Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs elfelejtve
Fegyverneki Mol kút Mielőtt lekanyarodnánk a 34 es re?
Időpont?
Akkor azt tudom javasolni valahol a 4es mentén benzinkútnál kellene találkozni.
Pl. Szajol fele ahol 4sávos jobb oldalt asszem mol kút.
Egyéb 5let?
Időpont?
Gyere mert jössz egy sörrel
Május 1 Kunmadár Én megyek.
a tervek szerint megyek
944 turbobol volt 88-89 ben 220 lovas is (volt ilyen itthon) es ami meg erdekesebb, 968-bol is volt turbo, de csak 18db keszult belole
aszem 380 loval. Csak jobban ment mint a 911 turbo, ezert nem gyartottak tobbet
2.2turbo 5hengeres audi blokk simán belefér a 924szivó 2.0ba is és az húzható 500ig vagy 1,8t audiTT blokk is.
amugy a 24turbo szériában 170paci.
De a 944turboS szériában 260paci ami elég szép volt 88ban csak sajna azok ritkák és 2M a jelenlegi áruk :(
Nagyon kezes gépek mint motorban a zx7r mindent elnéző baráti futomű.

Május1. Kunmadár valaki?
1x adtam el egy garnitura felnit egz 924 turbora, eleg zsir volt akkor megtetszettek. Eleg ravasz jargany volt, kb 500le.
siman eltuntek alatta a 10x17-es felnik.
jó jó a tököm kivan vele már...
Futomű zsír új most locsolhatom a pénzt a Kjetronik áldott csodás mechanikus 30éves befecskendező rendszere aztán fényezés,kárpitozás,apróságok.Mind a két ajtóra kellene fúllos gumikéder meg vízlehuzógumi,stb.
Sajna az összes 924 egy szakadt,hulladék nem hiába parasztporschénak becézik sajnos, pedig jobb sorsot érdemelnének csak nekem nem tellik jobb sorsot teremteni neki de igyekszem csak kezdek belefáradni...
Azért köszi a dicséretet remélem párév mulva már jobb állapotba lesz.Multkori veterán talin volt egy nyugdijas idős bácsi aki több mint 10éven át csinálta az öreg bömösét!Még üveg az ablakmosó tartály meg fém szerszámos doboz és zsirzószem a vizpumpán meg futoműn,stb valami 60as évekből való bömös volt.A bácsi meg nagyon öreg :) Ott volt a felesége is,nem semmi pár voltak együtt...
Kösz a penteki futamért fiúk! Ismét egy élmény volt Kakucs, csak hamarabb le kellett pattannom, mint szerettem volna.

Jó a 924-ed Kawabiker!
Gyanus,hogy régibb mert hétfő?
Ha volt ilyen tavaly és 11. akor tuti az,de idén nem lesz?
Nem gyantás hogy ez a tavalyi plakát?
ide megyünk?
Május11. de kiveszek rá szabit.
Mi pénz a nevezés?Meg lesz sportmotor kat?Mert SM mocikkal vagy robogokkal együtt nemnevezekbe meg.
orulok, hogy tudtam segiteni
Tomi létszí ha megoldható küld már át az összes képet becsomagolva mailra!
marko.szabolcs@freemail.huuu
Köszike a németből sikerült mindent megtudnom...
Igen hála Istennek végre siker koronázza egy éves fáradalmaimat...
Már csak festjük és guruláááás!
Kösziiiii
Csak összeáll a gép? Nekem van angolnyelvű, jó minőségű, de viszonylag nagy terjedelemben.
Szerintem egy körül már ott leszünk, csörögj rám azért ha kijössz.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki ért a Kawa ZX7R-hez...
Elkezdtem végre összerakni a gépemet csak a csövezésnél (víz, benzin, levegő) elakadtam...
Ha valakinek lenne leírása hozzá vagy egyéb segítség nagyon meghálálnám...
Egy éve nem tudtam használni a kicsikémet és most a siker küszöbén ez hátráltat...
Segítsetek please!
Mikorra mesz ki?
Megprobalok akkor ellogni melobol
Ugye ez nem egy pár markolat? vagy szelepsapka?
Nem mondanak szar időt, remélem 4-ről nem ment feljebb, legutóbb annyi volt tavaly szeptemberben. Gyere