ilyen márkagurulásokon és utcai csoportokban pályanapon,sokkal több a baleset összeakadás esés mint egy liszenszes pályanapon vagy versenyen.miért is?pl rengetegen mennek fel ugy pályára hogy azt a kevés szabályt sem tartják be ami pályára íródott.szerintem.de inkább itt legyen zakó mint a hungária körúton meg az m0 án,mert itt nem megy át rajtad egy nyerges Iveco és nem jön szembe szalagkorlát.
Jól mondod a pályázásban van benne!
De nem az évenkénti 4 kawa esti gurulásban. Sokan nem azért megyünk oda, hogy versenyezzünk, hanem : hogy talizzunk, és hogy motorozhassunk a Ringen.
Kurvára nem örülnék, hogy 1 stoner-t játszó miatt összetörném magam, és a gépem.
A felelősséget itt is vállalni kell...
szerintem
Először is gratulálok hozzá, nekem is ilyen van, de természetesen zöldben. Másodszor pedig zx-6r, régebben mikor még 636 ccm-es volt a 6-os ninja akkor az volt az zx-6r és mivel kellett olyan is amivel szabályos versenyeken is lehetett indulni, készítettek 599 ccm-es modelleket is, ezek voltak a zx-6rr gépek.
Üléspúp pedig van a http://www.motorparts.hu/index... oldalon is vagy, ha gyárit szeretnél akkor e-bay.
Sziasztok!
Bassza meg ez a szar időjárás!Ma túrázni szerettünk volna menni az öcskössel de alig indultunk el megtettünk 70km-t vissza kellett fordulni mert szarrá ázott én meg kifáztam a bőrrucimból!
De nem az évenkénti 4 kawa esti gurulásban. Sokan nem azért megyünk oda, hogy versenyezzünk, hanem : hogy talizzunk, és hogy motorozhassunk a Ringen.
Kurvára nem örülnék, hogy 1 stoner-t játszó miatt összetörném magam, és a gépem.
A felelősséget itt is vállalni kell...
szerintem
Üléspúp pedig van a http://www.motorparts.hu/index... oldalon is vagy, ha gyárit szeretnél akkor e-bay.
PUNCI
" kss-kss.....szolgálati ..kss.. közlemény! Kawasaki szervezőknek ..kss.. ellátásos baleset kss..a sikánban ütközés...kss.. mető kivonul kss.. a mentés kss idejére..kuss..kss...kuss..
Egy ZZR-es kollégával futott össze.
A 636-os tulaja nem fórumtag? Sajnálom mindkettőt.
De szerencsére ma nem esett itt csak hideg volt, kifolyt a taknyom is a sisak alatt
Bassza meg ez a szar időjárás!Ma túrázni szerettünk volna menni az öcskössel de alig indultunk el megtettünk 70km-t vissza kellett fordulni mert szarrá ázott én meg kifáztam a bőrrucimból!
így van egy vázam a szekrényben is!
az ára úgy 250 fölött van