Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Júli 24 kakucs? Vagy jövő hétfő? vagy mindkettő? Hétvégén kéne gurulni valamerre te lőccs.
Szerintem elsőre a közútkezelőknek csináták rendelésre a zxr eket,csak aztán oylan jól sikerült hogy a közterek porszívózása helyett elindították az SBK ba BÁÁÁÁ
Ezek a csövek a tankon keresztül a szelepfedélre nyomják a hideg levegőt, nem ram air, nincs szerepe a motor töltésében. Annyi szerepe van még hogy az idom legnagyobb légellenállású pontjáról indul a nyílása. Állítólag, ha nincs fent a porszívócső, nincs akkora végsebesség.
hő és áramlástechnikai szempontból ideális motor működést szolgál!
Üdv emberek!

Valaki tudna segíteni géprajzzal vagy ábrával a '93 előtti ZXR-ek "porszívócsövéről"?
Nagyban azon megy a vita, hogy mire is szolgált(n)ak ezek a csövek.
Ezeken a rajzokon meg elvileg látszania kellene.
Én ilyen picsa melegben vízpartot javaslok. Visegrád sem rossz, de ott egész nap nem szeretnék főni a bőrruhában.
Most este unalom ezerrel.
Délután meg menni akartam Berény-ring -re egyet csapatni azt esett az eső :(
sziasztok Kawások! mi a helyzet?
Kisúj 99,9% kilőve :(
Cimbinek a kocsija beszart :( (Alapjárati moci)
Nekem meg már nemcsak hátsó de első guma is kell a 7R re...
Meglátjuk kifizetni valóim után és gumi vásárlás után,hogy marad lé azt akkor Kakucs vagy vízpart.
Mondjuk én a várakat szeretem nézni ezért egy várat javasolnék(Visegrád, Sárvár, Eger, stb.)Nekem mind1 melyik ha van elég lóvém tankolni,így adott pénz esetén lehet ország túlsó vége is.
Téma?

Ki a faszom az a Paller öcsi? XDDDDD(régi Hsz. -k teli vele a vidiknél)
Nekem ez a hetvege kilove, valamint a jul 25 es aug 1 is, es kozte is kerdojel egyenlore
Augusztus nyugisabb
Várom a véleményeket egy opcionális 7R találkozóval kapcsolatban. Én valami vízparti egynapos programra gondolok, de nyitott vagyok bármire.
Én kihagynám miszter csobánkát 5/órás tarifáért. Sztem önállóan is jókat tudunk menni.
marmint az oktatasra gondolok. Az is eleg ha csak korozgetunk magunban. Meg toled is rengeteget tudok tanulni TOM
http://www.chrobakjanos.hu/
de nem lenyeges, annyira nem buzog bennem a tettvagy
Nem tudom ki az, de kakucsban benne vagyok.
Ugy hiszem szoban forgott mar, de hetfon kiderul lesz-e kollegam es ha igen akkor juliusban vegre lehetne egy szabad delutanon Kakucsozas. Akar egy Chrobak Jani fele oktatassal is ossze lehetne kotni ha van ra igeny
Na nem kiröhögni a fórumot
Hali
Nagy volt a meglepődés mikor felemeltük az elejét,de hál istennek csak meg kellett húzni rajta valmi anyát aztán jó lett .
Ja meg mutattam neki a féket is és arra meg azt mondta hogy a karmantyúval lesz majd valami gond.Mondott árat is rá de azt most inkább kihagyom
zx9 fórum
zolikám
motoroddal mi lett?
piller mester talált vmit?
Teljesen meghalt a topik
Bár én inkább csak olvasok mint írok ide,de már 28.-a óta senki nem írt semmit
Uraim dobjatok fel valamit mert olvasni akarok
MEgragasztatom, ha nem talalok fillerekert hibatlant.
nem tul veszes hala istennek.
Koszonet Kaffernek a szinkronizalasert taltos paripam lett, megha ketszer el is aztam ma
Én csak benzin kifogyása miatt toltam de szerencsére kb. 50métert XDDDD
Még a gpx -t.
törött 7R idomokat fillérekért megveszek :)
Szükösebb napokon javitható az is lángforasztópákával.