Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zözmi, az Interwheel-en tuti találsz.
Sziasztok.
2005-ös ZX-6-hoz szeretnék sportdobot. Ha valakinek van eladó,vagy jó áron tud szerezni jelezzen.
Köszi
Köcce az infot. Csak azért kérdeztem, mert hozni akartam kintről egy sérültet. De úgylátom lemondok róla, mert legalább annyiba lenne mint egy ép.
Hali!

A cuccok szinte teljesen új állapotban vannak. Az elejéhez első sárvédőm, fejidomom, első lámpám, fejidom belső burkolatok j-b oldali, ha kellenek oldalidomok, indexekkel, meg a gázmarkolat melletti vészleállító kapcsolókonzol a féklámpa mikrokapcsolójával. Árak: fejidom: 70, e. lámpa: 60, e. sárvédő: 18, fejidom belső burkolat: 8/db, oldalidom: 45/db, e. index: 7/db, kapcsolókonzol: 7 eft.
telefon számom: 06-30-859-0939. e-mailom: karidoki@axelero.hu. Jövő hét hétfőtől péntekig nem leszek itthon, tehát nem fogsz tudni elérni ekkor.

Ja, a moci titán-ezüst színű és olyan állapotban vannak a cuccok, hogy nyugodtan felteheted, nem kell festeni.
Úgy is megegyezhetünk, hogy a motorom komplett fényezett cuccait odaadom (tankkal, mindennel), Te meg cserébe adod a Te sérült/törött cuccaidat és csak egy közösen kialkudott különbözetet fizetsz. Ezzel megspórolod a fényezés költségét és tuti, hogy gyári lesz a gép. Gondold át.

Üdv: Karesz
hívd ezt a számot. 06306642052
neki van egy tökéletes állapotú, fényezett.... úgy emlékszem Ő el akarja adni!
andrás a neve
Hello!
Tudsz árakat mondani? Minden érdekel ami az elejéhez van.
Sziasztok!

"05-ös 636-oshoz vannak utcai alkatrészeim. Lámpák, tükrök, idomok, stb. Ha valakit érdekel, biztosan megegyezünk. Keresnék ugyanehhez a mocihoz pályaidomgarnitúrát kompletten. Használt is jó, ha kicsit sérült az sem baj.
Ma olvastam bizonyos KLEEN Air mod-ról, ami vmiféle szekunder levegőrendszer asszem és, h ezt az usákokban előszeretettel eltávolítják, mert javítja a gázreakciót, némi többletteljesítményt ad és nem ropog utána a kipuff gázelvételkor(ez spec nekem teccik). Hasonlóképp a Suzukiknál is van egy ilyen rendszer amit lepaterolnak sokan. Azért is kérdem, mert mikor vettem a mocit Pécsen, a tulaj mondta, h ha visszaviszem szervizre akkor vmi apróságot okosítanak rajta amitől kap egy kis pluszt de végülis máshol szervizeltem(Pécs qrva messze van) így ezt nem tudtam meg.
Tapasztalat esetleg vélemény? Itthon megcsinálta vki?
Hello Krisz,

adaptáltam Túró beállításait, és azok jónak tűnnek, most azt hiszem egy ideig nem bántom
Egyébként B.Ú.É.K.

LX
Hello LX!

Hogy állsz a futómű kérdéssel?
Szerintem a panonringen olyan 2.00-ig a hungaroringen pedig 1.56-ig ne nyulj a gyári futóműhöz. Semmi értelme. Cak gyakorolni kell azzal ami van.
Sokat kell menni és megjönnek az idők.
Kellemes ünnepeket.
Jó motorozást a 2006-os évben.

Üdv: Krisz #16

az... bele lehetne tenni a csomagba....

LX
Zsubaby: bízom benne hogy hamar visszatér az emlékezeted mert így nem fox kelleni ...

Naaa, rémlik már valami a közös múltunkból?
kreatív csalás! :o)
a q....a ...... mekkora köcsögök....

LX
ésszel emberek!
együtt mentek, tehát jár a lábatok.
jártok... ?!
amúgy be!
még csak most tűnt fel??????

LX
túró, miva" bekattantá"???

iiiiiiiggggeeeeennnn
szeretem a kihívásokat

LX
nem danny? már lx-el???
LX, biztos vagy Te abban, hogy együtt menjünk az emelőért?
ugye mondtam én.....
Te, hogy neked mekkora hátsód van!

LX
na na na na.... Zsu, ez neked zsigerből megy, ezt nem tudod elfelejteni!!!

LX
Andrew, akkor fordítottan: topanvén godlob.

Rég voltál erre, elfelejtettem, hogyan kell vérszívni, szemétkedni vagy okoskodni.