Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szél Imre kisújszállás
1 szavazat az elsore
sikerült tankot vennem 15k-ért.

melyik fejidom legyen? thx a helpet!
valakinek lenne eladó 2000es zx6r-hez balos kormánycsutka?
Go és Break11 köszönöm a segitséget!ugy látszik tényleg az a baj.kiesett egy csavar az ülés alatti kis motorból.elvittem london egyetlen szakszervízébe de csak 18-adikára tudtak idöpontot adni.ugyhogy szerintem megkeresem a csavart és megprobálom visszatenni hátha az segít.
Hi! Cepsa olajat ajánl (árul) a szervíz...Lehet ebből bajom? Pályát nem fog látni a gép, legalábbis a 18-as szervízig biztos nem...
Mar csak 1 megbizhato szerelot kellene talalnom.... aki nem huz le penzzel...
zoli akkor 4kor a shellen! Jólesz az megint?
Vki jön még?
Koszonom szepen a segitseget.
Korongszám függő.
Minden beállítással 20.000-ből ki kell jönnie.
Ha nagyobb hézagot szeretnél az olcsóbb, a kisebb hézag drágább
Szelephezag allitast mennyiert csinalnak mostanaban?
azt nem mondtam...

LX
Motortalan lettél?!
Mert akkor iratkozzál le .. MOST!
jó motor, jó áron... legalábbis én így gondolom.. sz'tem nem kértem sokat, és szerintem rendben van a motor...

LX
Ez gyorsan ment!
igen..

LX
Miért?
Van vevő a gépre?
Van egy fejidomom darabokban, heggesztetni kell. A jobb oldali plexitartó keret szárából hiányzik pár cm. Plexim tutira van...
Na mondjuk egy kicsit is gyorsabb embernek mind1 hogy mennyien vannak egy-egy kawa esten... mert annyi lassú ember van a csoportokban, hogy képtelenség goyrsan menni... és ebben az esetben már a 2,15 is gyors... na de engem ez már nem fog érinteni...

LX
Egy visszapillantóm is van szerintem....
Atis, az exup-al mi lett a gépeden?
Egyenlőre még fekvőgipszem van, de keddtől már járó lessz. Sajna a röntgen filmeket nem adták ide Asszem a következők kellenek: fejidom merevitő konzol, bal oldalidom, faridom, a fejidom kérdéses, lehet az is kell, 2db visszapillantó, 2db irányjelző. De nemsoká pontos állapotfelmérés, és majd irok.
Köszönöm!
Lábad, hogy van?
Járkálsz már?

Röntgenfelvételt kérjük az adatlapra!

Alkatrészlistát írjál és rakd fel ide, hátha van belőle valamink.