Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van.használd.
ZX9-nél már láttam ilyet. Abban az esetben melegem kisimult a dolog. Nála a szelephézag rendben volt.
zx636-2003-as a motor hidegen eggy szelep igen hangos .mennyi a szelephézag értékek segítsetek! vagy van-e más megoldás a zaj csökkentésére! kössz!
igen ez az .ebből 2 szett kell
csak a főfékhenger karmantyúit zabálgatja meg..baja nem lesz...azért van ráírva hogy DOT 4 mert DOTNÉGY kell bele
Oké majd szólj ha netán kell!
Én is ettől a sráctól vettem, nagyon korrek és megbízható! Valamint én is rbf-et használok és elég zsír
www.motulolaj.extra.hu

Itt találsz ilyen fékolajat.
Hol lehet rbf-et venni?
Tegnap megjártam négy elvileg motul-os szaküzletet, mindenki ismeri, meg volt is valamikor, de drága oszt nincsen.
Köszi, vágom én is 17.700 / pár , de 30é' +kapnám Cegléden.....
Nissin 13.400 FT /pár , van kínálat bőven ! :)
Liebing még1x köszi, most vágtak + 30rongyra, persze, hogy nem motorral, ez idegesít a legjobban... Úgyhogy +inn' csak aszt tuom mondanyi, hogy a K-Élet ! Lehet, hogy csak "télvíz" idején jutok L arrra a pontra, hogy "betétezzek"...
Jaja, ez a menő !
Ne OFF-oljál pls zavaró! Köszi Csáó
pontossan! Ha azt akarják csinálni átlehetne menni oda! De ne is részletezzük, maradjunk a motoroknál mi!
Nem véletlenül hanyagolom már azt is. Minek még egy LFP?
msn?

balione gondold meg mert szerintem ez nagyon jó és korrekt ár is! Posta 1690ft Számold ki hogy hogyan jössz ki! 1tank benzin a minimum amit sporolsz! (nekem nincs hasznom rajt)
Tudom, én ezért írtam le, hogy mennyi a gyári!
Tényleg össze kéne hozni
Rolii én 25.000-be hozom

Vhogy össze kéne hozni a motorod megvételét! Ki kéne találni vmit
1 garnitúra gyári első fékbetét 36 eFt előre! A hátsó is 16 rongyba kerül.
Egyszerre 4-et tudsz venni mert anyi van egy csomagba!
Lucas is nagyon jó betét semmivel sem rosszabb mint a ferrodo!
Nem kell újra kérdezned! De mikor kéne kb?

A másik forumba meg olvas be és rájössz! Az lett a chat forum már köze nincs a témáknak a motorohoz és elég sokan bunkózgatnak másokkal akik ezt szóvátették! Kb ennyi van ott!
Ezért ez lett az a rész ahol a motorokkal való irogatás van Muja ötlete lapján!
Neked mért kell állandóan megerőszakolni a magyar nyelvet? ez a raj?
Azt A K -pont élet ! Nyóc dárab ! Ha kinek van annyi Píze ?
Olyat nem lehet, hogy 2-őt veszek, osz' maj' lesz vhogy ? Köszi az utánajárogatást, a Lucas is elég +bízható téma lenne, csak más a neve ? vagy azért 1 Ferodo sokkal többet kibír ? Illetve ha nem most rögtön kíne, akko' újra + köll kírdeznem Tőled a árakot ?

Ui: Amúgy mi lett ezzel a 36-os fórummal, hogy így +indút osz' hamvaibú(PG) főtámadott ?
Szevasz Ádám!
Szarul idén már nem megy el az biztos! 10-est szeretnék már beszéltem az emberkével is csak a motorom eladása miatt nemtudtam megvenni még! De lehetséges, hogy 2005-ös 6os lesz belőle!
Szasz Liebing, hogy állsz a motor eladással? És mi lesz a jövő évi projekt?
szevasz Balyone!
14600 helyett tudtam szerezni neked 12500-ért de ez egy oldal tehát 25.000 lenne mind a kettőre!
Van még Lucas is 11500-ért tehát 23.000!
Ha kell vmelyik szólj és rendelem is neked! Mind a kettő szinter betét!
köszi barátom!