Jó reggelt
Az mért van hogy ha hideg, ha meleg egy nagyon pici gázt kell húzni hogy induljon
Ja meg a másik a fejidom tartó ami a kormány felett ívvel azon nekem az egyik rögzítési pont elvan repedve, lehet ezt hegeszteni vagy valahol lehet szerezni ilyet?
ÁÁÁ az csak akkor érne véget, ha egy balesetben vagy nyomorék lennék vagy meghalnék. De mig egy darabba vagyok és mindenem mozog addig motorozni fogok.
Jelenleg odavan szerelőnél. Helyrepofozza a segédvázat meg kikalapálja a tankon lévő horpadásokat. Aztán januárig pénzgyűjtés és kezdődhet a teljes újjáépités.
Ja a lényeg: nem elég, hogy most már van egy rendes motorod, de évente négyszer, nyáron motorozhatsz a Hringen ingyen, a KAWASAKI jóvoltából,
És ha buli is van nem csak motorozás az a LIME PARTY.
A gixxerbe egész életében ez volt (50 000km-nél jár gond nélkül), Tizedesbe 4X raktam aztán a Tutis kolléga uszítására beleraktam az 1500Ft-al drágább Motul 300V-t és mit tapasztaltam? Semmit.
A lime partyról, megtaláltam a linket
Viszont sajna nagy valószínűséggel ezt ki kell hagynom mert dolgoznom kell , de gondolom lesz még valami közös gurulás vagy kisebb találka majd a közeljövőbe, vagy vmikor Azokra ha időm engedi akkor szívesen mennék
Hali!
Szép ez a zűd sárkány, gratulálok hozzá.
A Lime Party, hát ddt500 tudna mesélni: önfeledten körözgetsz a Hringen, jön a "mátra kirája" oszt elsodor, elesel, bukótér, sóderágy...
És a végére olyan arcot vágsz mint aki zűd citromba harapott...
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot
Azon leszek hogy minél több balesetmentes km-et tegyek meg ezzel a csodás paripával
Egyébként ez a Lime Party pontotsan mit takar?
Ja és két kép
Pityu: 3 csoport van, gyorsaság szerint. Ennél nagyobb biztonságot nem fogsz tudni biztosítani a motorodnak, csak ha tényleg a szobában hagyod...