Nem mertem használtat venni mert ki tudja ,hogy milyen ez a biztos mert új. Ha meg kérlek le fényképezed nekem,hogy hogy van felrakva az első fék oil tartálya kb 3 oldalról. Köszike
Igazából hullámost akartam de a Kawa kereskedésbe csak verseny tárcsa volt csupán csak 110.000/db asszem a Louisnál meg a hullámos 80-90 -asszem mondom akkor marad ez 56,000 ft/db- ért.
Sztem bezi jó ahhoz képest,hogy nem nagy márka a Louis legalább is azt mondják,hogy nem az. Sok mindentől meg mentett már.
Hát igen az első tárcsák azok full ujjak Louisos, mert az enyém pötyet elkopott mikor levette a szerelő és megfogta 2 oldalt a közepe a szegecseknél vagy mi az szét estek én így jártam vele kékes meg Mátrába mondta is a szerelő,hogy isteni csoda hogy nem maradtam ott valahol
Tudom,hogy nem lesz baja csak idegesít,hogy nem ejti vissza a fordulatot ahogy kell és hülye hangja van úgy legalább is nekem nem tetszik. De az tuti hogy gyertya csere után olyan egyenletesen jár nem úgy egy traktor már nem zakatól.
Hát eddig gyertya csere megvolt azt megoldottam bratyommal de a szelep hézag meg a szinkron az még kell de majd csak füzi után ezért nem is használom a vasat nehogy baja legyen szegénykémnek .
Nem baj lenyúlom majd azt is csak nehogy arra járjak aztán kicseréljem az enyémmel . . .
Ja ha lehet akkor nagy felbontású kép legyen tudod egy kis extra kívánság .
attika87 már van a moccádról képem,mert most nyúltam egyet de eddig nem volt ezért nincs benne. A következő vidit úgy tervezem,hogy ebben a topikban lévő úriemberek mociját fogom felhasználni mindenkijét egytől egyig .
ezt a gyorsaságot... őszintén szólva nem tudom.. csak ma jutott eszembe hogy ott figyel a polcon, és el kellen adni.. (válság van.. ) ha valóban érdekel, akkor biztos meg tudunk egyezni...
ha valaki pályázik (de akár utcára is..) és '03-'04-es 636-osa van, annak van eladó "csúszókuplungom".. A '05-ös modellét bele lehet építeni! (gányolás nélkül..)
Sztem bezi jó ahhoz képest,hogy nem nagy márka a Louis legalább is azt mondják,hogy nem az. Sok mindentől meg mentett már.
LX
hanyas évjárat a tiéd?
Ja ha lehet akkor nagy felbontású kép legyen tudod egy kis extra kívánság .
álmodd meg mennyire van válság,de ugy hogy én is a válságban lakom
LX
ha valaki pályázik (de akár utcára is..) és '03-'04-es 636-osa van, annak van eladó "csúszókuplungom".. A '05-ös modellét bele lehet építeni! (gányolás nélkül..)
LX
Egyébként meg a gyerek ott baszta el hogy suzukit vett! szóval ő a hibás!