Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénteken kakucsra jön valaki?
A rettentő sebhelyes arcú
Halihó.
Na mit találtam én a madarasi képek között.
Szerintem gyönyörű
Mármint nem Jaku meg Zacsi hanem a mocim.
Ma még suli de holnap ha végzek és isten is úgy akarja délután Jászboldogházi mocistali,jön ki valaki innen?
Én gyárit raknám bele,lehet drága de tuti jól fog és nem eszi szarrá a tárcsát se!
Bontóból gyárit :)

Az össz vastagságot kell összeválogatni táblázat szerint az antihopping közepére,hogy se ne túl erős se ne túl puha legyen kb. ott jó én izlésemnek.
Ha nem görbült és egyenletes akkor jó a lamella.
Fémlammelán minimnális megégés esetén picit megcsiszolható ésszel és gond nélkül használható!
Én tuti gyárit raknék bele,mert sok utángyártott nem forgásirányos a kopás szempontjából ez jó dolog.
Teljesen itthon, Fehérváron egy motorosboltban vettem a lamellát+rugót, kawa márkakereskedésben a fémeket.
ebayrol ? vagy valami itthoni forras ?
Én 13000-ért vettem Tourmax kopót, fémet csak gyárit kapsz, de azt akkor kell cserélni ha meg vannak égve, ebből is a legvastagabbat tettem mindenhova /3000 per darab, 6, vagy 7 van belőle/ plusz erősített ZX9R Lucas rugók durva 3000, ezáltal anti hopping kilőve hálisten.
Nekem kellene a kawához idom rész csak az a baj, hogy nem sprehelem a németet egyáltalán! Megköszönném ha segítenétek! Nekem a két beömlő kellene ami az idombol megy a levegőszűrőig de abbol minden műanyag darabja kellene még a fedő része is. Sajna nekem az valami béna kokányolta rá, így vettem sajna.
Előre is kösz a segítséget
!1200! km: ebből az út 1/3-án eső(első sárvédő nélkül, de nem volt gond).
Úgy néz ki, hogy a szépséghibákon kívül tökéletesen működik a gép.

Ha valakinek, valamilyen idomra van szüksége a heteshez: rengeteg sz.gép előtt töltött óra eredménye, de megvan! ! kl-motoparts.de !
így hogy mondod
Szép a gép!
:) a nemetek eszembe sem jutottak
thx janav
A 40 az jo, csak euroban

pl nezz szet itt:

http://cgi.ebay.de/ebc-kupplun...

ez 18000-ert itthon van
Kuplunglamellarol van valakinek infoja honnan erdemes ?
40korul lattam nem tudom korrek ar e erte :s ha van tippetek
csak nyugodtan
Lehet en is jovok 15-en kakucsra

Ati, a piros 7-es szerintem en vagyok
Hali!
Nekem Ferodo van, jól dolgozik. Ott ahol vettem, katalógusból nézték ki nem kellett számozás.
üdv
Öszintén megmondom nem emlékszem rá.
itt ezen az oldalon valamelyik képen már nem tudom. a pirosat te láttad?
Hát az úgy volt hogy volt egymás mellett kettő 7-es és abba a sorba úgy 7 motorral arrébbb az enyém.Milyen képen láttad?
én a tiedet nem láttam csak valamelyik képen, de volt még egy piros is
Hali mindenkinek.Nem tudjátok véletlenül hogy milyen fékbetét kell a hátsó fékhez.Mármint méretre vagy valamilyen sorszám alapján.Ferodoval valakinek valamilyen tapasztalata?
Elöre is köszi.
Ja na milyen volt madaras, láttam az enyémen kívül még két 7-est ott
Talán mi is betársulunk
Egész hétvégén jól ment a 12-es és így nyertem!
15. péntek 13.00tól jön valaki Kakucsra?Nekem bevan tervezve.
Ha addig nem jön közbe semmi 100% ott leszek.