Az össz vastagságot kell összeválogatni táblázat szerint az antihopping közepére,hogy se ne túl erős se ne túl puha legyen kb. ott jó én izlésemnek.
Ha nem görbült és egyenletes akkor jó a lamella.
Fémlammelán minimnális megégés esetén picit megcsiszolható ésszel és gond nélkül használható!
Én tuti gyárit raknék bele,mert sok utángyártott nem forgásirányos a kopás szempontjából ez jó dolog.
Én 13000-ért vettem Tourmax kopót, fémet csak gyárit kapsz, de azt akkor kell cserélni ha meg vannak égve, ebből is a legvastagabbat tettem mindenhova /3000 per darab, 6, vagy 7 van belőle/ plusz erősített ZX9R Lucas rugók durva 3000, ezáltal anti hopping kilőve hálisten.
Nekem kellene a kawához idom rész csak az a baj, hogy nem sprehelem a németet egyáltalán! Megköszönném ha segítenétek! Nekem a két beömlő kellene ami az idombol megy a levegőszűrőig de abbol minden műanyag darabja kellene még a fedő része is. Sajna nekem az valami béna kokányolta rá, így vettem sajna.
Előre is kösz a segítséget
Hali mindenkinek.Nem tudjátok véletlenül hogy milyen fékbetét kell a hátsó fékhez.Mármint méretre vagy valamilyen sorszám alapján.Ferodoval valakinek valamilyen tapasztalata?
Elöre is köszi.
Ja na milyen volt madaras, láttam az enyémen kívül még két 7-est ott
Na mit találtam én a madarasi képek között.
Szerintem gyönyörű
Mármint nem Jaku meg Zacsi hanem a mocim.
Az össz vastagságot kell összeválogatni táblázat szerint az antihopping közepére,hogy se ne túl erős se ne túl puha legyen kb. ott jó én izlésemnek.
Ha nem görbült és egyenletes akkor jó a lamella.
Fémlammelán minimnális megégés esetén picit megcsiszolható ésszel és gond nélkül használható!
Én tuti gyárit raknék bele,mert sok utángyártott nem forgásirányos a kopás szempontjából ez jó dolog.
Előre is kösz a segítséget
Úgy néz ki, hogy a szépséghibákon kívül tökéletesen működik a gép.
Ha valakinek, valamilyen idomra van szüksége a heteshez: rengeteg sz.gép előtt töltött óra eredménye, de megvan! ! kl-motoparts.de !
Szép a gép!
thx janav
pl nezz szet itt:
http://cgi.ebay.de/ebc-kupplun...
ez 18000-ert itthon van
40korul lattam nem tudom korrek ar e erte :s ha van tippetek
csak nyugodtan
Ati, a piros 7-es szerintem en vagyok
Nekem Ferodo van, jól dolgozik. Ott ahol vettem, katalógusból nézték ki nem kellett számozás.
üdv
Elöre is köszi.
Ja na milyen volt madaras, láttam az enyémen kívül még két 7-est ott
Ha addig nem jön közbe semmi 100% ott leszek.