Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

roleeka nem kell erre rendszám anélkül is megy nem , Ha meg meg akar állittani a jendőjbácsi akkor integetsz neki oszt GOOOOOOOOOOOOO! , , ,
180-250 közt
Sziasztok srácok,

Ma megvolt a műszaki, már csak a pénzlehúzos regadó van vissza meg a bizti aztán jöhet a rendszám.
Nem tudhja valaki, hogy a regadó kb mennyibe fáj majd nekem?
Én szívesen segítek
Esett egész nap szinte...
Jól van köszöntem, nemsokára fel is töltöm őket.
Ha még nem indultál el, akkor öltözz fel! Hideg van! 18-20 fok!
elküldtem a képeket az email címedre
Hát szerintem most elég sok helyen szar az idő
25ezerért odaadom.
mail: diamondcanopy@gmail.com
és lassan indulok debrecenbe M+

milyen ott az idő?
cső.. !ár? vmi priv. elérhetőség?
hali! eladom a hátizsákomat. használt, látszik rajta, karcos a műanyag, ezt leszámítva sérülésmentes.
Hova küldhetem a képeket vagy tömörítve tegyem fel ide?
Oké keresek majd képeket,de a szervízkönyvet azt én küldtem úgyhogy azért csak segítettem már.
Nem Pityu, csak nincs időm most csinálni az oldalt. Egyenlőre cikkek sincsenek fent. Különben meg nem nagyon árasztottál el segítséggel, küldj nekem képeket zöld 03-04 636-ról, amelyek olyan beállításúak mint az eddigi képek.
hello jó emberek! aki vágja a témát hitsen már vmi infot hol vannak az m7 -en "fénykardok" olyan ami hátulról is le obi van kenobiz...meg hasonlók...(km kő)csók
S.O.S Ha 2005.08 hónapján lejárt a fék olaj de nem volt felbontva és hűvös helyen volt azt még lehet használni sztetek? A dot4 -es fék olaj az jó a mociba.?
kawatti megnéztem a honlapodat és azt szeretném kérdezni neked a 6-os ninja 2005-től kezdődik?És a 2005 előttiekel mi van?
Én 1 részest használok utcán is és pisi, kaki esetén sokkal hamarabb veszem le és fel mint az előző 2 részesem. A cipzárnál pedig biztosan nem fog szétmenni.
Találkozók meg hasonló dolgok esetén való igaz, hogy kényelmetlen, de én inkább izzadok, mintsem hogy egy fikánál búcsúzzak valamimtől.
Már egy ideje lógatom a ruha tetejét, de abszolút semmi nyoma.
Na ebben is egyet értünk, szerintem is pályára inkább 1 részes.
Nemtom de én azt mondom,hogy utcára elég a 2 részes pályára meg az 1 részes sztem az inkább oda abba a közegbe illik. De mondom sztem
nem okoskodás, de utcára utcai gúnya (dzseki, farmer/gatya, térdvédô, stb.) pályára/keményebb menésekhez egybe bôrruha... vagy nem ilyen egyszerû?
KawaDeni van még kérdésed a rucival kapcsolatban asszem meg győzőek az érvek. , ,
2 részes = szélesebb körű felhasználás (már a többiek leírták)
én is arra szavazok