Nem fogsz hozzá kapni újat! sem gyárit sem utángyártottat!
vagy a csináltatás marad vagy bontott! A bontókban meg sorban állnak az ilyen szelepekért!Típushiba! Én egyszer 8 hónapot vártam rá!Annyi segítség hogy a GPX 750 R szeleppel megegyezik!
Holnapra megkérdezek egy haveromat az már több szelepet is csináltatott egy szakival valahol Pápa mellett! Az öreg garanciát vállal a szelepre!Holnap megírom ide a telefonszámot!
Javaslom a gyári újat, én nevemberben vettem 8db-ot, gyárit, igaz akkor 30% akció volt, akkor vettem 5440ért, szelepszárszimmeringet meg 1840/dbért. Amúgy asszem 6800 darabja. Vagy vesrahban láttak 5700 körül a Biker worldon.
Hellósztok!
ide irok mert nem találtam zxr750-es fórumot, van egy 1990es zxr 750em H2es, és kellene nekem szívószelep bele, 4db, ha valaki tudja honnan tudom beszerezni kérem irjon!
Használtba jó!
Köszönöm!
készülnek a cuccok, egyenlőre 3 pár.
az LSL helyére belegravírozzák, hogy ZX7R ha minden igaz
ezen a hétvégén nem tudom visszavinni, de a jövő hét vége jónak tűnik
nagyon köszönöm a felajánlást .Ha nem válna be ez a megoldás akkor megkereslek legalább túrázok egy kicsit.Ingyen semmiképpen nem fogadom el legalább egy berugást had fizessek érte.
Hello!Nekem van egy szétszedett generátorom állitólag minden jó benne egyedül a háza nem jó,de a tiédbe gondolom át lehet tenni a cuccokat ha gondolod és eljössz érte odaadom ingyen.Töltéssel én is szoptam sokat,ezért átérzem ezért is adnám oda ingyen ha megéri neked eljönni a tiéd.
Fogalmam sincs már így volt megcsinálva /csintén orosz relé/de szerintem gyujtásnál az kapcsolja a benzinpumpát és a fesszab is arról kapja az áramot.
Egyébként nem is gondoltam volna hogy ennyi ruszki alkatrész kompatibilis a kawasakival
nEM ÉRDEKEL senkit sem egy kawsaki ninja oldal táska ?
vagy a csináltatás marad vagy bontott! A bontókban meg sorban állnak az ilyen szelepekért!Típushiba! Én egyszer 8 hónapot vártam rá!Annyi segítség hogy a GPX 750 R szeleppel megegyezik!
Holnapra megkérdezek egy haveromat az már több szelepet is csináltatott egy szakival valahol Pápa mellett! Az öreg garanciát vállal a szelepre!Holnap megírom ide a telefonszámot!
néztem bikerworldon de csak az ujabbhoz volt, az enyémhez nem, és ha jól tudom ebben kisebbek a szelepek
Lehet meg jelentkezni, nekem is kene
ide irok mert nem találtam zxr750-es fórumot, van egy 1990es zxr 750em H2es, és kellene nekem szívószelep bele, 4db, ha valaki tudja honnan tudom beszerezni kérem irjon!
Használtba jó!
Köszönöm!
készülnek a cuccok, egyenlőre 3 pár.
az LSL helyére belegravírozzák, hogy ZX7R ha minden igaz
ezen a hétvégén nem tudom visszavinni, de a jövő hét vége jónak tűnik
Érdemes meg nézni:)
Sziasztok
Egyébként nem is gondoltam volna hogy ennyi ruszki alkatrész kompatibilis a kawasakival