Igen Joe, ne haragudj de nem úgy jöttek össze a dolgok! Teljesen kiment a fejemből a Leo VInce. Utána jártam az összekötőnek, hogy az mennyibe kerülne, és most nem volt +10-15 ezrem. Inkább elmotorozom gyári kipuffal!
Megvan a gond! Ami a gyújtáskapcsolótól jön le kábel...az van megtörve valahol, mert ha elkezdem mozgatni, vagy törögetni, akkor elmegy ill. visszajön a világítás. Dehát most túl jó idő van ahhoz, hogy kábelezéssel töltsem a délután.
lehet egyszerű biztosíték probléma mert lehet hogy P állásba máshonnét kapja a szuflát bár erre nem vennék mérget.vagy lehet egyszerű testprobléma amit viszont elég szopás megtalálni.
Cölöpéknél alakíttattam át én is a vadi új berikemet. Csak szuperlatívuszokban beszélhetek a munkájáról. Nekem a nyaknál,kéznél,hasnál,combnál,bokánál kellett toldani. 43 ezerben állt meg a mutatvány. De profi munkát csinál. csak oda vidd!
Volt már itt közületek valaki aki alakítatot át ruhát?Én most vittem az új ruhám,mert egy két helyen hozzám kell alakítani,a kabáton a nyakrészt mert nyomta a torkomat,a karját is kicsit hogy passzentosab legyen,meg a nadrágon comb részen 3cm-et bele kell toldani hogy ne nyomja a térdem a nadrág,ja meg a kabáton az összekötő cipzárat ki kell cserélni pedig új,csak biztos többen próbálták előttem ezt a ruhát és megszakították az a részt ami a kicsi szekrénybe csatlakozik,és azt mondták hogy az nem sokáig bírná.Cölöpéknél csináltatom,így összesen azt mondták 35000Ft lessz,de inkább keveseb mint több úgy mondták.Szerintetek ez drága vagy nem?
Nem ismeri valaki ezt a motort? --
http://www.hasznaltauto.hu/2352423
Köszi!
Azért nagyon köszönöm a segítséget!
LX
MIndenkinek köszönöm szépen a segítséget
ott nem tágul a cső, nem melegszik stb az olaj.
LX