezt egy héten belül szeretném megrendelni, csak még egy két visszajelzést várok. Ha összejön 30l olaj, akkor nincs postaköltség, vagyis 9600/4l áron megvan. Ha jó neked, akkor adok számlaszámot és oda kéne elutalnod az összeget. De tőlem személyesen is összefuthatunk, úgyis lassan motoros idő van.
Én voltam egy motoros árverésen, még valamikor a 2000-es évek elején. Akkor ott elárvereztek egy USA-ból származó (talán 2-3 éves) Muzzy-s gépet. - valahol 1-1,1MFt körül ment el... így tíz év után is rohadtul bánt, h nem vittünk annyi pénzt magunkkal
a március közepe is jó nekem, a konzolodat meg megpróbálom a hétvégén elvinni neked, max az újat majd ha megyek az olajért.
Ha nem gond, akkor nekem rendelhetsz 8 liter oljat meg 2 szűrőt is, mert úgy is cserélni kell majd a szezon alatt, legalábbis így tervezem megyek vele 10-12 ezret
és így már lehet ki is viszik neked házhoz ingyé
Mikorra jön ez meg?
Nekem is kellene 4 liter az olajból!
Ha megadod a vázszámát segitek benne hogy milyen volt az eredeti szin matricázás!
Mennyit kersz erte?
kösz
a március közepe is jó nekem, a konzolodat meg megpróbálom a hétvégén elvinni neked, max az újat majd ha megyek az olajért.
Ha nem gond, akkor nekem rendelhetsz 8 liter oljat meg 2 szűrőt is, mert úgy is cserélni kell majd a szezon alatt, legalábbis így tervezem megyek vele 10-12 ezret
és így már lehet ki is viszik neked házhoz ingyé
www.bike-teile.de