hát nemtom...annyira nem volt rég,de én csak 14000-t toltam nekik
ha jól emléxem.5000-5000 forgalmi törzskönyv,rendszám,meg matrica asszem 450+4000valamennyi,de ha azt mondták...
Egy Z750-be tennék 2005-ös zx-6r hátsó villát csak egy kicsit keskenyebb, de nem tudom a zx6 kerekének szélességét illetve a fogaskerék tartó szélességét, meg a távtartókat se!
Valószínűleg keskenyebb, mint a Z-é.
Tudna valaki méreteket adni (kerék szélesség a tengelynél. féktárcsa belső oldala és fogaskerék belső oldala közötti szélesség, illetve a távtartók)?
Köszi szépen
Rendszám még nincs, holnap befizetem a regadó-t biztosítás már megvan már csak a tokmányirodába kell csengetnem 2x12 ezret meg átírást és akkor kapok csak rendszámot. Kész rablás.
De remélem innen már gyorsan átfut a dolog és pár hét múlva már legálisan taposhatom az aszfaltot vele
Na nekem valaki faszán elbaszta a hétvégémet. A kedves faszkalap geci valszeg egy szögbelövővel egy nyíl egyenes vadi új 65ös szöget eresztett a hátsó gumimba. Hogy rohadna le a keze az ilyennek... Sikeresen hazabaszta a majdnem vadi új gumimat.
Valami ismeretlen csóka állította be valami padon, meg valami kommandót is tett bele, meg 4 térképet: egy Bakony, egy Vértes, egy Mátra, meg egy Budapest és vadasparkjait. A tájékozódással nem lesz gond
Sajnos Tk.. Egy kanyarban kicsúsztam és egy kétméteres árokba fektettem a mocit. Váz szétnyílt mint a virágszirom, akárcsak a blokk... Nekem szerencsére semmi bajom nem lett.
dehogyis 180-250...kb 60,max 65 papírból megúszod...180000ről indul a számolás és onnan már csak kevesebb lesz.számít az első forgalombahelyezéstől eltelt hónapok száma,és az lecsökkenti frankón
Nem tudtok eladó nagyon jó állapotban lévő ZX-6R 05-06-os zöld Ninját? Hirdetésekben találtam pár jót, de hátha ismertek valakit aki még nem hirdeti... Köszi!
ha jól emléxem.5000-5000 forgalmi törzskönyv,rendszám,meg matrica asszem 450+4000valamennyi,de ha azt mondták...