Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen volt nekem is, egyszerűen nem akart inditani előszőr. Kiszedtem az összes biztosítékot, vissza. Aztán utána sikerült, de nem akart beröffenni. Kevés volt a benzin benne. Ráültem, meglötyögtettem, és simán indult. Érdekes
Elolvasgattam. Ez egy nagyon derek motor. Csak az bantja a szivemet, ha a ZX-7R-re gondolok, hogy nagyon nehez. Mi teszi ki ezt a nagy tomeget? Vaz? Blokk? Mivel lehet sporolni?
Köszöntem!
Egy szerelő azt mondta ez néha előfordul! A hiba szerinte az hogy az AC "beragad". A megoldás az hogy adsz rá gyújtást és az ülés alatt (kipufogó oldali részen) van egy relé amibe megy bele 4 vezeték! ott a pirosat és a kékfeketét (nekem ilyen színűek) kell egy pillanatra össze érinteni és ennyi. Hallasz egy kis kattanást mint amikor indítod a motort és akkor oké lesz. Szerinte ez volt a probléma és ennyi a megoldás rá!
Ilyen problémám már nekem is volt. Hagytam egy 15 percet pihizni a mocit, és simán indult. Ha valaki tudja a probléma okát és megosztaná velünk én is megköszönném!
Illetve lenne egy olyan gondom, hogy mikor 1.-ből akarok 2-est kapcsolni, akkor 5-6 felett néha nem kapcsol, hanem kidobja üresbe. Ezután kis gáz, felpörög, és akkor már beveszi a 2-est. Erre valakinek ötlete, hogy miért csinálja?
Előre is kösz
Szerintem ha egy pár oldalt vissza olvasol, akkor sok sok mindent meg tudhatsz róla, mert nem is olyan régen ez már volt téma.
Meseljetek nekem a ZX-7R-rol. Elonyei, hatranyai? Milyen "palyan" erzi igazan jol magat? Vezethetosegi, megbizhatosagi szempontok egyarant erdekelnek. Azt hogy szep, nem kell irni, mert latom. Akinek van kedve aradozni a masinarol ne habozzon. Koszi sracok!
Sziasztok!

Hétvégén jártam úgy a hetessel hogy fogytán volt a benzin és indultam a kútra tankolni, de egy kilóméter után mintha kifogyott volna a benzin és megállt! Mondom semmi gond, áttekerem tartalékra és megyek tovább! Átkapcsolás tartalékra, indítgatom de semmi! Hiába próbáltam indítgatni, tologatni, raktam bele 2 liter benzint de nem volt hajlandó elindulni csak kb. háromnegyed óra szerencsétlenkedés és bebikázás után! Öntöttem bele úgy 2 liter benzint és elmentem vele a benzinkútra ahol ment bele 13 liter benzin, szóval még volt benne bőven de mégsem tudtam beindítani!
Szerintetek mi lehetett a baj? (a felhasználón kívül) Valaki mondta hogy az AC pumpa beállhat ezeken és akkor egy vezetékkel össze kell kötnöm egy pillanatra az akksival és menni fog! Más meg azt mondta lehet a tankban van valami szutyok ami a kevés benzin folytán eltömíthette a benzincsövet!
Tudnátok segíteni mi lehetett a gond hogy legközelebb ne kerüljek ilyen helyzetbe!?

Köszi!
Ja, az én hülye fejem virít az első sorban. Mögöttem Matska kollega a zzr1100-el . Átcseréltük a búrát a lámpákon, úgyhogy csak rád vár.
Hali Tom.
Ez itten te vagy nem
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Momentán nem pályanapra gondoltam
De szerintem a h,j,k,l modelekkel se volt meg a 10db :(
Nem igazán értem,hogy ez a sok 750es hol van ilyenkor pedig ezek igazi pályagépek voltak a fénykorukban.
Sirni tudnék mikor látom,hogy találkozón részegen gyilkolják ezeket a gépeket.
Ringen 5-en voltunk 7R-rel.
Hali mindenkinek.
Érdeklődnék hogy lesz-e a nyáron valami 7-es összeröffenés .
Vannak kepek valahova felrakva a penteki Kawa naprol?
én még 50 km így jöttem vele 6.-ban így remélem óriási kárt nem csinált
hat akkor imadkozz , mert ami blokkbol nekem a fogaskerek megmaradt, ott csunya munkat vegzett a blokk-hazzal a leszakadt hajtokar....
...a MEH telepen megvettek kilora.
én még nemi tudom melyik fogaskerék ment szét mert nem tudtam még széthúzni a blokkot, egyenlőre még az is kérdés javítható e a váltóház mivel a fogaskerék átszakította az oldalát és nemtudom, hogy tudják e hegeszteni
van egy bontott blokkom, bar egyik fogaskerek nekem is kuka.
Ebay nézelődj erre
tud valaki egy eladó váltót 7-esbe mert az enyémbe szétrobbant egy fogaskerék
váltottam fel 6.-ba csattant egy nagyot és bentragadt 6-ba és mint látom van egy lyuk a váltóház hátulján. ma kiveszem a blokkot és holnap szétkapom hogy pontosan mi lett vele, de addig is várom az ötleteket.
Kawabiker srác! Milyen volt a menet? Csináltam értékelhetetlen képet telefonnal... és jó messziről. De ha ügyes vagy felfedezheted magad
marha jól mentetek..GRAT