Kérdésem a következő. Téged nem érdekelne az én lámpám? Azon matekoltunk a Piller mesternél, akit említettem, hogy ott lakik a garázsod mögötti utcában, hogy erre a lámpára rámenne egy az egyben a tefajta lámpabúrád. Aszonta még "E" jelet is tudna rá kreálni. Árban meg megegyeznénk.
Hali! Ráérnél valamikor a közeljövőben összefutni? Úgy tudom a te gépeden USÁs lámpa van és kíváncsi lennék, hogy a búrája mennyire olyan mint az európaié, leszámítva a E betűt. Jól emlékszem, hogy te is projektoros lámpát keresel?
Kakucsról hazafele kaptam egy követ a lámpabúrámba, be is repedt. Bontóban 50 papir egy ilyen fos. Valakinek nincs tippje? Az lenne a kérdés, hogy a szimmetrikus lámpás angol modellnek a búrája rámehet e az európaira, mer olyat íbéjen olcsón lehet szerezni. De ha valakinek van esetleg elfekvőben ilyen, amit kétlek, az szóljon
Jó az a végiggangolás... ha én is szétszedném/összeraknám magamnak,vagy egy hozzád hasonló lelkiismeretes (és motoros) szerelővel megnézetném a kicsikét. Eddigi tapasztalatok alapján nagy a szerelem,de a bizalom még nem alakult ki köztünk. nem ismerem a tipust és nem tudom milyennek kellene lennie ha minden passzol. Vannak idegesítő részletek,mint például a felső villahíd mintha ferde lenne... az első felni megpatkázva (időpontom már van görgőzésre) ami beárnyékolja az örömömet és visszafogja a csuklómat. Tehát tényleg jó lenne összefutni...
Nem vagytok semmik, ha kakucsra jártok.. marha "fárasztó" pálya. Én is gurultam rajta egyszer,és kivoltam
na de nem is vagyok nagy csapatós/pályázó figura. Remélem azért valahol összefutunk.majd lesem a posztokat,hová megy a falka
Szopják le de az időjárás is meg a mellszépségversenyen lévő csaj,mivel irtam neki iwiwen de esélyem sincs nála aztmondta.Sebaj nőből van csomó:)
Tom a szemüvegen leszedjem a kawasaki matricát vagy ne?Ha igen mivel?
Vettem olyat mint a tied asszem.3pár lencsével és fekete de alakra olyan mint a tied ami 14e-30%.
Végre turázáskor nemvakít a nap.
Még egyáltalán nem tettem vele semmit. Március elején vettem a kincset és azóta megy,teszi a dolgát.Nagyon szép hangja van a motornak és a kis csilingelés előtt csak a kihajtás oldalon lévő olajszivárgás zavart. (pár csepp a falszteron) Hozzá tenném,hogy kímélem,általában 6-8 000 fordulatnál nem huzatom tovább. Mégis csak egy 20 éves bringa,már nem illik állandóan nyúzni
De tudja amit kell. Multkor kinyujtóztattam a lábát,és 220 magasságában az M3 autópályán szépen letépte a menetszél az első sárvédőt,és magával rántotta az eke alját is.... Baromira beszartam,akkorát szólt mint állat.
Péntek még képlékeny,de nem kizárt.
Ha hallanád Pintó haverom H1 gépét már 2éve baszogatom,hogy
összes láncot cserélje ki mert az már annyira kezd szólni.Nagyon
túlvannak méretezve bár tény én parázok azóta a késői cserétől
amikor a gpx750r ben nekem elszakadt 11800nál asszem harmadik
gangoláskor:)
Ha gondolod akkor dobj egy mailt a marko.szabolcs kukac freemail.hu ra és én össze irom valamikor pontosan mi a cikkszámuk az alkatrészeknek ami a cseréhez szükséges te meg rákérdezel mibe kerül és ha lesz pénzed megveszed.Azt maximum beütemezünk egy hétvégét a cserére majd julius-agusztus felé.Gondolom addig nem mész olyan sokat.
Hangját meg szivesen meghallgatnám,hogyha kijösz pénteken Kakucsra.
Szelephézagot mikor állítotál rajta?Mert hézagállításhoz kikel venni a vezérmülánc feszítőt és akkor szemrevételezni lehetett a lánc nyulását akár a feszítő helyzetéből is.
Nagyon olcsón tudok 2forrásból is hézagolókorongot ha kell.
(Ez bárkinek szól)
Régen a Vidi parkolóban voltunk, de ott talán még Te is voltál, aztán eldózerolták, azóta nem nagyon. Banda is széthullott utána. Télen kijártunk pajor kútra az éterembe, de azóta nem nagyon. Hét közben meg mindenki dolgozik, legtöbbször én is éjjel, úgyhogy elég esélytelen. Hétvégén meg nyáron sokszor balatonon bandázunk, meg motorozunk. Mostanában csocsózni járunk egy eldugott kis kocsmába a budai úton.
Mindenképpen ragaszkodom hozzád,ha kell kivárok. Az igazság az,hogy csak féltem a kicsikémet,nincs csunya hangja,csak 2 napja lett egy kicsi zörej ami a lánccsörgéshez hasonlít és terhelés alatt alacsony fordulaton jelentkezik. Beszartam az aggódástól,ezért sikoltozom neked. Saját kútfőből nem tudnám megoldani a dolgot,nem szereltem még szét annyira... Egy olajcserét bármikor levezénylek,na de ez már felér egy szívműtéttel
Ugyhogy várok!
http://www.teszvesz.hu/item638...
Legaláb
b nem 50 ezer pénz.
Teljesen mindegy mikor mert nagyon ráérek!
Csak annyit kérek hogy a garázsomnál találkozzunk.
OK?
Nem vagytok semmik, ha kakucsra jártok.. marha "fárasztó" pálya. Én is gurultam rajta egyszer,és kivoltam
na de nem is vagyok nagy csapatós/pályázó figura. Remélem azért valahol összefutunk.majd lesem a posztokat,hová megy a falka
Olajszivárgás jöhet több helyről is.
Ezekszerint oda a péntek :(
Csilingelést valamikor meglessük,csak futnánk már össze.
Tom a szemüvegen leszedjem a kawasaki matricát vagy ne?Ha igen mivel?
Vettem olyat mint a tied asszem.3pár lencsével és fekete de alakra olyan mint a tied ami 14e-30%.
Végre turázáskor nemvakít a nap.
De tudja amit kell. Multkor kinyujtóztattam a lábát,és 220 magasságában az M3 autópályán szépen letépte a menetszél az első sárvédőt,és magával rántotta az eke alját is.... Baromira beszartam,akkorát szólt mint állat.
Péntek még képlékeny,de nem kizárt.
1.Tom
2.Balázs
3.kawabiker
4.?
összes láncot cserélje ki mert az már annyira kezd szólni.Nagyon
túlvannak méretezve bár tény én parázok azóta a késői cserétől
amikor a gpx750r ben nekem elszakadt 11800nál asszem harmadik
gangoláskor:)
Ha gondolod akkor dobj egy mailt a marko.szabolcs kukac freemail.hu ra és én össze irom valamikor pontosan mi a cikkszámuk az alkatrészeknek ami a cseréhez szükséges te meg rákérdezel mibe kerül és ha lesz pénzed megveszed.Azt maximum beütemezünk egy hétvégét a cserére majd julius-agusztus felé.Gondolom addig nem mész olyan sokat.
Hangját meg szivesen meghallgatnám,hogyha kijösz pénteken Kakucsra.
Szelephézagot mikor állítotál rajta?Mert hézagállításhoz kikel venni a vezérmülánc feszítőt és akkor szemrevételezni lehetett a lánc nyulását akár a feszítő helyzetéből is.
Nagyon olcsón tudok 2forrásból is hézagolókorongot ha kell.
(Ez bárkinek szól)
Ugyhogy várok!