Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát van még mit ügyeskedni,mivel közúthoz szokva nem merem kiengedni a kanyarok szélére a belső ívről a gépet meg pár helyen elég durván utolsó pillanatba befékezek nagytemponál a kanyar elején aztán a kanyarból már húzom is rá túl hirtelen a gázt digitális csuklóval de szerencsére jó a futoműve a 7R nek :)
Amugy a gumi hátul csiknélkül kiment a szélére elsőn picicsík és a lábtartók leértek.
Térdem nem ér le,mert ígyis pár kanyarba úgy néztem ki néha mint aki lebeg a motor fölött egyik lábam levegőbe másik lábtartón azt térdem mégse ér le :)))) De hát 171cm 60kg :))))

De igyekszem.Ha nem lesz vizsgám 15. pénteken akkor megyek ismét Kakucsra!Sajna most péntek-szombat anyagismeret, közmű, müszaki megbizhatóság....

Nap végére hányadik lettél?mikor hazajöttem akkor még nagyon jól ment a 12R!
Mad! Néztem a képeid között a pályázást és jól nyomod! Lassan nekem is össze kellene hozni egy pályanapot a 750RR-el
én tudok pozitívan gondolkodni.végűlis csak a jobbos lábtartó konzol tört el ami avítható, 2pár index egy tükör meg egy kis üvegszál kell, festeni meg úgy is leakartam a télen. egyenlőre meg egy 20-as takarja az egészet a festést nem számítva
na mindegy de a ruha jól vizsgázott, meg sem éreztem az egészet.
most örülök, hogy nem gyári az idom
fordultam be a benzinkútra közben letört a rendszámtartó és beakadt a kerék és a lengőkar közé persze mindez egy kavicsfelszóráson.szerinted?
?
hogyan?
én meg tegnap hazafelé eltaknyoltam kunhegyesen
Gyorsultunk ma tsz úton
7R vs 636 1:0 :)))))
Hatos a srácnak mindig kerékre akar jönni8 a hetes nekem meg nem,na meg én vagyok 58-60kg ő meg 80kg tehát a hatos menetkész tömege oda....
A szürő tiszta .A többit megnézetem .Köszi a segítséget.
Igen! Meg szerintem az alapjárati rendszer beállítása !
Légszűrő? Milyen állapotban van?
Mire gondolsz .tisztítás,szinkron?
Karbi!
1 kérdés. Melegen nehezen indul a sas .Lehet-e a gyertya hibája?
megtaláltam a kutat most gurultam arra úgy is menni akartam egy kört. küldtem mailt a telszámokkal ha nem jó az időpont csörögj vagy írj smst!
Annyi pénzért basszák meg a napi licenszüket!Kár,hogy a zx kupa elmarad és nem váltottam éves licenszet...

9kor a mol kúton?Ha nemjó írj sms -t,számom megadtam Atinak.

Tehát akkor a szembejövő oldalon lesz a kút miután kijöttünk Fegyvernekről.

Többiek hol lapulnak?
http://www.kunmadarasmotorspor...
itt a holnapi program.
Aki még nem látta.
Mikor találkozunk?
Aki nevezni akar annak viszont 8 óra előt érkezni kell gépátvétel meg nevezés kitöltése van napi is 3000 -5000 ft ba kerül de nem vagyok benne pontosan biztos sportorvosi nem kell.

A Mol kút Fegyvernek után van egy s kanyar után baloldal van a. onnan nem mesze kell lekanyarodni a 34 -es re (kb 500m).

e-mailom:nonia@freemail.hu
emilt találsz az adatlapomon
én sem tudom pontosan hol az a kút viszont fegyvernek útba esik.
Én imádok aludni ezért ha rajtam mulik délután 6kor indulnék el XD
Viccen kivül van mailod,msn valami?Telszám csere miatt.
Meg mivel holnap már csütörtök találjatok ki valami időpontot meg pontosan akkor hol az a kút amiről szó volt Fegyvernek fele?
A belépő aszem 2000 HUF lesz. Én sajna nem tudok menni.
de azért egyeztessünk egy időpontot ha csak ennyien megyünk akkor is
Nemtom de most akkor mi lesz 3an megyünk csak?
Akkor tényleg mikor?mert én is csatlakoznék
Nekem jó!
Hánykor?
Napi licenszhez mi kell?Mert sportorvosim nincs.De kurvára érdekelne mit megy a 7R alattam.
Napi licensszel hányszor lehet gyakorolni a gyorsulási verseny elött?
Belépő kb. mennyi?