Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lökjí bele 5.1-et. Baja nem lesz.
Kössssszépen!
Előre is THX ! Ez a Te "összekötődné' " is 4 db betét jelentene, vagyis komplettN +lennék vele ELŐRE ?
Igen tudok! Leinfozom neked és lealkudom jó árba!ennél olcsóbb lesz! max 14000 de lesz lejjebb is az ára (remélem)
Köszi Roli, de +mondom Őszintén, hogy "forgóalkatrészt" csak újba !
Felhívtad a srácot, akit linkeltem neked a kuplunggal kapcsolatban?
Szeva!

Nem biztos, hogy megoldja az olajcsere. Ha átmozgatja az ember egy kicsit a fékdugattyúkat vagy ki is takarítja, akkor könnyebben fognak mozogni, így nem kell annyira behúznod a fékkart.
Aha, én 10est max. a szememmel óhajtok, úgysem tudnám kihasználni, nekem ez is sok.....
Min. rugók, remélem lamellaszettet nem kéne cserélni !
Tínyleg Ferodo tekintetben az előbbi linkes típusra tucc nekem mondani 1 hozzávetőlegeset ? (rá- ér)
Nem is tudtam, hogy beszart a kuplungod! Mi baja van?
Ja utánna fent maradtam pesten aztán kimentem a ringre hétfőn és lófaszt kaptam érte! Ennyit a buzi pöcs agyonsztárolt Gáborkánkról!
Motorral még nemsok minden! Most lefényezem télen aztán eladom és veszek egy 10-est vagy rolii 6-át
ÁÁÁÁ, dehogy.... Csak a lájmot hagytam ki sajna, de valóban Veletek vótam, amikor is bexart a kuplungom(azóta is xar, me' má' dincs kedvM +csinyányi, csak télN), illetve hát Brék motorja +atta magát...:)
Amúgy a Talma napon is vótatok, amit gondolom azóta is bánsz, főleg, hogy Kőszegről Lbaxtá' vagy 10rongyost a tankolásra....
Ezek ilyN Negatív napok vótak számunkra ! Helyzet a motorváltással kapcsolatban ?
Akkor is köszi .
mindig segítek ha tudok nem kell köszönni
Nem te voltál velünk együtt a ringen? 3. kawa napon
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi . Várom akkor.
Ez van, már több, mint 2 éve, de úgy igazábú' legalább 1 éve rodhattú' vártam má'(n) erre, hogy l1N 1 gátlóm, & most Lgyött a pillanat, osz' nem vót időm habozgatni... (az ÉL-L-MES patkányok má' csak ilyenek......)
Má'(n) csak 1 faja carbon-os puffancs kíne !
szia
megvan igen és holnap melesza gyertya is ok? ha minden jól mey holnap küldöm és a héten nálad is lesz
Persze persze LieBiNG . Már azt hittem megfeledkeztél rólam kicsit aggódtam,hogy nem lesz gyergyuszka .
Címem meg van még amúgy?
Hi(Hé) Joe ! Tényleg simán megfelel ezekbe a FERODO szinteres fíkbetít ?
A Biker-World-be simán +érné a téma !
Ittene a KM-S link hozzája : http://www.biker-world.hu/kate...
gyertya kell akkor msot Go? tutira?
Kupakra rávan irva mi való bele! Dot4 elvileg! Nyugottan belerakhatod az 5.1-et is! Baja nem lesz neki!
Oké elekrola636 de ha 5.1 van benne akkor azt miről ismerem fel mert nem rakhatok bele akkor DOT4-et s forditva vagy igen?, mert én úgy tudom,hogy nem és ki kell mosni a rendszert de mivel? és mennyibe van?
és persze Ferodo betét.
Motul Rbf 600.
CSAK ez vált be.valszeg megoldja a problámádat.azzal a radiális fékkel más baj már nem lehet...
Gondolom DOT 4, v 5.1
Szasztok srácok

Lenne egy kérdésem most vettem egy 04 -es kawát és szeretném lecserélni a fék oilt de nem tudom,hogy milyen van benne,hogy tudnám megállapítani vagy mit javasoltok, mert még a gyári oil van benne.
köszi