Ma megvolt a műszaki, már csak a pénzlehúzos regadó van vissza meg a bizti aztán jöhet a rendszám.
Nem tudhja valaki, hogy a regadó kb mennyibe fáj majd nekem?
Nem Pityu, csak nincs időm most csinálni az oldalt. Egyenlőre cikkek sincsenek fent. Különben meg nem nagyon árasztottál el segítséggel, küldj nekem képeket zöld 03-04 636-ról, amelyek olyan beállításúak mint az eddigi képek.
hello jó emberek! aki vágja a témát hitsen már vmi infot hol vannak az m7 -en "fénykardok" olyan ami hátulról is le obi van kenobiz...meg hasonlók...(km kő)csók
S.O.S Ha 2005.08 hónapján lejárt a fék olaj de nem volt felbontva és hűvös helyen volt azt még lehet használni sztetek? A dot4 -es fék olaj az jó a mociba.?
Én 1 részest használok utcán is és pisi, kaki esetén sokkal hamarabb veszem le és fel mint az előző 2 részesem. A cipzárnál pedig biztosan nem fog szétmenni.
Találkozók meg hasonló dolgok esetén való igaz, hogy kényelmetlen, de én inkább izzadok, mintsem hogy egy fikánál búcsúzzak valamimtől.
Már egy ideje lógatom a ruha tetejét, de abszolút semmi nyoma.
Ma megvolt a műszaki, már csak a pénzlehúzos regadó van vissza meg a bizti aztán jöhet a rendszám.
Nem tudhja valaki, hogy a regadó kb mennyibe fáj majd nekem?
mail: diamondcanopy@gmail.com
milyen ott az idő?
Találkozók meg hasonló dolgok esetén való igaz, hogy kényelmetlen, de én inkább izzadok, mintsem hogy egy fikánál búcsúzzak valamimtől.
Már egy ideje lógatom a ruha tetejét, de abszolút semmi nyoma.
én is arra szavazok