Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi. Megjött a lámpa. Jobb álapotban van mint gondoltam, 2db fül hiányzik róla, amúgy ép. Ha érdekel csinálhatok róla képet.
Ezek lennenek a gumik, de van meg valami egyeb is, foleg elsoben valaszthatsz BT14-et, D207RR-t is van valami hatso Bridgestonem is
állapot milyen? a guminak?
Van gumim is ha gondolod
ocsoert, meg egesz jo
Pl parban Michelin Pilot Sport 120/70 - 180/55 9000-ert
köszi a gyors választ! emésztek,csócsálok és sikítok ha végeztem...
(keret az van rá,jó szűk és gumiznom kell,de kiszorítom valahogy)
Ime a kepek
nagy kérés lenne 1-2 képecske? megköszönném.
érdekel!
19-ert gondoltam
Amit ez tartalmaz:
Fejidom: hianytalan allapot, jobb sarok kicsit karcos, jobb indexnel repedes
Bal oldal idom: Hatso nyulvanya hianyzik
Jobb oldal idom: karcos, repedes a kozepso idomcsavar kornyeken, itt kis darab hianyzik a muanyagbol, de muanyagos siman megoldja
Ergo fenyezni kell az egeszet ugyis
Mennyi az annyi?
lenne par elado alkatreszem Z750-hez, far, fejidomok, vegdobok elozo Z1000, uj Z1000, uj Z750 (ez utobbi kicsit karcos) + meg rengeteg kisebb alkatresz
Nem keresett valaki ZXR750 utolso szeriahoz (94-95) fejidomot?
Van egy eladom olcson oldalidomokkal.
Oké akkor majd még visszatérünk erre
Rendben, én sem feltétlenül holnap szeretném cserélni, de ha cserélem is, akkor is meglesz a lámpa, ha kelleni fog. Árban megegyezünk biztosan.
Hali.Tök jol hangzik csak az a baj hogy pénzhiányban szenvedek .De ha nem annyira sürgős akkor még visszatérhetünk rá.
Arról van szó, hogy ha én veszek egy komplett lámpát, akkor ha téged érdekelne az enyém, ami projektoros, arra át tudnád tenni a te ép búrádat. jutányos áron odaadnám, csak hogy nekem is csökkenjen valamelyest a költségem. Tuti hogy rámegy a búra, én ki is cseréltetném neked, kapnál egy ép projektorosat, amin minden gül gyári és megvan.
Szeva
Na mentem vissza gályázni Pá!
Amúgy jó volt, csak dög meleg
Na ne blablablázzál mert gyorsulunk egyet oszt még a végén
D.e9-től-este 8-ig elég is volt a tegnapi napra!
Blablabla
Ja megkapnál olcsón egy lámpa foglalat részt, és a te búrádat átraknák! Így neked "rendes" hozzávalócsatlakozós lenne a lámpád! Tom meg lefaragna az új árából egy kicsit!
Ja meg külömben sem nyaggatnám Andit ha az uraság nem csavarogna össze vissza
Hali.Eddig úgy néz ki hogy okés az idöpont.Milyen volt kakucs
Csákó! Ha már szegény Andit nyaggatod................................. Augusztus első hétvégéje lenne, ha nektek is jó kb csütörtöktől vasárnapig Naaaaaaaaaaaa?