Szerintem elsőre a közútkezelőknek csináták rendelésre a zxr eket,csak aztán oylan jól sikerült hogy a közterek porszívózása helyett elindították az SBK ba BÁÁÁÁ
Ezek a csövek a tankon keresztül a szelepfedélre nyomják a hideg levegőt, nem ram air, nincs szerepe a motor töltésében. Annyi szerepe van még hogy az idom legnagyobb légellenállású pontjáról indul a nyílása. Állítólag, ha nincs fent a porszívócső, nincs akkora végsebesség.
Valaki tudna segíteni géprajzzal vagy ábrával a '93 előtti ZXR-ek "porszívócsövéről"?
Nagyban azon megy a vita, hogy mire is szolgált(n)ak ezek a csövek.
Ezeken a rajzokon meg elvileg látszania kellene.
Kisúj 99,9% kilőve :(
Cimbinek a kocsija beszart :( (Alapjárati moci)
Nekem meg már nemcsak hátsó de első guma is kell a 7R re...
Meglátjuk kifizetni valóim után és gumi vásárlás után,hogy marad lé azt akkor Kakucs vagy vízpart.
Mondjuk én a várakat szeretem nézni ezért egy várat javasolnék(Visegrád, Sárvár, Eger, stb.)Nekem mind1 melyik ha van elég lóvém tankolni,így adott pénz esetén lehet ország túlsó vége is.
Ugy hiszem szoban forgott mar, de hetfon kiderul lesz-e kollegam es ha igen akkor juliusban vegre lehetne egy szabad delutanon Kakucsozas. Akar egy Chrobak Jani fele oktatassal is ossze lehetne kotni ha van ra igeny
Hali
Nagy volt a meglepődés mikor felemeltük az elejét,de hál istennek csak meg kellett húzni rajta valmi anyát aztán jó lett .
Ja meg mutattam neki a féket is és arra meg azt mondta hogy a karmantyúval lesz majd valami gond.Mondott árat is rá de azt most inkább kihagyom
MEgragasztatom, ha nem talalok fillerekert hibatlant.
nem tul veszes hala istennek.
Koszonet Kaffernek a szinkronizalasert taltos paripam lett, megha ketszer el is aztam ma
Valaki tudna segíteni géprajzzal vagy ábrával a '93 előtti ZXR-ek "porszívócsövéről"?
Nagyban azon megy a vita, hogy mire is szolgált(n)ak ezek a csövek.
Ezeken a rajzokon meg elvileg látszania kellene.
Délután meg menni akartam Berény-ring -re egyet csapatni azt esett az eső :(
Cimbinek a kocsija beszart :( (Alapjárati moci)
Nekem meg már nemcsak hátsó de első guma is kell a 7R re...
Meglátjuk kifizetni valóim után és gumi vásárlás után,hogy marad lé azt akkor Kakucs vagy vízpart.
Mondjuk én a várakat szeretem nézni ezért egy várat javasolnék(Visegrád, Sárvár, Eger, stb.)Nekem mind1 melyik ha van elég lóvém tankolni,így adott pénz esetén lehet ország túlsó vége is.
Ki a faszom az a Paller öcsi? XDDDDD(régi Hsz. -k teli vele a vidiknél)
Augusztus nyugisabb
de nem lenyeges, annyira nem buzog bennem a tettvagy
Nagy volt a meglepődés mikor felemeltük az elejét,de hál istennek csak meg kellett húzni rajta valmi anyát aztán jó lett .
Ja meg mutattam neki a féket is és arra meg azt mondta hogy a karmantyúval lesz majd valami gond.Mondott árat is rá de azt most inkább kihagyom
motoroddal mi lett?
piller mester talált vmit?
Bár én inkább csak olvasok mint írok ide,de már 28.-a óta senki nem írt semmit
Uraim dobjatok fel valamit mert olvasni akarok
nem tul veszes hala istennek.
Koszonet Kaffernek a szinkronizalasert taltos paripam lett, megha ketszer el is aztam ma
Még a gpx -t.
Szükösebb napokon javitható az is lángforasztópákával.