Szevasztok!
A segítségeteket kérném!
Egyik barátomnak van egy 2004-es 636-a, és ugye bár nincs rajta kormánylengéscsillapító, és szeretné felruházni a motorját vele!
Valamelyik hirdetésben talált, csak nem tudja, hogy a 34 vagy a 38cm hosszúságú a megfelelő rá!
Ha valamelyikőtök tudna segíteni azt nagyon szépen megköszönnénk!
További szép napot!
Sziasztok!
biztos nem. én is rajta v.ok az ügyön
márc 19 .ig még várok, hátha csodát látok a kiállitáson.
nem igaz ám , h. a hülye magyar nem forgalmazza.
csak azt az elavult drága, 30cm hosszu szarokat majmolják.
igen, ha neked esedékes lesz, értekeznünk kellene.
különben találtam mást is, és jó az is nagyon.
goglbe ird be: gpr v4
vagy az elődje :gpr v http://www.gprstabilizer.com/
fékolajat évkezdés előtt mindenképp cserélj...szivárgásokatt keress kutass szüntess,szereld ki a kerekeket,ellenőrizd a centírozást elől,nézd meg a fékbetét vastagságát,nézd meg a láncnyúlást,szerezz be hátsó emelőt...ezek a legalapabb dolgok...szar ugy kezdeni az első pályanapot hogy nyilvánvaló hiba kibukik és ugrott a befizetett lóvé...
jól tetted..ha köll benne valami segítség kiabálj nyugodtan beszéltem egyszer kétszer a sráccal...igen ,a ringen összefutottunk néhányszor,azt hiszem a videóimon is rajta van.
Jó reggelt Crazy! Igen ismerheted a motort,Gulyás Lacié volt Kazincbarcikai srác a Hungaroringen szokott pályázni,tőle vettem Január végén.Ismered talán?
Jó reggelt!igen így van nulla pálya tapasztalat,de mentem többször is már 750es gixerrel és az nagyon bejött.És volt ez a lehetőség hogy megvegyem a kawát és belevágtam mert nagyon tetszik a gyorsasági!
Az már telószár...
Sokkal de sokkal de sokkal kissebb ami rá való.
Nem tudom mekkora, de tutira kissebb.