19-ert gondoltam
Amit ez tartalmaz:
Fejidom: hianytalan allapot, jobb sarok kicsit karcos, jobb indexnel repedes
Bal oldal idom: Hatso nyulvanya hianyzik
Jobb oldal idom: karcos, repedes a kozepso idomcsavar kornyeken, itt kis darab hianyzik a muanyagbol, de muanyagos siman megoldja
Ergo fenyezni kell az egeszet ugyis
lenne par elado alkatreszem Z750-hez, far, fejidomok, vegdobok elozo Z1000, uj Z1000, uj Z750 (ez utobbi kicsit karcos) + meg rengeteg kisebb alkatresz
Arról van szó, hogy ha én veszek egy komplett lámpát, akkor ha téged érdekelne az enyém, ami projektoros, arra át tudnád tenni a te ép búrádat. jutányos áron odaadnám, csak hogy nekem is csökkenjen valamelyest a költségem. Tuti hogy rámegy a búra, én ki is cseréltetném neked, kapnál egy ép projektorosat, amin minden gül gyári és megvan.
Ja megkapnál olcsón egy lámpa foglalat részt, és a te búrádat átraknák! Így neked "rendes" hozzávalócsatlakozós lenne a lámpád! Tom meg lefaragna az új árából egy kicsit!
Csákó! Ha már szegény Andit nyaggatod................................. Augusztus első hétvégéje lenne, ha nektek is jó kb csütörtöktől vasárnapig Naaaaaaaaaaaa?
ocsoert, meg egesz jo
Pl parban Michelin Pilot Sport 120/70 - 180/55 9000-ert
(keret az van rá,jó szűk és gumiznom kell,de kiszorítom valahogy)
érdekel!
Amit ez tartalmaz:
Fejidom: hianytalan allapot, jobb sarok kicsit karcos, jobb indexnel repedes
Bal oldal idom: Hatso nyulvanya hianyzik
Jobb oldal idom: karcos, repedes a kozepso idomcsavar kornyeken, itt kis darab hianyzik a muanyagbol, de muanyagos siman megoldja
Ergo fenyezni kell az egeszet ugyis
Van egy eladom olcson oldalidomokkal.