Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok...jó volt a tegnap esti motorozás csak elfogyott az első betétem tud valaki olcsón esetleg gyárit vagy Ferrodot 2007-es Zx-6R hez előre is kőszönöm...
DIDI500 Ezt a fúrkos dolgot ugye nem rám értetted?
nagyon közi,de elég messze van. 1600 km-re vagyok.még ha postázom is kb négy nap oda és négy vissza.de aloszinü a sport dob miatt nem is lessz rá szügség.
google: motortekercselés
Pesten 13 ker. pannónia és ipoly u sarka.
Még, még, még, a Hungaroringről!
a név marad Te kis homokvár..

LX
Mostmár jó lenne ha megváltoztatnád a neved te köcsög EX kawás!
Isten, Király, Császárság volt Hungaroringen!
akra dob van rajta.akkor ezek szerint nem is kell kicserélni akkor sem elromlott?
hi!hol csinálják ezt a tekercselést?
Megjöttem a Kawa-estről. Volt pár furkó de azért egész jó volt. 3 csoportot indítottak. Futottam egy 2:10.3-at. Break11-nek beszart a gépe valami injektor gond. Perecet úgy kellett felkelteni mert nem is akart kijönni (szemét alak ).
break11 nem a gyári rendszer van rajta hanem egy akrapovic rendszerem van.tehát akkor ott nem is szabályoz semmit az a cucc?
bocs. Jobbulást!
biza baj van.. gipszbe van a kezem
Baj van srácok!4
Nem találom perecet!
azz.. itt már gyülekeznek az esőfelhők... mióta nem vagyok kawás, egy igazi kötsög lettem...

LX
Amúgy tökéletes időnk lesz.

akkor majd ott!
lazulok egy picit addig!
Ez a minimum.
Tibi akkor megvárunk a shell-en! Fél5-ig szemügyre veszem a Muja motorját
most még megvárom azt a"független szakértői véleményt" de tuti elkérem az ürge elérhetőségiet h vajon mennyire is független.hát jah...vicc ami itt folyik,és utána meg csodálkoznak hogy ha egy kicsit nyugtalanabb ember jól szájbatörli egy székkel.nem gáz...úgyis addig járok rájuk,amíg el nem ismerik h nekem van igazam.meg amúgy kíváncsi lennék h ennek a biztosítónak az igazgatója mit szólna h így beszélnek ott az emberrel aki nem jókedvéből megy oda.
Kíváncsi lennék ha minden ilyen esetben becsületsértési pert indítanának a károsultak vajon módosulna-e a hozzáállásuk a témához. Nem a biztosító ellen hanem a szakértő ellen aki kiállít egy ilyen véleményt. Szépen beperelni és vinni a bíróságra az ürgét, hogy ugyan mi alapján állítja azt amit. Aztán fizethetné a kártérítést plusz a kárigény kamatainak a 3X-át. Egyébként meg tök egyértelmű, hogy ki van nekik adva, hogy húzzák halasszák az ügyet ahogy lehet. A lényeg, hogy legyen papír! Azzal kell kezdeni jó ne fizessetek. Bemenni. Adja írásba a hülyeségét! Kérem szépen a nevét stb. Holnap jön a feljelentés. Nem a biztosító ellen. Maga ellen! Mert a biztosító majd annyit mond kérem a munkatársunknak ez a véleménye. Ez meg nem más mint foglalkozás körében elkövetet károkozás. Már ha van ilyen.
Jó nagy Isten állatkertje.