Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen, remélem tényleg csak ennyi a baja.
Köszönöm a segitséget.
4 szakszervizben sem tudtak segiteni.
Szóval köszönöm.
Sziasztok, 03/04-eshez keresek lábtartót (párban) válságáron, ha tud valaki szóljon, köszi.
Szia Lajos!

Valószínűleg az exup bowdent kellene utánállítani. (Vagy túl feszes, vagy túl laza és nem tudja elvégezni a selftesztet)
Tisztelt 636,6r tulajdonosok!
Van pár eladó cuccom 2005-2008as 636hoz ,6r-hez ha érdekel valakit.Fejidomok,lámpák,oldalidomok,farokidomok,sárv
édők sérültek is épek is.Amig a készlet tart! inkább csak hivjatok!
köszi 06309525865
Sziasztok.Tudtok segiteni,2005 ös 636 om van.
Télen szét volt szedve,és miota összeraktam menet közben folyamatosan világit a immobiliser lámpa.Mit lehet vele tenni?
Köszi
Sziasztok.

Kawasaki zx636r 2003-as motorhoz keresek jobb oldali lábtartó konzolt.
Ha valakinek van akkor jelentkezen.
Email: fireblade06@freemail.hu

Köszi
RészMről bővN elég ez a 6os 3as 6os 1más mellé leírva... (úgyhogy nem)
mondjuk utcán viszonylag keveset motorozom én a belvárosban lakok.. a főtértől kb 4 perc..

LX
Vágom, már emlékszem. Sv-vel nyomtam, de azóta összecsuktam egy gixxert és most ninjázok de nagyon . Azt hallottam idén 10est vettél..
laktam ott pár évig... a nejem és a családja. anyósék még mindig kint nyomják, így ott van hely a cuccoknak, a panelban meg nem van...
skanzen felé, sztaravoda...
én is néztem az adatlapod, nem is értem, hogy nem találkoztunk
Freon vazze'..
Te szentendrei vagy?

LX
Hi, elvileg ott ahol TE... :)
Tavaly mintha gurultunk volna 1ütt 1 Mátrakört 1 jóval tapasztaltabb bollyal ... :) Akkoriban 1 "sárgasággal VÓTÁ ", ami SV névre hallgatott
Balyone: Te merre laksz?
Telefonos elérhetőség továbbra is kellene.... (úgy gyorsabb)
A helyzet, hogy én de. 10 től leszek Pesten, de leszek a 3 kerbe is (onnan pont 1 köpet lenne Szendre).....
Kawaestre nem jössz pl. ? Mondjuk értem, hogy akkor sem lesz időd "kibányászni" a dolgokat ......
7vége már lehet nekem késő sajna...
az a baj, hogy holnap nem jó nekem, mert meló van... én óbudán lakom, a cuccok pedig szentendrén a pincében... leghamarabb hétvégén tudom kiásni! a kuplungkar végén a 'gömb-bôl' fogyott egy kicsi...
a lábtartóhoz akkor a sarokvédô 'szárnyacska' kell?
Szia ! Feltétlenül érdekelne mind2, mondjuk attól függően, hogy mennyire karcos a kuplungkar.....
Igen, csak maga a lábtartó kéne(amin konkrétan a bal csizma sarka van.. :) )
"Acc" 1 további telefonos elérhetőséget ? Holnap pont tartózkodnék Pesten... (19-én)
03-04-es 636 tulajok figyelem!

Van egy eladó 300-as féktárcsa kitem, a 10 mm-es nyeregtávtartókkal és a szükséges hosszabb csavarokkal együtt. Az egész szettet csak fel kell pattintani, és máris bikább féketek van. Joe vagy Perec tud nyilatkozni a javult fékhatásról...
Válság áron 30.000,- ért vihetô az egész szett! Csak most, csak nektek!
van egy picit karcos kupungkarom és lábtartóm is van... csak a taposó része kell ugye?
Hi ! Kuplungkar, ill. bal oldali első lábtartó (konzol Nélkül) ? Ilyesmid nincs véletlenül ?
Sziasztok ! Vki nem tud véletlen segíteni kuplungkar, ill. bal lábtartó (első, & konzol nélkül) ügyben '05 & '06 636 hoz ?
Eléggé +lepett miko' Ldőt vLM..... így 50%-os lett mind2
Helló!
Tudna valaki segíten? Nem jövök rá, hogy hogyan kell átállítani az órát mph-ról kmh-ra? meg van egy pár darab alkatrészem 05-06-os 636-hoz.
Márkatársak!

Az első betétem cserére szorul, mit ajánlatok?

2004-es Kawasaki Zx6R 636 –hoz első fékbetét szett, mind két oldalra.
ja ez lett összetörve.légbeömlőt vett már fater az idomok meg meg lesznek csinálva. lámpa kellett volna előre de most mondta hogy lesz már az is úgyhogy talán más nem kell de azért köszi a segítséget.
havamenyek hovahova?