Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MOST MEGYEK MEGNÉZNI MERT ASZONDJÁK NEM TALÁLNAK BENNE HIBÁT.

MONDOM AKKÓ biztos nincs.valami kis basz bibi lehet ami igy kiszopat,de hát egy kawa szerelő ezt nem látja?vélemény?szerinted mi lehet?féktávon visszaváltás után ha harmadikban kanyarodnék,kanyar közepén bebassza 4.be.nem viccesfelfelé váltásnál minden oké,szépen marad háromban csak visszafelénél szarózik
Az okés,én meg még nem tudom szombaton megyek vagy vasárnap,de akkor is jó lenne odáig is egy kísérő.Amúgy te ott hol laksz?
mi vann már a váltóddal?

LX
Kéccázé....

Max a dob kellene.. occón!
Adol?
há' minek az neked külön? egyszerűbb ha cseréled a dobot... nem akarom szétbuherálni... meg akkor legalább nem foglalja a dob a helyet a polcon...

LX
Pityu én fent leszek valszleg
Írtam már a srácnak pár sms-t de nem hívogatom még a végén azt hiszi zaklatom .Megpróbálok valaki mást keríteni egy kis hegyi motorozáshoz,ha végkép nem megy hagyom a francba és itthon maradok.
van egy micron rendszerem hozzá.zsír uj kéccázé
Külön mennyi az exup?
az má' nincs... elkelt a mocival együtt...

LX
És sportdobod, nem gyári, exup nélkül?
ha gondolod van egy eladó gyári dobom, exup-pal... ócsóé'

LX
Hali!
Szervómotor 20-30k körül van.
5-10k körül, meg tekercselik.
Nem azt írtam?
A mán 6.
Az exup a powerszelepte nyitja és zárja ami a gyári kipufogóban van (értelem szerűen, ha az lekerül, értelmét veszti az exup). Valószínűleg neked mikor elromlott éppen nyitott állípotban volt. Ha az exupmotorod romlott el, az nagyobb szopás mert az a szervómotor 20-30k körül van. Akkor már inkább vegyél rá egy sportdobot és nem kell exup
Break11-et akartál írni?
Én ott leszek este.
Emu lehet nemjön! De még ráveszem msn-en! Csak legyen fent, meglesem! piszkos anyagiak miatt nem akar jönni!
Akkor már három emberre kell sört hoznod!hehe
Előtte napközben egy túra?
Kimegyünk szlovákia 577, juhtúrós sztrapacska ,haza lime party ,este sör csajok ööö izé , nekem csajom !
Rolii?
Az meg ki?

Az má öt.
Emu, pityu,kawati,hudson, campos,bvalaki11,,,,kisf@szom, ja az ott lesz!
Én irtam perecnek, hogy elkéne menni sörözni valahova!
Azt mondta neki jó, de akkor én viszem a sört!
Kint lesz Roli is!
A lime party napján szabin lesz mindenki....
Kellene rendezni valami okosságot.
Megtaláltam. LFP-be irogat..
Mi biztos büdösek vagyunk neki.

KIk lesznek kint?

ddt
Perec the king
Liebing
Mujahedin
Bár perecről egy hete nem hallottam...
Na az jó!