Sziasztok...jó volt a tegnap esti motorozás csak elfogyott az első betétem tud valaki olcsón esetleg gyárit vagy Ferrodot 2007-es Zx-6R hez előre is kőszönöm...
nagyon közi,de elég messze van. 1600 km-re vagyok.még ha postázom is kb négy nap oda és négy vissza.de aloszinü a sport dob miatt nem is lessz rá szügség.
Megjöttem a Kawa-estről. Volt pár furkó de azért egész jó volt. 3 csoportot indítottak. Futottam egy 2:10.3-at. Break11-nek beszart a gépe valami injektor gond. Perecet úgy kellett felkelteni mert nem is akart kijönni (szemét alak ).
most még megvárom azt a"független szakértői véleményt" de tuti elkérem az ürge elérhetőségiet h vajon mennyire is független.hát jah...vicc ami itt folyik,és utána meg csodálkoznak hogy ha egy kicsit nyugtalanabb ember jól szájbatörli egy székkel.nem gáz...úgyis addig járok rájuk,amíg el nem ismerik h nekem van igazam.meg amúgy kíváncsi lennék h ennek a biztosítónak az igazgatója mit szólna h így beszélnek ott az emberrel aki nem jókedvéből megy oda.
Kíváncsi lennék ha minden ilyen esetben becsületsértési pert indítanának a károsultak vajon módosulna-e a hozzáállásuk a témához. Nem a biztosító ellen hanem a szakértő ellen aki kiállít egy ilyen véleményt. Szépen beperelni és vinni a bíróságra az ürgét, hogy ugyan mi alapján állítja azt amit. Aztán fizethetné a kártérítést plusz a kárigény kamatainak a 3X-át. Egyébként meg tök egyértelmű, hogy ki van nekik adva, hogy húzzák halasszák az ügyet ahogy lehet. A lényeg, hogy legyen papír! Azzal kell kezdeni jó ne fizessetek. Bemenni. Adja írásba a hülyeségét! Kérem szépen a nevét stb. Holnap jön a feljelentés. Nem a biztosító ellen. Maga ellen! Mert a biztosító majd annyit mond kérem a munkatársunknak ez a véleménye. Ez meg nem más mint foglalkozás körében elkövetet károkozás. Már ha van ilyen.
Pesten 13 ker. pannónia és ipoly u sarka.
LX
Nem találom perecet!
LX
akkor majd ott!
lazulok egy picit addig!