segítsetek.egy pár spanom bedobta az ötletet,hogy vágjak le a dobomból merhogy az jó lesz nekem van ennek valamilyen káros hatása vagy csak szánjak rá egy 7végét és essek neki?
laji78 vidd szervizbe aztán elalszik . De most komolyan, mert lehet hogy valami gebasz van. Csak azért merem ez írni, mert haverom is így járt és a exap vagy exup szelep vagy,hogy kell írni az baszódott el asszem.
Tényleg nem lesz normális köridőm. Az utóbbi 1-1,5 hónapba alig motoroztam, szerintem nem mentem 400 km-nél többet. Tegnap gurultam kicsit. Sajnos el vagyok szokva tőle.
Megkaptam, a ttx valóban nem az én kategóriám. Talán 2-3 pályaév múlva lennék ott, hogy számítana
A 07-08-on még gondolkozom, de most nincs annyim sajna.
07-08 érdekelne inkább, bár a ttx is, csak a pénztárcám manapság nem enged nagyon mélyre nyúlni... de ebayen találtam 60$-ért Küldenél mind2-re árat? matus.adam@freemail.hu. köszi.
segítsetek.egy pár spanom bedobta az ötletet,hogy vágjak le a dobomból merhogy az jó lesz nekem van ennek valamilyen káros hatása vagy csak szánjak rá egy 7végét és essek neki?
köszee
Muja grat a géphez sok baleset mentes km-et .
laji78 vidd szervizbe aztán elalszik . De most komolyan, mert lehet hogy valami gebasz van. Csak azért merem ez írni, mert haverom is így járt és a exap vagy exup szelep vagy,hogy kell írni az baszódott el asszem.
Ha most 2:30 sikerül elsőre, boldog ember leszek.
Ezzel elsőre nem tudom mit fogok alkotni.
Mikó még a ringen dógoztam mint sportbíró, a nissan patrolommal mentem 3,30-as időt. De csak brahiból.
Ha nem, lassítsá!
Ki ér később körbe!
Pereckirályommal mi van?
Pénteken lesz jó idő?
Ki jön ringre?
Mer én megyek...
A 07-08-on még gondolkozom, de most nincs annyim sajna.
LX