Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ú vazze nekem nagyon tetszik , talán jövöhétvégén már lesz egy 7esem és turacuccokat is akarok venni. ( lemezfelnit beszámolsz )
csinálok neked reklámot,de kérjél érte többet mert igy nagyon olcsó . .
sZIASZTOK
nEM ÉRDEKEL senkit sem egy kawsaki ninja oldal táska ?
holnap megcsörgetem a srácot, hátha van még olyan amibe nem gravíroztak
nekem a bajom nem a szelepekkel volt hanem elszakadt a vezérmű lánc, ezért xar a hengerfejem
Szoljatok hogy mennyi es mikor, vevo vagyok ra
Vagy esetleg egy Ebay-t még megér a dolog.
Igen, másolják. Már nekem is jelentkeztek rá, de biztos megoldható.
Tényleg a Piller mesélte, hogy a GPX750-hez sincs szelep égen földön, a H-s ZXR meg GPX hengerfejes . Na ez a cumi.
Nem fogsz hozzá kapni újat! sem gyárit sem utángyártottat!
vagy a csináltatás marad vagy bontott! A bontókban meg sorban állnak az ilyen szelepekért!Típushiba! Én egyszer 8 hónapot vártam rá!Annyi segítség hogy a GPX 750 R szeleppel megegyezik!
Holnapra megkérdezek egy haveromat az már több szelepet is csináltatott egy szakival valahol Pápa mellett! Az öreg garanciát vállal a szelepre!Holnap megírom ide a telefonszámot!
helló
néztem bikerworldon de csak az ujabbhoz volt, az enyémhez nem, és ha jól tudom ebben kisebbek a szelepek
jol ertelmezem a labtarto konzol kiemelodet masoljak?
Lehet meg jelentkezni, nekem is kene
Javaslom a gyári újat, én nevemberben vettem 8db-ot, gyárit, igaz akkor 30% akció volt, akkor vettem 5440ért, szelepszárszimmeringet meg 1840/dbért. Amúgy asszem 6800 darabja. Vagy vesrahban láttak 5700 körül a Biker worldon.
Hellósztok!
ide irok mert nem találtam zxr750-es fórumot, van egy 1990es zxr 750em H2es, és kellene nekem szívószelep bele, 4db, ha valaki tudja honnan tudom beszerezni kérem irjon!
Használtba jó!
Köszönöm!
Jól van. Mindenképp belegravírozzák hogy 7R? Csak azért kérdezem, mert lehet egyik spanomnak kell egy régi 6R-re.
Tom!

készülnek a cuccok, egyenlőre 3 pár.
az LSL helyére belegravírozzák, hogy ZX7R ha minden igaz
ezen a hétvégén nem tudom visszavinni, de a jövő hét vége jónak tűnik
Jól van tesó!Ha aktuális szólj és teszek fel képeket hogy lásd hogy miröl van szó.
nagyon köszönöm a felajánlást .Ha nem válna be ez a megoldás akkor megkereslek legalább túrázok egy kicsit.Ingyen semmiképpen nem fogadom el legalább egy berugást had fizessek érte.
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Érdemes meg nézni:)

Sziasztok
Hello!Nekem van egy szétszedett generátorom állitólag minden jó benne egyedül a háza nem jó,de a tiédbe gondolom át lehet tenni a cuccokat ha gondolod és eljössz érte odaadom ingyen.Töltéssel én is szoptam sokat,ezért átérzem ezért is adnám oda ingyen ha megéri neked eljönni a tiéd.
Ha zx 12 lenne, mondhatnank hogy ezerkecske
Igen igen .én mostmár Zsigának hívom
Igaz japan motorunk van, de a lelke a Zaporozsece
Fogalmam sincs már így volt megcsinálva /csintén orosz relé/de szerintem gyujtásnál az kapcsolja a benzinpumpát és a fesszab is arról kapja az áramot.
Egyébként nem is gondoltam volna hogy ennyi ruszki alkatrész kompatibilis a kawasakival
Kemény, a jobb felső sarokban mi az a relé fém házban?